perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Pa onaj sam dao i uzeo ovaj naravno nešto doplatio ,ovaj mi je lakši za vožnju jer ja sam miran a ono čudo samo da se juru pa sam izgubio volju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drz se ti tvog Domintora jer Virago je preslab u toj kubikazi.
Svojevremeno na skupu u Sapcu i ja sam trabunjao o Viragu i kaze mi drugar "Gledaj sad ovo!" i pita naseg jos jednog drugara "Ko vozi Virago?" a ovaj ce kao iz topa "Piccckeeee!"
A u tom momentu je neki moto klub cije su clanice uglavnom vozile Virago prolazio u koloni kraj nas.
I od tada mene bi bio blam da vozim taj motor jer kad god vidim zensku da vozi motor to je u 80% slucajeva Virago.
Ako vozis coper onda mora da bude minimalno 750 ccm jer i ovako su kilavi i slabi a samo kubikazom dobiju i snagu za malo gasa jer ebo ti taj motor kad ne smes da se usudis da zaobidjes vozilo ispred tebe.
http://www.starmotorcycles.com/star/service/viewmanuals/star_manuals.aspx
Proceed to Owner's Manuals , izaberes godinu i model i to je to
Ma Ok,Dominator je dobar.
Meni su to gluposti te varijante kao voze zenske taj motor,auto sta li,to kod mene ne postoji,i nije me blam da probam i vozim bilo sta.
Vozio sam i Soleks i Trijumfa iz `39,Vespe,Prime,Nsu-ove,Bmw-e,Gucije,ma svasta i nikad mi nije bilo bez veze.
Moj prijatelj je kupio taj Virago i i ja sam ga probao i tvrdim da je odlican motor za tu svrhu za koju je napravljen,za tu u krugu stotinak kilometara,a i vise je sasvim OK. Udoban je,doduse samo za jednog,a vozi se lijepo,nije trkalica,malo trosi,malo trazi,a i ne izgleda lose.
Jeste,bilo bi bolje da je 535 ali ima vremena i za to.
Ja cu i dalje da stremim ka Transalpu,a na kraju i ka Gospodjici koja se zove Africatwin,to bi mi bilo dosta.![]()

...pa dobro....ne moras toliko da se mucis oko mene
Izvinjavam se na spamu,nisam odolela.![]()

Mozda ovaj?
![]()
![]()

Molim moda da je premesti
italijanski