Motivi pobornika ulaska Srbije u EU!?

Da si ikad bio u Beogradu vidio bi što je prometni krkljanac.

EU je osigurala zakonodavstvo i odgovarajuće institucije, a u tim mastadontima mnogi su godinama bezbrižno i u hladovini češkali jajca. I sad kao iznenadio ih snijeg u Januaru.
Eee.. Sada su mi jasni jugonostalgičari! To su bili dani kada smo se koturali Zastava vozilima, a nije ih svaki član nekog stana mogao imati, već po jedan auto na tri stana! Nije bilo gužve, parkinga koliko hočeš, zauzmeš dva mesta i niko se ne buni! A tek kako je bilo super uz par-nepar, bilo je pravo uživanje voziti se po gradu! :zcepanje:

Ali nikoga nije bilo briga što se zakon ne provodi, a ni institucije ne rade svoj posao!?

Poslednja izmena:
Hebeš Hrvate, koji su još veća bagra nego mi...lenji, lopovi, bitange i nabiguzi.

Šta kažu Slovenci?

E to upoređenje je pravi pokazatelj kako pametni prosperiraju bilo gde da ih staviš, a glupi su glupi bilo gde da ih staviš...
DA! Zlobenci imaju ozbiljniji i savesniji pristup poslu! Zato su i odlučili izaći iz Truloslavije! Bio im pun kufer da oni crnče, a bravarevi ulažu u nerazvijeno Kosovo i Bosnu da bi babetine mogle celi dan 'kahvenisti', gatati iz taloga, ogovarati sve živo i svako malo izbaciti malog 'jugovića'! :super:

Да је било памети, у ЕУ би се ушло до 2010. године. Али, пошто у тим годинама није било нешто памети, шанса је пропуштена.
:hahaha: :hahaha::hahaha:
Do članstva u EU bar još sedam godina
G. Č. - D. M. | 23. septembar 2019.
Ulaznicu za evropsko društvo Srbija verovatno neće dobiti tokom mandata nove EK. Češki premijer Babiš poručuje da je kraj 2027. idealan scenario. Otvorili smo 17, a zatvorili dva poglavlja

Да је било памети, у ЕУ би се ушло до 2010. године. Али, пошто у тим годинама није било нешто памети, шанса је пропуштена.
Pa nije trebalo da nas udaljujete od EU ti i Vučić periodu 1990-ih.

Tim komunističkim postupcima postali smo bliže Lenjinovom spomeniku u Donbasu nego EEZ

nema potrebe zamarati se s tim glupostima,realno nikada necemo uci u EU i to je to,mi smo obicna ruska gubernija kojoj bratska nam drzava bira ministre i odredjuje politiku.Kao takvi sigurno ne trebamo nikome.

A i da kojim čudom i uđemo nećemo se usrećiti. Prvo što je loše po nas jutjubere. Ima da nas razori sa članom 13 i da plaćamo porez na svoj kanal.

A i da kojim čudom i uđemo nećemo se usrećiti. Prvo što je loše po nas jutjubere. Ima da nas razori sa članom 13 i da plaćamo porez na svoj kanal.
Ja volim iz ličnih razloga da mi pasoš postane EU pasoš.

To znači otvaranje ka svetu u poslovnom smislu.

S druge strane, ne želim da drugim logorašima VučIeristana bude bolje, pa je s tog stanovišta bolja rusorupa na tepihu

Ja volim iz ličnih razloga da mi pasoš postane EU pasoš.

To znači otvaranje ka svetu u poslovnom smislu.

S druge strane, ne želim da drugim logorašima VučIeristana bude bolje, pa je s tog stanovišta bolja rusorupa na tepihu

Nikada u EZ jer nas je devedesetih godina mučila sankcijama i podržavala sve naše neprijatelje.
Zato što je podržala NATO bombardovanje.

I zato što se zaista nećemo usrećiti. Ekonomski bićemo još veći robovi neko što smo sada i još siromašniji.

Back