Motivi pobornika ulaska Srbije u EU!?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Jedni se valjda nadaju bržim društveno političkim promenama i razvoju demokratije. Drugi valjda očekuju brži ekonomski razvoj Srbije i bolji standar za građane. Trećima treba samo pasoš sa kojim mogu zbrisati u neku EU članicu. Itd... dodajte ako znate još neke?

Pa kaže: Sa prvima i drugima nije veliki problem, samo ih treba uputiti da vide kako to ide recimo u Hrvatskoj! Reklo bi se da je EU članicama ili uticajnim grupicama prvenstveno bitan NJIHOV interes, a onda šta ostane za balkansku raju?

Možda su najveći problem treći koje nije briga za Srbiju, gledaju samo svoje pedu, sede i čekaju da im se na tepsiji servira prosperitetna država u kojoj će oni nezasluženo uživati kao bubreg u loju? Reklo bi se, samo bez veze troše resurse i zagađuju vazduh!? :zcepanje:A da sa EU dogovorimo da takve ekspresno prime u EU preko 'veze' i svi sretni i zadovoljni!? :super:

nema potrebe zamarati se s tim glupostima,realno nikada necemo uci u EU i to je to,mi smo obicna ruska gubernija kojoj bratska nam drzava bira ministre i odredjuje politiku.Kao takvi sigurno ne trebamo nikome.
Kosmet će verovatno predati aplikaciju za EU, a ovi kojima je Željka Cvijanović imperator, će ostati Rupom u tepihu.

nema potrebe zamarati se s tim glupostima,realno nikada necemo uci u EU i to je to,mi smo obicna ruska gubernija kojoj bratska nam drzava bira ministre i odredjuje politiku.Kao takvi sigurno ne trebamo nikome.
Nekima bi dobro došlo članstvo Srbije u NATO-u! Treba neko šetati puške po svetskim kriznim područjima! Eto prilike da srpska čizma opet stane na teritoriju Kosova! :super:

Svaki dobronameran stanovnik srbije,zna da samo ulazak srbije u EU i NATO PAKT,obezbedjuje nasoj zemlji,kako ekonomski,tako i svaki drugi
uspesan opstanak.Nema nikakve svrhe koketirati sa rusijom,jer je njena privreda krahirala.Ruski Vodja,igra samo na jednu kartu,a to je jacanje
vojne moci,dok mu je zivotni standard gradjana,poslednja rupa na saksiji.Mi se kao narod,moramo konacno osvestiti.Nase mesto je u evropi.
Nase prijateljske zemlje,sa kojima treba blisko da saradjujemo,su evropske zemlje.To ne znaci,da ne treba da b

Svaki dobronameran stanovnik srbije,zna da samo ulazak srbije u EU i NATO PAKT,obezbedjuje nasoj zemlji,kako ekonomski,tako i svaki drugi
uspesan opstanak.Nema nikakve svrhe koketirati sa rusijom,jer je njena privreda krahirala.Ruski Vodja,igra samo na jednu kartu,a to je jacanje
vojne moci,dok mu je zivotni standard gradjana,poslednja rupa na saksiji.Mi se kao narod,moramo konacno osvestiti.Nase mesto je u evropi.
Nase prijateljske zemlje,sa kojima treba blisko da saradjujemo,su evropske zemlje.To ne znaci,da ne treba da b
pa kad du rusi rekli da srbija ne ide u evropu.i ne mesaj nato i eu

Lorde,dzaba sve to...realnost u Srbiji je sasvim drugacija

Svaki dobronameran stanovnik srbije,zna da samo ulazak srbije u EU i NATO PAKT,obezbedjuje nasoj zemlji,kako ekonomski,tako i svaki drugi uspesan opstanak.Nema nikakve svrhe koketirati sa rusijom, jer je njena privreda krahirala.Ruski Vodja,igra samo na jednu kartu,a to je jacanje vojne moci,dok mu je zivotni standard gradjana, poslednja rupa na saksiji.Mi se kao narod,moramo konacno osvestiti.Nase mesto je u evropi.
:zcepanje:Eno ti Hrvatska, već pet godina u EU, a 'njihovi' Hrvati BEŽE glavom bez obzira! A Srbima će biti bolje? :super:

Ne mešamo! Praksa je pokazala da prvo 'moraš' da uđeš u NATO da bi bio primljen u EU!
Pogotovo zapadnobalkanske banana državice. Nego bolje da ovi političari počnu razmišljati kako i šta će biti za 50 godina ko će ih finansirati, kako će pacifikovati i kupovati socijalni mir među stanovništvom?

Rusija samo skreće pažnju sa svojih geopolitičkih problema prebacujući problem sa Ukrajine i Kavkaza na Balkan, guranje prsta Americi da bi imali za šta da trampe na svom terenu.

Pogotovo zapadnobalkanske banana državice. Nego bolje da ovi političari počnu razmišljati kako i šta će biti za 50 godina ko će ih finansirati, kako će pacifikovati i kupovati socijalni mir među stanovništvom?

Rusija samo skreće pažnju sa svojih geopolitičkih problema prebacujući problem sa Ukrajine i Kavkaza na Balkan, guranje prsta Americi da bi imali za šta da trampe na svom terenu.
Možda tražiš previše od njih? :klap:Nego, oni vešto koriste demokratsko 'kažnjavanje' smenom loših političara na izborima! Naime, dok su na vlasti, dobro napune džepove, budu smenjeni i onda ide: Brigo moja pređi na drugoga! :super:

Možda tražiš previše od njih? :klap:Nego, oni vešto koriste demokratsko 'kažnjavanje' smenom loših političara na izborima! Naime, dok su na vlasti, dobro napune džepove, budu smenjeni i onda ide: Brigo moja pređi na drugoga! :super:
U Americi da zlatne autoputeve napraviš ne možeš duže od 8 godina biti na vlasti- stara rimska republika (nikakva demokratija mrze kad im spomeneš riječ demokratija u internom razgovoru) Nama se servira ta demokratija zapadno-evropskog tipa koju narod ne shvata evo 3 decenije glasa se po principu evo ovaj im je dobro odbrusio, evo ova mi dobro izgleda, simpatična itd. Dva mjeseca nakon svakih izbora niko više ne spominje program po kojem se kao treba raditi ......

Možda to i nije tako loše? Lakše je OSTATI STVARNO samostalan i nezavisan?
ma taman posla. Sta imas od toga da si samostalan i Slobodan? Daleko je bolje da ti namaknu lance na noge da te sibaju i da teraju u svoje ratove, da na tebi vrse medicinske eksperimente, da te jos u startu prevare obecanjima o lagodnom i lepom zivotu a da ustvari trunes u rovovima predstojeceg STALJINGRADA.....................ali.........sta ja lupam gluposti.............NAJGORE JE BITI SLOBODAN I SAM ODLUCIVATI O TOME DAL CES ZIVETI ILI UMRETI............

Jedni se valjda nadaju bržim društveno političkim promenama i razvoju demokratije. Drugi valjda očekuju brži ekonomski razvoj Srbije i bolji standar za građane. Trećima treba samo pasoš sa kojim mogu zbrisati u neku EU članicu. Itd... dodajte ako znate još neke?

Pa kaže: Sa prvima i drugima nije veliki problem, samo ih treba uputiti da vide kako to ide recimo u Hrvatskoj! Reklo bi se da je EU članicama ili uticajnim grupicama prvenstveno bitan NJIHOV interes, a onda šta ostane za balkansku raju?

Možda su najveći problem treći koje nije briga za Srbiju, gledaju samo svoje pedu, sede i čekaju da im se na tepsiji servira prosperitetna država u kojoj će oni nezasluženo uživati kao bubreg u loju? Reklo bi se, samo bez veze troše resurse i zagađuju vazduh!? :zcepanje:A da sa EU dogovorimo da takve ekspresno prime u EU preko 'veze' i svi sretni i zadovoljni!? :super:

Постоје и они четврти, најпаметнији. Критикују и окривљују прве, друге и треће за пропаст.

Back