Motivacija za kuvanje

Kazu da postoje dva tipa zena, tip kuvarice i tip cistacice.
Ja nikako ali nikako nisam tip cistacice. Ako cistim toalet ne prilazi mi bar sat vremena a nikome ne verujem da ce ga olizati dobro kao ja. Malo je reci da mrzim ciscenje!

Kuvanje? Kuvanje obozavam!
Ne samo da kuvam vec gledam emisije o kuvanju, obilazim radnje sa serpama, mastam o daskama za seckanje od maslinovog drveta koje onda glancam maslinovim uljem, placam sumnjive organske korpe, mislim da mi je kuhinja hobi:(.

Moj strah je da cu dolaziti sa posla oko 19h predvece, mrtva od putovanja i rada, i jesti neku hladnu hranu pokupljenu usput...iz plasticnog tanjira.
Idealan dan bi za mene bio jutarnji rad pola radnog vremena, pijaca do kuce, kuvanje uz muziku u samoci, kasni rucak sa porodicom i predvecernja setnja uz kapucino (bez obzira sto se isti ne pije nakon dorucka)...to je za mene zivot!
I mogla bih svaki dan tako. Dobro, ako izuzmem odmor i ponekad vikend.
ne volim ni jedno :prstic:

doista lepo mi zvuci ovaj tvoj opis...:zaljubljena:

Kad ti je frižider pun, eto i motivacije za kuvanjem. Najveća muka je bila u onoj hiperinflaciji kad si morao od "g....a da praviš pitu". Mislim da mi se od tad i smučilo ono " šta sad da kuvam". Volim da kuvam kad su mi sve namirnice pri ruci, a ne fali ti ovo, fali ti ono...

Back