Motivacija za Bodybuilding, Fitnes i vežbanje

Joj, nemoj to. :D Mnogi će to sve pogrešno shvatiti i počinje opet ke*anje o bodibilderima, a neće shvatiti poentu u motivaciji. :)

Zabole me......
Znas sta, mogu svi oni samo da mi ispuse k......

Dosta je bilo cutanja skrivanja i sl.....Neko vecito pravdanje breee........
Sad sam kupio 5 kg whey-a kreatin, a uskoro stize i bcaa i glutamin a i nervozan sam ovih dana tako da jedva cekam da mi neko nesto zaserucka ima odma' da dobije po nosu, mada tesko i to - u realnosti niko ne sme nista ni da mi kaze povodom toga ali zato preko interneta su svi jaki.....

Bodybuilding ajde sto je sport, to je zivot, pogledas te likove i sta ces, sam da se pokrijes usima i da cutis :)

29.jpg

bodybuildingisliving.gif

w8q1.gif

“Another rep, another nail. Another set, another brick. Another split, another backbreaking load of concrete... An honest day’s work for an honest day’s pay. In here, no distractions. Not like the outside, with ignorant people and their questions such as, ‘Is bodybuilding a sport?’ The first hundred times, I answered. I’ve stopped answering long ago...”

w8q2.gif

"Sport. What does the word even mean? Yeah, it is a word that’s easily defined... Still it doesn't mean much. Let me ask you, how do you describe what you do in a single word, an entire way of living with just 5 letters? I can’t. What I do is more than a word. What I do cannot be confined by the basic limitations of language. Who I am cannot be so easily defined.”

w8q3.gif

“Bodybuilding is a sport, one that doesn’t end with stepping up on stage... That’s just a detour. But bodybuilding is more, like breathing or living. It is transcendent. It is not merely a word, but a symbol, a process of becoming--a constant striving to better oneself. This great journey that I’m on, one that we all can become a part of, has a beginning but no end.

w8q3.gif

As I sit here, in the middle of my labor with two and a quarter on my back, I know I’m just a tiny speck. On this ordinary day, as I hammer out reps, each one drives my determination deeper into the grain of my being.”

Bodybuilding ajde sto je sport, to je zivot, pogledas te likove i sta ces, sam da se pokrijes usima i da cutis :)

Ja imam običaj reći da je bb zapravo stil života. Zašto? Zato što se ne zasniva na treninzima i takmičenjima, kao svi ostali sportovi, već na stilu života van toga. BB je nešto 24/7, 365 dana u godini. Vrlo, vrlo specifičan sport.

Dajte ljudi dosta spama, ovo nije tema za humor ili za MMA borilacke vestine, prestanite to da kacite i komentarisite...To mozemo na pdf Borilacke vestine i sportovi....

Ovde sam hteo da budu motivacioni klipovi o Bodibildingu fitnesu i vezbanju u smislu fitnesa i bodibildinga tj kada neko kuci radi vezbe za bodibilding i fitnes, pa sad to se ne moze zvati BB niti Fitnes jer nije pro i ne kontrolise ishranu ali opet dize tegove, trci radi sklekove itd......Ovo sve ostalo sam nabrojao zbog politicke korektnosti :mrgreen: ali verujem da svi znaju da sam mislio samo na Bodybuilding :mrgreen:

Ja više volim da se obraćam devojkama/ženama jer se i previše plaše tegova i misle da se tek tako "postaje Švarceneger". :D. Zato nekoliko klipova iz ženskog sveta fitnessa i bb koje, naravno, treniraju kao i svi muškarci. Nema tu razlike. Poseban akcenat na klipove Trish i Oxane. Obožavam ih sa koliko motivacije treniraju i kakve rezultate postižu.

Back