Mothman

:eek:...e, ako to nisu "pojmovni zatvori, skolski primjer"...:hahaha:
..da...dobro procitaj nekoliko puta...postoje tri osnovne vrste dogmi ...politicka,religiozna i naucna...kad se jedna potrosi,um samo predje na drugu....a da se istina ne otkrije...i tako ti ceo zivot prodje...
...a sto se teme tice...pa da...nad nama experimetisu,kao mi nad pacovima....a plus sto nas masovno truju....to je tek za pricu...gde god postoje gradski vodovodi...znaci voda nije ni za umivanje a ne da se pije...ili u 70% prehrambenih proizvoda postoje za telo stetne materije....npr hlor je otrov...e sad,recice te da u tim kolicinama nije opasan...i nije ako ga koristis jedan put u zivotu,a ako ga koristis svaki dan.pretvara te u poslusnog i tupavog roba...u prvom i drugom sveckom ratu sipan u vodu zarobljenicima da budu poslusni...
...ma ima toga koliko hoces...treba samo osetiti zelju za promene,a to je u prirodi svakog coveka...

..da...dobro procitaj nekoliko puta...postoje tri osnovne vrste dogmi ...politicka,religiozna i naucna...kad se jedna potrosi,um samo predje na drugu....a da se istina ne otkrije...i tako ti ceo zivot prodje...
...a sto se teme tice...pa da...nad nama experimetisu,kao mi nad pacovima....a plus sto nas masovno truju....to je tek za pricu...gde god postoje gradski vodovodi...znaci voda nije ni za umivanje a ne da se pije...ili u 70% prehrambenih proizvoda postoje za telo stetne materije....npr hlor je otrov...e sad,recice te da u tim kolicinama nije opasan...i nije ako ga koristis jedan put u zivotu,a ako ga koristis svaki dan.pretvara te u poslusnog i tupavog roba...u prvom i drugom sveckom ratu sipan u vodu zarobljenicima da budu poslusni...
...ma ima toga koliko hoces...treba samo osetiti zelju za promene,a to je u prirodi svakog coveka...

klor?
da ti nisi malo pomijesao ovo sa "velikom fluoridnom zavjerom"? :confused:

akonto tvoje..."velike teorije svega"; kupi kutju u planini i sve proizvodi sam...
+ ebo struju, ebo vodovod....napravi vodenicu na potoku i eto...:)

klor?
da ti nisi malo pomijesao ovo sa "velikom fluoridnom zavjerom"? :confused:

akonto tvoje..."velike teorije svega"; kupi kutju u planini i sve proizvodi sam...
+ ebo struju, ebo vodovod....napravi vodenicu na potoku i eto...:)

..za mene se ne sekiraj...ja sam preuzeo sve potrebne korake da se zdravo hranim...i naravno pijem...racunajuci i moju porodicu...svima sam kupio destilator za vodu...narucio iz usa...samo jedan jedini tip proizvodi 100% cistu vodu....koriscenje takve vode oslobadja organizam i cisti ...godinama, naslagane stetne materije...pocne drugacije i mozak da radi..
..klor je isto otrov...koji se koristi kao srestvo za "dezinfekciju" vode..

A sta klopas? Mislim, OK voda, ali po toj teoriji trovanja ljudova (a pitam se sto nas ne umlate odma, nego malo po malo truju) i klopa je zarazena.

Kako resavas taj problem? Mislim, ja danas pokrkah cevapa i pileci raznjica toliko da me stomak zaboleo, pa sam imao halucinacije dok nisam dva ladna Jelenka sasuo niz grlo....

..za mene se ne sekiraj...ja sam preuzeo sve potrebne korake da se zdravo hranim...i naravno pijem...racunajuci i moju porodicu...svima sam kupio destilator za vodu...narucio iz usa...samo jedan jedini tip proizvodi 100% cistu vodu....koriscenje takve vode oslobadja organizam i cisti ...godinama, naslagane stetne materije...pocne drugacije i mozak da radi..
..klor je isto otrov...koji se koristi kao srestvo za "dezinfekciju" vode..

a kakva je to...voda?
kao destilirana...samo H20? :eek:
paaaa....ne bi ja to stalno pila...ako je to

sto se klope tice; zaboravih ti retji - ako komsija koristi umjetna djubriva, insekticide etc.
isto ti se fata....zapravo, isti ti je strumf i ako zalivas njivu rijecnom vodom...i tako to...
selo neveselo, znam...al to je realnost

ps inace, stavio stric filter, isto...slicno, neam pojma, al...naravoucenije je da ne daje cash
za flasiranu vodu
mjesto radnje; Utah

Poslednja izmena:
Ma moz ti precistavati koliko oces, ako su oni resili da truju, otrovali su vazduh koji dises, pa ti dzaba sto imas superfilter za cugu i hranis se rastvorom intravenozno.. :)
Nabavi jos gas masku, pa ces biti koliko toliko bezbedan. I verovacu ti da ce ti mozak drugacije raditi.

@Vragana, skokni do naseg foruma.

Svenvik nam je dao amin da prevedemo i objavimo njegov periodni sistem kratkih prica, pa ako oces inn...naravno, trebace i tvoji talenti u grafickom dizajnu, planiramo bas veliki projekat za izdavanje na net-u.. :)
Mr Oxi, vazi naravno i za tebe.. :)

Ma moz ti precistavati koliko oces, ako su oni resili da truju, otrovali su vazduh koji dises, pa ti dzaba sto imas superfilter za cugu i hranis se rastvorom intravenozno.. :)
Nabavi jos gas masku, pa ces biti koliko toliko bezbedan. I verovacu ti da ce ti mozak drugacije raditi.

@Vragana, skokni do naseg foruma.

Svenvik nam je dao amin da prevedemo i objavimo njegov periodni sistem kratkih prica, pa ako oces inn...naravno, trebace i tvoji talenti u grafickom dizajnu, planiramo bas veliki projekat za izdavanje na net-u.. :)
Mr Oxi, vazi naravno i za tebe.. :)

u jeeeee :p
evo me za min

a kakva je to...voda?
kao destilirana...samo H20? :eek:
paaaa....ne bi ja to stalno pila...ako je to

sto se klope tice; zaboravih ti retji - ako komsija koristi umjetna djubriva, insekticide etc.
isto ti se fata....zapravo, isti ti je strumf i ako zalivas njivu rijecnom vodom...i tako to...
selo neveselo, znam...al to je realnost

ps inace, stavio stric filter, isto...slicno, neam pojma, al...naravoucenije je da ne daje cash
za flasiranu vodu
mjesto radnje; Utah
da bas to...100 posto cista voda znaci klasicna destilacija +plus filter od kokosove ljuske i zivog uglja...znaci zadrzava i mrtve bakterije....znaci bas 100%..a sto se klope tice....ne jedem bas puno....crni hleb...voce i povrce...bio....ali pomalo...meso ne bas....nije bas dobro,zivotinje kad se kolju imaju strah....a meso "zapamti" strah...pa se taj strah lageruje u organizmu...kad sam vec kod ishrane....mnogo vazno je jesti samo jednu namirnicu za jedan obrok...npr hleb...onda samo hleb....ili voce,onda samo voce...i svako jutro jedno zumance od jajeta...za funkcije mozga...to bi bila ispravna ishrana...!!

..inace destilator za vodu waterwise 9000...nije direktno iz usa...vec preko nemacke ...tacnije iz berlina....cisto zbog jezika...a cena ista...oni uvoze iz usa....
...mislim,ne reklamiram nista.....mozda nekog interesuje...

da bas to...100 posto cista voda znaci klasicna destilacija +plus filter od kokosove ljuske i zivog uglja...znaci zadrzava i mrtve bakterije....znaci bas 100%..a sto se klope tice....ne jedem bas puno....crni hleb...voce i povrce...bio....ali pomalo...meso ne bas....nije bas dobro,zivotinje kad se kolju imaju strah....a meso "zapamti" strah...pa se taj strah lageruje u organizmu...kad sam vec kod ishrane....mnogo vazno je jesti samo jednu namirnicu za jedan obrok...npr hleb...onda samo hleb....ili voce,onda samo voce...i svako jutro jedno zumance od jajeta...za funkcije mozga...to bi bila ispravna ishrana...!!

e, pa pit destiliranu vodu nije uopce zdravo...treba ipak bit nesto minerala unutra...
sto se hrane tice; apsolutno "cista" hrana ne postoji
sorry, al je tako...
a taj "crni hljeb" sto jedes...ok, ako ga sami pravite...inace, isto njesra ko i bijeli + boje : (((

e, pa pit destiliranu vodu nije uopce zdravo...treba ipak bit nesto minerala unutra...
sto se hrane tice; apsolutno "cista" hrana ne postoji
sorry, al je tako...
a taj "crni hljeb" sto jedes...ok, ako ga sami pravite...inace, isto njesra ko i bijeli + boje : (((

to za hleb...u srbiji..da...cuo sam...ali ja ne zivim u srbiji...ovamo gde zivim ima 30 vrsta crnih hlebova i pogacica...da biras...od razi od zobi od psenice...
..a za vodu....hm..odakle ti ideja da nije zdrava?...organizam se sastoji od 70% vode....i to ciste vode....bez minerala....a ta voda treba da se menja....obnavlja,a ako unosis cistu vodu,onda se izbacuju stene materije lagerovane....a cista voda ima samo na dva nacina,...iz cistog neprskanog voca ili iz waterwise 9000...mislim apsolutna cista hrana ne postoji,ali mi treba da uradimo koliko mozemo....za sebe...

to za hleb...u srbiji..da...cuo sam...ali ja ne zivim u srbiji...ovamo gde zivim ima 30 vrsta crnih hlebova i pogacica...da biras...od razi od zobi od psenice...
..a za vodu....hm..odakle ti ideja da nije zdrava?...organizam se sastoji od 70% vode....i to ciste vode....bez minerala....a ta voda treba da se menja....obnavlja,a ako unosis cistu vodu,onda se izbacuju stene materije lagerovane....a cista voda ima samo na dva nacina,...iz cistog neprskanog voca ili iz waterwise 9000...mislim apsolutna cista hrana ne postoji,ali mi treba da uradimo koliko mozemo....za sebe...

to za hljeb vrijedi svuda, a ne samo u Srbiji
pitaj bilo koga tko se time (pekare, mlinovi, proizvodjaci specijaliziranih vrsta brasna...) bavi...

sto se destilirane vode tice;
http://books.google.com/books?id=3D...=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1#PPA50,M1

znaci, ima argumenata protiv/za...najcesci argument protiv je da u njoj nema minerala koji tijelu trebaju...medjutim, to se unosi i klopom...

tu je i pitanje gubitka elektrolita...kao i neke druge stvari....
"Distilled water, being essentially mineral-free, is very aggressive, in that it tends to dissolve substances with which it is in contact.
Notably, carbon dioxide from the air is rapidly absorbed, making the water acidic and even more aggressive. Many metals are dissolved by distilled water."
http://www.mercola.com/article/water/distilled_water.htm

no, svako odredjuje sam sta je za njega dobro....

Poslednja izmena:

hmm...cisto neprskano votje
si vido ti nekad neprskanu jabuku?
e, nikad je ne bi kupio : )))

Pozdrav qviti, bavim se istaživanjem teorija zavere recimo već nekih 6-7 meseci, i polako, ali sigurno sam ušao dublje u sve tematike vezane i za našu svest zahvaljujući pre svega Icke-u. Nije lako u početku i mislim da shvatam šta problem kod ljudi da razmišljaju o tome.
Zahvaljujući David Icke-u, Maxwell-u, Tsarion-u, a ponajviše sa naših prostora Ivanu Antiću i njegovom neverovatnom sajtu otvorilo mi je put da se oslobodim duhovno i shvatim koji smo mi robovi nekolicine ljudi.
Koliko su ljudi prisoneri u svom sopstvenom telu, pokazuju i komentari na sve tvoje postove, žao mi je što se nisam ranije uključio u diskusiju.
Inače, Pronašao sam ovu temu, tako što sam ukucao Waterwise 9000, koji sam danas pronašao na sajtu ivantić i detaljno proučio.
Nažalost, ne znam kako da dodjem do tog aparata u Srbiji, ali ću u nastavku večeri pokušati nešto da iskopam.
Mada mislim da je prilično skup, ali znam da vredi da se uloži kako god znam i umem.
Ako ima neki forum za tematiku SVEST, posalji link...
Hvala

Koliko ja znam, Mothman, ili ti čovek-moljac se uvek javljao na mestima gde su se dešavale velike nesreće. Kao što si rekao Černobil... E sad, čitao sam negde da su to u stvari duhovna bića, nešto poput andjela, koja najavljuju nesreću. Oni su na visokom stupnju inteligencije i mogu samo da se pojavljuju kao te neke crne senke i kao glasovi koje čujemo. Ima jedna odlična rečenica u filmu koja najbolje objašnjava odnos izmedju ljudi i njih. Kad Ričard Gir kaže profesoru da je jasno da su oni mnogo napredniji od nas ali zašto jednostavno ne izadju i ne kažu šta hoće? A on kaže:''Mi smo napredniji od bubašvaba, jesi li nekad pokušao da to objasniš nekoj od njih?'' Parafrazirao sam, ali to je suština.

Rece da najavljuju nesrecu...Nesto kao banshee u irskoj mitologiji?

Citat - Sal:

Znam da tu zlezdu nazivaju i trecim okom, sto je jos jedna u nizu budalastina dokonih ljudi koji nemaju nikakvog posla ili interesa u zivotu, nego da sami sebe obmanjuju, zive u strahu i panici i misle kako su oni jedini "progledali"[/QUOTE]

Nije bas tako :
kod gmizavaca taj organ cesto funkcionise kao PRAVO trece oko - pravo - kao FOTORECEPTORNI organ. Gledao si sigurno na "Opstancima" da zmije mogu da prepoznaju infracrveno zracenje i, time, toplokrvne organizme: e - tim organom to rade. Mnogim zmijama ( ako ne i svim ) ove "obicne oci" u stvari ni ne funkcionisu, tj. prekrivene su u potpunosti opnom, te se moze cak reci da su one i slepe.

personalno,najintigantnija mi je informacija da vole seh,kao i ljudi & delfini,te da jedan cak promeni pol onda kada su svi isti, kak bi se moglo,jelte,ovaj..:rumenko::lol:
:eek:

Poslednja izmena:

Back