Mosnice i tumor

Bustura

Aktivan član
Poruka
1.205
Ovu temu otvaram :roll: Neznam ni sam.Valjda zato sto sam pod utiskom jedne price koju sam danas gledao na tv.
Procenat se uvecava svaki dan.Do pre samo godinu dana ucestalost pojave tumora na testisima je iznosila 1:10000.danas godinu dana kasnije po najnovijoj stastistici koja je ovde sprovedena iznosi 1:7000.Veliki napredak.Na svakog 7000-og muskarca jedan ima trumor na testisima.Veliki procenat koji se i dalöje povecava.Ono sto je zaista za oprez u kombinaciji sa tumorom prostate procenat je 1:3500.
Starosna granica nazalost vrlo niska.Od 18 - 40.
u principu mladi ljudi koji tek treba da stvaraju porodicu.Ali i da zive.Smrtnost je visoka oko 60%
Zato obratite paznju na vasa jaja.Barem jednom mesecno ih dobro opipajte.I na cudne promene obratite se lekaru.
Inace uzrocnici kako ovi strucnjaci tvrde.Alkohol,duvan i opojne droge.Naravno sve to ako konzumirate u velikim kolicinima.Takodje uzan i neudoban ves.Kao i uske farmerke.Ali glavni krivac za enormni procentualni porast ovog oboljenja je.MOBILNI TELEFON.
Upravo njegovo mesto odlaganja.DZEP zato telefone udaljite od tela.Pogotovo od mosnica koje su jako osetljive na vibracije i razne promene.

Back