Moskva se opredelila

Ti se jos zaludjujes sa revolucionarima od pre pola veka, a decu ne radjas :P ;)

Evo sve svetske agencije objavile tu vest kako je Putin nekoga podrzao :roll: LOL hahahahah koja grupica teletabisa :D

Е, 'ајд' престани да лупеташ већ једном. Кад не умеш ни "2+2" да сабереш.

И, с којим правом уопште ти мени овде опет солиш памет, и "прозиваш" ме, кад појма немаш ни ко сам, ни шта сам, ни имам ли деце, и колико?

(А, о "револуционарима..." тек ни "сенкине сенке" појма немаш).

У ствари, кад размислим... - заправо - ни о чему немаш појма. :lol:

Putin je rekao svoje. Ubico, nema za tebe leba. Jeste da si ubica decijeg lica ali ta tvoja prikrivena nežnost ne prolazi kod Rusa. Pucaj sebi u glavu! Tako postupaju pravi i iskreni fanatici.

Ja sam mislio da fanatici jos samo postoje kod vas i da se raznose eksplozivom, naravno kad ne kolju :P lol
Slazem se, Putin je rekao svoje u Cecniji, a Mladic u Srebrenici, covek bi pomislio da su blizanci kako slicno razmisljaju :P a na delima su jos jaci ;) lol

Е, 'ајд' престани да лупеташ већ једном. Кад не умеш ни "2+2" да сабереш.

И, с којим правом уопште ти мени овде опет солиш памет, и "прозиваш" ме, кад појма немаш ни ко сам, ни шта сам, ни имам ли деце, и колико?

(А, о "револуционарима..." тек ни "сенкине сенке" појма немаш).

У ствари, кад размислим... - заправо - ни о чему немаш појма. :lol:

-2+2, 2+(-2), 2+2 .... ahhhh mnogo komplikovano, ajde mi pomozi, ali samo demokratski, ipak je demokratija osnova matematike :P

Ne solim ti pamet sreco, zezam se malo sa tobom, inace si mi mnogo simpa :)

Revolucionari me ne zanimaju, pored tebe takve ;) :D

Rusi nisu zaboravili da je Ratko Mladić preklao 8000 muškaraca i dečaka. Oni nisu glup narod da veličaju genocid kao što to rade fanatici Šešelj i Nikolić.
Види ти демократе..како лаже..Генерал Младић није никога лично убио..нити је оптужен за тако нешта..видим да код вас та демократија важи само за друге..прави мали јуниор спреман за корупцију на неком радном месту

Koji ste vi pacijenti, pa vi niste vise ni za crtanih filmova sa takvim pricama :P Radikali neki dan osvojise 1 600 000 glasova, a Tadic i njegovi teletabisi zaludjeno lupaju gluposti u beskraj. Pa kada ce vam biti jasno da ste ispusili drugovi :) alo ! :P ne znaju sta ce vise od muke pa se zalecu i Putinu u zagrljaj nebi li dobili koji glas 3. Feb :D hahahahahahah koja pushiona na izborima, pa ja u najmanju ruku ocekujem vase kolektivno samoubistvo kad Nikolic bude polagao zakletvu za predsednika Srbije hahahahahahha :P :P :P

hahaha hahaha hahahaaaaaaaaaaaa:lol::lol:
nije loše, s' vremena na vreme, da se malo podsetimo:mrgreen:

Back