Moskva se opredelila

Po svemu sudeći, u bici za rusku naklonost pobedio je aktuelni predsednik Boris Tadić, koji će sa premijerom Vojislavom Koštunicom sutra posle potpisivanja energetskog aranžmana sa Rusijom sastati sa predsednikom Putinom

ovo je glupost

ako ti ne prija ne znači da je glupost8-)
da putin ne podržava tadića mogao je, prosto, da celu delegaciju primi nakon predsedničkih izbora.

Izolovana Srbija ? Zato što jedno protokolarno mesto popunjava radikal ?

Šta je vama narode ? Do koje mere ćete da pothranjujete svoje fobije, i žmurite?

I na račun toga da DS i G17 vlada do u beskraj, a upropastiše narod.

Путин игра на сигурно...ако победи Тадић...купљен је..а ако победи Николић..то је већ давно завршен посао..Москва игра само на сигурно..ништа друго..

NKPJ uz Tomislava Nikolića

Nova komunistička partija Jugoslavije izrazila je podršku predsedničkoj kandidaturi zamenika predsednika Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića.

U saopštenju, NKPJ pozvao je svoje članove, simpatizere i patriote da 3. februara, u drugom krugu predsedničkih izbora, glasaju za Nikolića.

e moj tomo, na šta si spao.
a komunisti posvali članove i simpatizere, svu trojicu:-D

Путин игра на сигурно...ако победи Тадић...купљен је..а ако победи Николић..то је већ давно завршен посао..Москва игра само на сигурно..ништа друго..
Upravo to, samo se likovi iz SRS i DS džabe lože.
Uzgred, najsmešnije mi je kako su do pre neki dan fanovi DS-a ismejavali saradnju sa istokom, a sada cvetaju od sreće jer im Idol ide u Rusiju :lol:

Izolovana Srbija ? Zato što jedno protokolarno mesto popunjava radikal ?

Šta je vama narode ? Do koje mere ćete da pothranjujete svoje fobije, i žmurite?

I na račun toga da DS i G17 vlada do u beskraj, a upropastiše narod.
Изолована, или не, у сваком случају је јасно да они, у добром делу искрено (мада, постоји и она друга "игра" коју сам помињала) - не желе Тому.

То, на један начин, није у реду. На основу самог права на слободне изборе.

Али, они имају известан, да кажем "политичко-силеџијски приступ", и "мешају" се.
На жалост, може им се.

Дакле, с тог аспекта, Тома им је "непожељан". А, очигледно сада, и Русији.

Шта то конкретно значи, и да ли и "изолацију", не мора да значи, али, може значити - за нас некакве "проблеме".

Тако да, из неких прагматичних разлога...

П. С.

наравно, и уз оно што не треба заборавити , да "великима", заправо, одговара - СВЕ, само, кажем, у овом моменту је овако.

Upravo to, samo se likovi iz SRS i DS džabe lože.
Uzgred, najsmešnije mi je kako su do pre neki dan fanovi DS-a ismejavali saradnju sa istokom, a sada cvetaju od sreće jer im Idol ide u Rusiju :lol:
Научиће и они..када Тадић слети са власти....па дође неки други..који напрасно добије подршку Русије....али млади су они..

Изолована, или не, у сваком случају је јасно да они, у добром делу искрено (мада, постоји и она друга "игра" коју сам помињала) - не желе Тому.

То, на један начин, није у реду. На основу самог права на слободне изборе.

Али, они имају известан, да кажем "политичко-силеџијски приступ", и "мешају" се.
На жалост, може им се.

Дакле, с тог аспекта, Тома им је "непожељан". А, очигледно сада, и Русији.

Шта то конкретно значи, и да ли и "изолацију", не мора да значи, али, може значити - за нас некакве "проблеме".

Тако да, из неких прагматичних разлога...

Rusi, pretpostavljam da se slažeš, veoma dobro poznaju političke prilike u Srbiji.

Zbog toga im je sigurno poznato da su isforsirani stavovi Srbije povodom Kosova i Metohije delo pre svega pritiska radikala. Tiče se rezolucija a i Ustava.

Celu godinu Rusi ubeđuju Koštunicu da zauzme oštar stav (s radikalima). Najzad, kako se kaže, Koštunica je "legao na rudu" i ucenjivao DS na sve one rezolucije i eventualni stav povodom priznavanja samo-nazavisnosti šiptara.
Dakle, poslednjih godinu dana Srbija je uz podršku Rusije zauzela jedan sasvim navođeni kurs koji, da smo ovo pričali 2005, rekli bi : Ala sanjate! Setite se samo ponižavajućih govora o Rusima i Tominom žalu za njima. Odjednom, sada i Tadić stoji mirno kad se pomene Putin.

Otvoreno je rečeno u ruskoj dumi da je eventualni ulazak Srbije u EU pogodan jer će imati još jednog vrlo dobrog prijatelja koji će moći da lobira za njih a možda ponekad i odlučuje.

U partnerstvu za mir su i oni i mi. Znači, može sve samo NATO ne. To je valjda jasno.
Toma nije nagluv niti je sam da ovo sve ne zna. Zato i ne govori o opciji da ne želimo u EU, naprotiv, s jednim "ali" da nema više ucena.

EU takođe dobro zna ko nam je zaleđina i da se "čitava bitka" osmišljava van naše zemlje. Ali, po inerciji, još uvek žvaću staru žvaku o nedemokratiji, izolaciji, strahovima investitora itd. ne bi li se Srbija otrgla Rusije i poklonila njima. Mislim da je i njima jsano da je međuvreme od 20 godina unipolarnog sveta gotovo. Već se vide ublaženja.

I sad, Toma, koji svo vreme prednjači u ovakvom viđenju novog sveta kao ne odgovara Rusima ? Nego odgovara im Tadić, koji nije mogao ni da piša a da za to ne zamoli američkog ambasadora i Savet Evrope ? Ma 'ajte molim vas ....

A lepe želje Tadiću je Putin uputio lično, jer je to jedan kulturan, civilizacijski stav i ponašanje prema stranim državnicima uopšte.

Blizu je rešenje izbora, ako pobedi Nikolić, videćemo kako će se njemu obraćati...

Koji ste vi pacijenti, pa vi niste vise ni za crtanih filmova sa takvim pricama :P Radikali neki dan osvojise 1 600 000 glasova, a Tadic i njegovi teletabisi zaludjeno lupaju gluposti u beskraj. Pa kada ce vam biti jasno da ste ispusili drugovi :) alo ! :P ne znaju sta ce vise od muke pa se zalecu i Putinu u zagrljaj nebi li dobili koji glas 3. Feb :D hahahahahahah koja pushiona na izborima, pa ja u najmanju ruku ocekujem vase kolektivno samoubistvo kad Nikolic bude polagao zakletvu za predsednika Srbije hahahahahahha :P :P :P

DOPUTOVALA DELEGACIJA SRPSKE VLADE PREDVOĐENA KOŠTUNICOM

MOSKVA , 24. januara (Tanjug) - Delegacija vlade Srbije predvođena premijerom Vojislavom Koštunicom doputovala je večeras u Moskvu gde će sutra razgovarati sa ruskim zvaničnima i predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

U delegaciji su mistar za infrastrukturu Velimir Ilić i ministar energetike Aleksandar Popović i šef ekonomskog tima Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju Nenad Popović.

U Moskvi će sutra biti potpisan sporazum o energetskoj saradnji između Rusije i Srbije.

(Kraj)

p.s. awwwwwwwwwwww :oops: a gde Tadic :( :twisted::twisted::twisted:

Rusi, pretpostavljam da se slažeš, veoma dobro poznaju političke prilike u Srbiji.

Zbog toga im je sigurno poznato da su isforsirani stavovi Srbije povodom Kosova i Metohije delo pre svega pritiska radikala. Tiče se rezolucija a i Ustava.

Celu godinu Rusi ubeđuju Koštunicu da zauzme oštar stav (s radikalima). Najzad, kako se kaže, Koštunica je "legao na rudu" i ucenjivao DS na sve one rezolucije i eventualni stav povodom priznavanja samo-nazavisnosti šiptara.
Dakle, poslednjih godinu dana Srbija je uz podršku Rusije zauzela jedan sasvim navođeni kurs koji, da smo ovo pričali 2005, rekli bi : Ala sanjate! Setite se samo ponižavajućih govora o Rusima i Tominom žalu za njima. Odjednom, sada i Tadić stoji mirno kad se pomene Putin.

Otvoreno je rečeno u ruskoj dumi da je eventualni ulazak Srbije u EU pogodan jer će imati još jednog vrlo dobrog prijatelja koji će moći da lobira za njih a možda ponekad i odlučuje.

U partnerstvu za mir su i oni i mi. Znači, može sve samo NATO ne. To je valjda jasno.
Toma nije nagluv niti je sam da ovo sve ne zna. Zato i ne govori o opciji da ne želimo u EU, naprotiv, s jednim "ali" da nema više ucena.

EU takođe dobro zna ko nam je zaleđina i da se "čitava bitka" osmišljava van naše zemlje. Ali, po inerciji, još uvek žvaću staru žvaku o nedemokratiji, izolaciji, strahovima investitora itd. ne bi li se Srbija otrgla Rusije i poklonila njima. Mislim da je i njima jsano da je međuvreme od 20 godina unipolarnog sveta gotovo. Već se vide ublaženja.

I sad, Toma, koji svo vreme prednjači u ovakvom viđenju novog sveta kao ne odgovara Rusima ? Nego odgovara im Tadić, koji nije mogao ni da piša a da za to ne zamoli američkog ambasadora i Savet Evrope ? Ma 'ajte molim vas ....

A lepe želje Tadiću je Putin uputio lično, jer je to jedan kulturan, civilizacijski stav i ponašanje prema stranim državnicima uopšte.

Blizu je rešenje izbora, ako pobedi Nikolić, videćemo kako će se njemu obraćati...
Руси не притискају Коштуницу јер ДСС и Едина Россија имају званичну сарадњу.
Притисак САД на ЕУ и Србију драстично опада због:
1. захухтале кампање за председника САД, па почиње самоизолација
2. спремају се избори и за део Конгреса
3. америчка економија сигурно тоне, али ће се одуговлачити док Буш не преда "престо" наследнику

Rusi nisu zaboravili da je Ratko Mladić preklao 8000 muškaraca i dečaka. Oni nisu glup narod da veličaju genocid kao što to rade fanatici Šešelj i Nikolić.

Ja koliko znam Nikolic ne velica ubistvo 8000 muskaraca, a Seselj se sa tim ne zanima jer su mu samo srpske zrtve na umu. Rusi su demonstrirali u Cecniji kako treba postupiti sa Srebrenicom i islamskim fundamentalistima, sto dovoljno govori samo za sebe ;) Ujedno nije bilo reci o klanju, streljani su muski i dojstojanstveno, a klanje su sprovodili oni sami pa ih je shodno tome stigla kazna ;)
Nauci definiciju reci genocid pa onda pricaj o tome, jer sama tvoja izjava pobija tu rec. :P

p.s. Hoce li poturica da ga podsetim na divne stihove velikog Mese Selimovica sta je imao da kaze o "braci muslimanima" (ups. poturicama) ? :P Onako lepo da mi zaspis veceras :P lol

pa se zalecu i Putinu u zagrljaj

Не знам ко се коме "залеће у загрљај".

Коштуницу и Тадића "прозвали" су Руси, а није било обрнуто.

А неки други сами се "залећу у загрљај", пишу нека писма... :roll:

Него сте пакосни, и криво вам је.

Али, можете - у овом тренутку - само да пуцате од муке што су Руси подржали неког другог, а не Тому.

Rusi nisu zaboravili da je Ratko Mladić preklao 8000 muškaraca i dečaka. Oni nisu glup narod da veličaju genocid kao što to rade fanatici Šešelj i Nikolić.
А и ти си, брате, много наиван.

Интереси су у питању.

Узгред, шта би с оним неким причама од раније, да "Русија крије Младића"? ;)

Nikolić je izjavio da Mladić ne mora više da se skriva kad on dođe na vlast. Šešelj je rekao pre ubistva Đinđića da je i Tito tako hramljao pred smrt. Rusi su dali podršku Tadiću jer znaju kao i Evropa da je Nikolić predstavnik fanatizma koje su sprovodili Mladić i Karadžić u Srebrenici - Srpski heroji. Nije heroj Novak Đoković ili Ana Ivanović heroji su ubice i ljudi koji trunu po zatvorima, najveći ološ i bagra koja je snašla ovu zemlju. Pogledajte im samo face, gori su od ustaša.

Nikolić je izjavio da Mladić ne mora više da se skriva kad on dođe na vlast. Šešelj je rekao pre ubistva Đinđića da je i Tito tako hramljao pred smrt. Rusi su dali podršku Tadiću jer znaju kao i Evropa da je Nikolić predstavnik fanatizma koje su sprovodili Mladić i Karadžić u Srebrenici - Srpski heroji. Nije heroj Novak Đoković ili Ana Ivanović heroji su ubice i ljudi koji trunu po zatvorima, najveći ološ i bagra koja je snašla ovu zemlju. Pogledajte im samo face, gori su od ustaša.

Ja mislim da bi ti trebao/la malo do WC da prosetas

http://www.pressonline.co.yu/comments/view.jsf?id=28403&topicId=28403&sectionId=37

da te dohvati koji SPSovac i malo isprangija :P neyebica ti mozak pomutila, haluciniras, sa Putina na Hag, pa na Nikolica, preko Srebrenice do Melburna i Djokovica :P nije tebi lako, ali ni malo :D

Back