Mосква: деструктивне последице по међународне односе

Kakva tišina... :)

@wujaymarkoff

Ja sam samo pričao o politici i ekonomiji. ;)

A ovo oko prijateljstva i trajanja dok ima interesa, prijateljstva u politici i ekonomiji nema, sve je interes, i ništa više... ;)

Ma kakvi bre crna ljubav tako smo decenijama Francusku kovali u nebo pa na kraju prva stade da prizna Kosmet, idi molim te, te priče o ljubavi međ državama i narodina odma mi nateraju penu na usta.

Ја као постављач теме не причам о ''љубави'', већ о интересу!

Рекох: изабрати силу чији се интереси поклапају са нашим, интересима земље Србије и народа који живи у Србији!

Е сад, волела бих да ми љубитељи запада елаборирају на тему зашто треба да се окренемо апсолутно западу!!!

Је л' може неко?
Аргументовано!

изабрати силу

У реду је то, шта бисмо ми желели. Али, опет ћу рећи: на жалост, они изабирају нас, не ми њих. Ако нам се интереси не поклапају, можемо да вапимо колико хоћемо, може овде да буде власт која год, на крају ће ипак они , велики одлучити да ли да нас ставе под своју интересну капу или не. И колико . Томе нас учи читава наша историја, новија 19. и 20. века. Руси су нас тада неколико пута значајно помогли, кад им је било у интересу. Али, кад није било, или кад нису могли, нису нам помагали. Сем тога, њихов интерес за нас практично је нестао с пропашћу руске империје.
А чини ми се да, на жалост, генерално, овај простор је изгубио некадашњи геополтичко-стратешки значај, тако да Русија и није превише заинтересована за нас. Нису ни Амери, али, по инерцији, држе окупиран Космет, а Руси нити могу, нити посебно нешто желе да промене ствари.

Samo vi brisite moje tekstove gde za ortodoksnog ustasu GodIsADJ-a kazem da je fasista ili smradina pa se onda nemojte nista cuditi sto ste i vi sasvim isti.

Kakav je ovo forum gde ste dozvolili krvolocima da se nesmetano gadjaju ljudskim glavama ?

Stidite se svi vi koji sebe kao zovete administratorima a za koje je najveci prekrsaj ako ustasu zovem ustasom ili smradinom.

Sta je veci prekrsaj za vas :
1. Ako je ubio recimo 700.000 ljudi a kaze ubio sam samo 30.000 ili
2. Ako se za istog toga kaze da je ustaska nacisticka smradina ?

Pa vi sami sebe svojim postupcima stavljate u besmislen polozaj a posle vam je neko drugi kriv sto ste nesposobni da odrzite red na forumu.

Samo vi brisite moje tekstove gde za ortodoksnog ustasu GodIsADJ-a kazem da je fasista ili smradina pa se onda nemojte nista cuditi sto ste i vi sasvim isti.

Kakav je ovo forum gde ste dozvolili krvolocima da se nesmetano gadjaju ljudskim glavama ?

Stidite se svi vi koji sebe kao zovete administratorima a za koje je najveci prekrsaj ako ustasu zovem ustasom ili smradinom.

Pa vi sami sebe svojim postupcima stavljate u besmislen polozaj a posle vam je neko drugi kriv sto ste nesposobni da odrzite red na forumu.

O cemu ti pricas, covece?:eek:

Žalosno je kada se poeni na krstarici sakupljaju pljuvajući i vređajući kolege na forumu.Kada smo već kod famozne brojke od 700 000 pobijenioh u Jasenovcu ona nije tačna,preuveličana je i to će ti
svaki iole profesionalan istoričar u Srbiji kazati.
Žalosno je što se uopšte i prepucavate oko tog broja, žrtva je žrtva pa makar bila i jedna jedina.

Žalosno je kada se poeni na krstarici sakupljaju pljuvajući i vređajući kolege na forumu.Kada smo već kod famozne brojke od 700 000 pobijenioh u Jasenovcu ona nije tačna,preuveličana je i to će ti
Žalosno je što se uopšte i prepucavate oko tog broja, žrtva je žrtva pa bila i jedna jedina.

Ja se ni oko cega nisam sa njim prepucavao, niti pomenuo Jasenovac, niit broj ubijenih tamo.zato mi i nije jasno o cemu taj covek prica.

Žalosno je što se uopšte i prepucavate oko tog broja, žrtva je žrtva pa makar bila i jedna jedina.

Kolege ne vredjam niti mi pada napamet, ali ustaske fukare ne smatram ni za sta.

Sad kad si tako dobro obavestena daj mi samo jedno ime bilo kog srpskog istoricara koji to tvrdi ?

Sama hrvatska komisija je odmah po II sv.ratu utvrdila brojku od 780.000

Ma otkud Moskvi moralno pravo da nam propoveda nakon deset godina, treba da ih je stid i Boga i naroda što nisu sprečili bombardovanje a mogli su.Fuj bre.

A sta smo mi ikad uradili za njih????? Ma nemoj, nisu sprecili jel? Nezahvalnici jedni, vama nije dovoljno ni to sto su nam dali kakvu-takvu sansu da Kosovo vratimo jednog dana, ni to sto nas ruski narod podrzava(a razloga nema jer nikad nishta za njih uradili nismo). Nishta vam dosta nije! Pa shta i ako Putina zabole za Kosovo i Srbe? Njihov interes je ipak jaka,a ne ponizena Srbija. I sve dok je njihov interes takav ja im kazem HVALA! Ali neki mazohisti u ovoj drzavi nikada ne nauce. Klanjajte se vi samo onima koji su nas zavili u crno. Licemeri najgori:thumbdown:

Kakva tišina... :)

@wujaymarkoff

Ja sam samo pričao o politici i ekonomiji. ;)

Ti bas ne odustajes.
To koliko si pricao o politici i ekonomiji, pitanje je al` ajde ipak su to oblasti podlozne fleksibilnim tumacenjima, sve i svasta se podvodi pod njih, pa recimo da si kao ono pisao.
Zanimljiva je meni tvoja namera, posto ja ne kapiram sta ti pokusavas da dokazes.
Naime govoris ovde o ekonomiji/politici i priznajes pravo druge strane na interes, razdvajas to od prava ljudi na rusofilstvo koje im isto priznajes, ali ipak postavljas pitanja tipa zasto oni nisu to i to uradili, sto nam nisu ovo, sto nam nisu ono. Sta te uopste onda zanima sta i kako oni rade/ Jasno je koliko si sam sebi kontradiktoran.

A ovo oko prijateljstva i trajanja dok ima interesa, prijateljstva u politici i ekonomiji nema, sve je interes, i ništa više... ;)

:roll::roll::roll:
Prvo lepo procitaj post pa onda ces u zelji da ispadnes pametan mozda nesto i pametno napisati.
Govorio sam da u zivotu prijateljstva ima obicno (dakle ne uvek) dok ima obostranog interesa.
A sto se tice ekonomije, termin prijateljstva moderni menadzment i teorija ne poznaju vec samo partnerstvo i konkurenciju, a interes kao sininim za profit zamenjuje kolicinom dodate vrednosti.

Teško je to nekima objasniti...

S obzirom da si u istom bio jako uspesan dobices bonu. :)

Poslednja izmena:
Ја као постављач теме не причам о ''љубави'', већ о интересу!

Рекох: изабрати силу чији се интереси поклапају са нашим, интересима земље Србије и народа који живи у Србији!

Е сад, волела бих да ми љубитељи запада елаборирају на тему зашто треба да се окренемо апсолутно западу!!!

Је л' може неко?
Аргументовано!

Хоће ли ми неко дато одговор на постављено питање или да закључим сама!?:roll:

Back