more

:rotf: :rotf: :rotf:

doslovno mi suze išle od smeha a pročitala sam svaki post na svih 8 strana...upišah se od smeha...:hahaha:

i dođoh do zaista iskrenog zaključka...daklem:

na more bih pošla sa Dachom ...iz više razloga...objašnjenje sledi...

čitajući sve ovo ovde,jedini mi je bio inspirativno nadahnut za kreativan boravak dal na moru,dal na pustom ostrvu...
sećajući ga se sa fotki,bio bi idealan partner za večernje treninge,jer iz forme pre sledeće školske godine ne smem da ispadnem,tehnike moraju konstantno das uvežbavaju...
uz obavezno prethodno potpisivanje ugovora na pesku o suptilnim pokretima i polugama...:zkez:
sprdnje bi bilo u neograničenoj količini...
a poznajući njegove apetite,i s obzirom da smo si komšije i da znam njegov ukus,mogu da garantujem da nikad ne bi bio gladan i da ne bi ojadio frižider pored mojih kiflica i baklava od kokosa i ananasa...:flert:

eto...

E, da je Dacha znao da ce te njegove fotke asocirati na dzak za udaranje ne bi ih kacio na forumu, ne bi... :rumenka: :D Ali ne bunim se, udri komsija, zbog tvojih kulinarskih specijaliteta cu se drage volje zrtvovati. :super: Da mi je baklava najomiljeniji kolac to ti je poznato, a inace gotivim i kokos i ananas. :ok: Nije mi samo jasno na koji nacin ce se overavati taj ugovor na pesku, verujem da ce se naci neko resenje. :rumenka: :lol:

a šta je svrha boravka dobrog dela forumera ako ne da se ovde opskrbe partnerkom, suprugom, eventualno nekom kres kombinacijom :per:
da nije možda sajber druženje, komunikacija, eto malo da se družimo, neobavezno da ćaskamo ? :per: :lol: idi begaj :lol:
ti si dovoljno dugo ovde da bi trebo da znaš da je ovaj forum jedan običan jebarnik, tako da ne znam što se iščuđuješ

Ne cudim se, lijepo je sto pokusavas malo da poguras ljude da iskazu medjusobne simpatije ali posto je ovo jebarnik niko nece da ispuca sve karte javno na jednu osobu vec muvaju na vise strana pa gdje upali.

E, da je Dacha znao da ce te njegove fotke asocirati na dzak za udaranje ne bi ih kacio na forumu, ne bi... :rumenka: :D Ali ne bunim se, udri komsija, zbog tvojih kulinarskih specijaliteta cu se drage volje zrtvovati. :super: Da mi je baklava najomiljeniji kolac to ti je poznato, a inace gotivim i kokos i ananas. :ok: Nije mi samo jasno na koji nacin ce se overavati taj ugovor na pesku, verujem da ce se naci neko resenje. :rumenka: :lol:

pa junackim grudima,komsija..:rumenka:
Dobro bre prijatelju...jel to lepo?

shmikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..ljubavi jedina moja tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....:obozavam:

nešto se nabližilo more, a svi razdragani nešto pa ko reko aj jednu havajsku temu
skojom bi forumašicom / skojim forumeron bi jeo / jela kokose, banane i ananase na pustom ostrvu ?

ja bih sa dragishom..to je jedna sposobna zena.. krcala bi orahe da nam obezbedi mleko, lovila prasice da nam obezbedi hranu, na vrhu krosnje bi napravila ljupku kucicu za zivot.. ona je jedno odgovorno zensko bice :D

a i zna da mlati ako dodju pirati :D

pa bi im oteli brod i pobegli sa pustog ostrva :lol:

ja bih sa dragishom..to je jedna sposobna zena.. krcala bi orahe da nam obezbedi mleko, lovila prasice da nam obezbedi hranu, na vrhu krosnje bi napravila ljupku kucicu za zivot.. ona je jedno odgovorno zensko bice :D

a i zna da mlati ako dodju pirati :D

pa bi im oteli brod i pobegli :lol:

:hahaha:

a sta bi ti radio ??? :think:

Back