more

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
nešto se nabližilo more, a svi razdragani nešto pa ko reko aj jednu havajsku temu
skojom bi forumašicom / skojim forumeron bi jeo / jela kokose, banane i ananase na pustom ostrvu ?
ako je bilo može lock uz obaveznu kaznu za postavljača teme iz razloga spamovanja foruma

nešto se nabližilo more, a svi razdragani nešto pa ko reko aj jednu havajsku temu
skojom bi forumašicom / skojim forumeron bi jeo / jela kokose, banane i ananase na pustom ostrvu ?
ako je bilo može lock uz obaveznu kaznu za postavljača teme iz razloga spamovanja foruma

Prvo slike na forum, pa tek onda mozemo na sunce ona i ja. Jes' kakva god da je i da ce posle 5 dana da mi se digne i bez nje, ali ne bih voleo da moram da trosim zivotne sokove na nekog matorog akrepa.

Kao i uvek... sa Lindom bih!!
Ima sve te egzotične obline koje me jako uzbuđuju,
a i ovako smo na istoj frekvenciji, tako da možemo ponekada i da pričamo :lol:
tako da mislim da bi to sigurno bio 1 jako uspešan odmor! :manikir:

Otjeli tu biti seksa ?

Back