more

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treba da bude u stilu, super bas sam razmisljao da odem na more prijavicu ko ga hebe mozda i stvarno odem na more.
tako nesto u tom stilu optimistivki

Sent from my Telenor_Smart using Forum Krstarice mobile app

tako mi boga leto neka traje i na havajima ali ja ovog meseca imam planove za Crnu Goru.
Okacicu taj oglas tvoj sutra, sta bude da bude,pravac Budva, ili neki drugi grad. Samo bih te molio bih te da ne zatvaras temu.
Hvala.

Ma doradi taj oglas , to je samo kostur ... inace
polagacu prava na autorstvo ... i moraces i mene da vodis :manikir:
Necu jos da zatvaram , cekam realizaciju ... ali zelim redovne izvestaje :strika:

Bolje da sam na banderu ispred kuce to napisao nego jos na korzu, na sam centar grada, i to tamo tri stuba. Al dobro de, sacekacu kraj dana da vidi da li ce barem iko da se oglasi. Ako ne, sutra idem po te oglase da vidim da ih nije neko skinuo, ako jeste, skidam i lepim sa duzim tekstom, a ne ko je zainteresovan za more bla bla nek se javi na mail i to je to.

zanima me ko bi da ide na more ali nema skim i nema para za put, evo za prvo mesto se ja javljam :)
mozda se dogovorimo organizujemo i jednostavno ove godine odemo na more sa hrpom nepoznatih ljudi na more :)
tako da ne gledate hocete li ii ove godine samo od vode videti bazen :) a ne more

ko zna more bit da ovajva tema negde i postoji samo ja izabrao pogresan forum i pogresno mesto da postavim, al gde god da je ta tema,i ko god na njoj pise i organizuju se od viska glava ne boli :)
piši propalo...ovi ovde ne...

- - - - - - - - - -

Ma doradi taj oglas , to je samo kostur ... inace
polagacu prava na autorstvo ... i moraces i mene da vodis :manikir:
Necu jos da zatvaram , cekam realizaciju ... ali zelim redovne izvestaje :strika:

jel mogu ja da te vodim...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back