Kilavi Radonja
Aktivan član
- Poruka
- 1.931
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm, znaci, crne jegulje? Aaaa, ne ulazim ti ja u vodu ni za zivu glavu!!!kambodza:.....crnci se kupaju goli,a shvabice love jegulje he he ..............lov i ribolov su chudo ........
Ih, pa nemoj ti da predlazes, nek se same jave! A onda od prijavljenih da formiramo takmicarsku ekipu. Nego, brine me, ako se pojave svedjanke na takmicenju, bice gusto!!!kambodza:........ce da n,ajebu shvabice kad ih smotaju ove nashe,kao kapitena za lov na crne jegulje predlazem veselu,iskidace ih ...............
ELEKTRICNE JEGULJE?! :shock: :shock: :shock:ludopileglodjekosku:Ne "volem" jegulje..... Izmigolje se lako.... A i nisu dovoljno čvrste pa da ih čovek lepo "uhvati".... Još ako su električne... Ne, hvala...
a vatao si pa znas?kambodza:.........ej ali ovo je neka nova vrsta,ne migolje se i kad ih uvatish uchvrste se , i ne treba im struja da bi vibrirale .................
............ma kod njih jes standard ali bre mnogo ladno ,ove nashe se bolje aklimatizuju .......... :grin: :grin: :grin: :grin: ;-)2pike:Ih, pa nemoj ti da predlazes, nek se same jave! A onda od prijavljenih da formiramo takmicarsku ekipu. Nego, brine me, ako se pojave svedjanke na takmicenju, bice gusto!!!![]()
.....ma pricale mi shvedjanke ,kazu slabi nashi puzevi golaci naspram ovih crnih jega, :grin: :grin: :grin: :grin:2pike:a vatao si pa znas?![]()
Cuj: pricale mi...kambodza:.....ma pricale mi shvedjanke ,kazu slabi nashi puzevi golaci naspram ovih crnih jega, :grin: :grin: :grin: :grin: