Hvala vam svima, na ,,dobrodušnim komentarima podršeke" mada sam tražila INFORMACIJE, a ne kritike u stilu ,,kako me nije sramota da idem na vikend" bla,bla...
Mislim da ste užasno bezobrazni, jer ni meni pare nisu pale sa neba, radim i ja za neku platu, kojom prvh svega nisam zadovoljna, pa sad sam trebala da zakrčim puteve, jel? Npr ja ne smem da štrajkujem, ja ne radim u firmi gde postoji sindikat ( nekada je postojao, ali firma je privatizovana i ljudstvo je prepolovljeno)...Ne vidim ni da je to pesma, ali ne ometam druge u svakodnevnim planovima ( btw sklonili su blokade u petka i ja sam bila i vrnula se sa Palića...) Ne vidim da je meni država dala ikakve subvencije za bilo šta u životu, a vi se malo informišite šta je to što je paorima smetalo i šta traže, jer i nisu u pitanju paori koji žive od 3-4 ara njive, nego lovatori koji su od takvih uzeli zemlju u arendu, pa su digli bunu.
Neka im bude nauk, evo skoro će izbori i opet će glasati za evropske integracije, a posle kukaju kako im je teško...
A lako je ostalima, jel?