Moramo da zaboravimo na prošlost i okrenemo se budućnosti

Pa u Srbiji, gde drugde... Žena i ja možemo za 1 beogradsku platu da priuštimo put u inostranstvo bar na 5 dana. Bilo gde u EU da odeš, možeš da ljudski večeraš za 5-6 evra, a isto tako i za 1000-1500 evra. Stvar ukusa i mogućnosti.
Ovde mozes za 5 evra da dobijes 1 par virsli,znaci 1 tebi jedna zeni,e ti sad gledaj oces svaki dan vecerati 1 virslu.

Pa evo, ja znam da je jedna pica u Engleskoj jedno sedam funti, u Svajcarskoj od petnaest (margarita) pa navise. Hot dog je, valjda, pet franaka, ako jedes na ulici. Isto neki bratvurst sa parcetom 'leba.

Opisi ti nama tu ljudsku veceru pa da vidimo.

Budimpešta, hotel Royal, prošle godine oko novaka. Teleći medaljoni, pohovani sir, neki umak, sveža salata i vino, za dve osobe, oko 25 evra. Nije neki hotel, ali nije ni loš, ali je večera bila extra.

Recimo. ;)

..sveprisutna EUforija kombinovana sa iracionalnim razmisljanjem i verom (slepom) u obecanja politickih lidera..podseca me na vreme slobodana milosevica..i njegovih obecanja o 10 000$ nacionalnom dohotku po glavi stanovnika..

beli sengen..kome i koliko to u srbiji znaci?

Pa mi se bavimo politikom previše, umesto da gledamo svoje doope. Da radimo i zaradimo. kad bi realno radili i realno zaradjivali, ne bi se toliko bavili glupostima i ložili na priče političara.

Realno, bela šengen lista praktično ne vredi puno. I sad ako hoćeš da putuješ i imaš mogućnosti, dobićeš vizu za bilo gde. Ali bela šengen lista mnogo znači za samopouzdanje u Srbiji. I za osećaj da nije svet protiv nas. A to je važno.

meni jos od 2000te obecavaju demokrate tu belu sengen listu. a sta ti vredi bela sengen lista , kad nemas leba da jedes i kad nemas pare da odes na vikend do vrnjacke banje a kamoli sta drugo.

sta ti vredi obicnom gradjaninu srbije bela sengen lista kad ti za putovanje u EU treba minimum 1000 eura.

Ja predlažem da ti i ekipa tebi sličnih bojkotujete to...................Šta koji qratz imate da idete bilo gde kada vam je bilo dobro kada nigde nismo ni mogli da mrdnemo bez vize a i tada istu nismo mogli da dobijemo osim u snovima....................

Back