moram ovo da napishem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad bi citiro i vermahta i majceki i jagodu al mnogo tju da pishem a kasno je....a i mislim da tje mi milojko pola postova izbrishe.....majceki nisi u pravu za cene...sedeo sam skorije u nekom kafitju npr na lionu i cene su ok...zatim sam sedeo kod bot bashte extra lokal sve extra...cene su ok....ja inache vetjinu garderobe npr qpujem u bgu....ne samo shto je izbor vetji...nego veruj mi i jeftinije je...jeste da su troshkovi veliki...jeste komunalije i to....jeste prevoz...hej al to ne znachi da ja nemam troshkove...mislim i ja da se vozim busom moro bi da platim....a vozhnja busom ovde je 4 x sqplja...i da ljudima ven bga je bash loshe....s tim shto masa njih nikad nije bila u bgu pa i ne zna kako je tamo....jagodo nemash chega da se nagledash...mada kad god promenish zanimljivo je...al da zhivish mesec dana npr bilo gde ne bi verovala koje sranje....antihristu netju da komentarishem jer nije vredno....vermaht takodje....e da shishmish....tema je kompleksna....a ja odo dalje

Dobro, priznajem, popizdeo sam i preterao sam kad sam napravio to poređenje u vezi nerada i javašluka. Ali to mi se zaista desilo. Dakle, prepričavam živu istinu, ja bio akter: Propala firma u Loznici. Jedina briga zaposlenih neradnika je kako izneti iz firme, tj. iz kruga fabrike, a ne biti uhvaćen. Ja sam iz Bgd stigao tamo u 8:30, da završim posao na vreme, a lezilebovići stižu na posao posle 9 (radno vreme od 7:30). Zaista i bukvalno niko ništa ne radi, ali se zdušno žale na Beograd, i svi znaju poslovicu "Srbija radi - Beograd se gradi". Kao, oni rade ! A pri tome, moja firma njima sve isporučila i montirala a oni kasne sa plaćanjem po nekoliko meseci. I onda sam ih jednom prilikom oterao u tri lepe, i njih, i Loznicu ... Stoka neradnička, lopovska.

Znam sigurno ima toga i u Bgd, ali ja to nisam sretao.

@Antun Tun
Nkad mi nije smetalo direktno suprotstavljanje mišljenja, i direktno upućene reči, pa makar i bile i psovke.

Tebi lično nikad ti nisam obrisao post, ili zaključao temu. Nije bilo razloga, sasvim si korektan forumaš. Zato, nemoj da ironišeš, posebno kada sam ja u pitanju.

ma to za vrshac u redu....tamo je hemofarm a oni se lizhu sa svakom vlasti....el si znao da je hemofarm trenutno medju 10tak naj firmi u ser?...oni su i napravili halu...pa bili ovi s vlasti na otvaranju...ma shou....to za loznicu to stoji...naravno da sam i ja za to...ovde u cha moj matori nekad radio u ceru...sad tamo ljudi primaju 4000din mesechno a i to samo ponekad....dolaze u firmu ko mrtvi...to ti je propast sistema nije to samo do tih ljudi...naravno da ima i u bgu i svuda....gde god su te neke old school drzhavne firme koje su na izdisaju tamo toga ima...s tim shto pretpostavljam da je po bgu privatizacija uzela maha....a to da ironishem pa pogledaj kakav ti je potpis....a moderatore sa nekih drugih slichnih mesta znam kao robusne i gadne...znachi to ti je ta pricha da su svi isti a nisu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back