AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.850
dakle sinotj doshli neki drugari...beogradjani...ok ljudi...i krene neka pricha...taj momak je 99 bio na kosovu...dal 99 il 98 nem pojma al kad je dole bilo sranje on je bio....i sad pricha kako je tad bio u okolini vranja...leskovca...i uopshte dole po jugu....i kako u vranju nigde nije bilo cigareta...i kako nije bilo benzina...i kako je ceo jug bio mobilisan na kosovu....i chachani su bili dole mahom svi...sem onih sa vezom...e sad on se vratio u bg...kazhe sishao na stanicu...i ne veruje...dole rat a u bgu sve lagano...kazhe cigarete normalno...sve normalno nema da fali...krene neka prichao oko bga i ljudi u njemu...pazi ovo....ona hala dal limes il kako vetj...chitam u novinama u zadnje 2god ulozheno 40mil eura...ej...za jbnu halu...sa tim keshom je molgo da se izgradi pola infrastrukture na jugu....il shta vetj....ljudi u bgu mahom nemaju pojma kako se zhivi po srbiji....on upozno devojq radi u hisaru...to je dole negde ka crnoj gori...il dole kod nisha nem pojma...ima platu 8000 i prezadovoljna...i on se chudi...heh...a onda odem u bg....i sretnem ljude koji mi prde kako su seljaci upropastili beograd...i kako je grad gadan zbog ljudi koji su doshli sa strane...i kako ovo i kako ono...niko se ne zaustavi da kazhe "ej pa chekaj mozhda je kod njih loshije nego ovde"...posle se beche kad neko otje da se otcepi....shto halu ne napravishe u novom pazaru?....u kraljevu?...krushevcu?....kad neko iz pazara bude uochio da bi mu bilo bolje da je uz kosovo....uz albaniju....nacionalisti iz prestonice tje ditji svoj glas o cepanju drzhave...jeziva logika u jezivoj zemlji...posle meni neko prdi kako sam iz chachka...kao kod nas ekonomija razbija....ja nisam u cha mogao da nadjem poso...od 10 drugova...jedan radi kao kelner...u kragujevcu je josh jezivije...tamo ako radish za 150e...ti si na konju....u bg je markica 800din...ja putujem 20km do posla...karta u jednom pravcu je 80din....mesechna je oko 2000...moje kolege u bgu za isti posao imaju u proseq 50% vetju kintu...imao je jedan kandidat za predsednika....predlagao je da se cela srbija preseli u bg,...a da se ostatak zemlje izda il za nuklearne probe il kao neko veliko lovishte na retq divljach...to je shegachenje naravno....al je tako ispravno da se chini kao pravo....ne znam shto sam ovo napisao...neko tje lagano retji da mrzim bg....al briga me....zhivela prestonica....pa nek sve skapa u bedi