Moram da ti kažem

Pinocchio

...
Supermoderator
Poruka
26.513
Ima tako nekih ljudi, a i dana... kada vam neko nešto kaže, onako u prolazu i ostanete malo zatečeni. Zatečeni ne samo zbog izrečenog nego i zbog saznanja da neko primeti nešto u vama što očima nije vidljivo.
Pre nekog vremena mi je koleginica rekla: "Ti dolaziš čiste duše na posao!"

Da li kažete drugome ono što mislite i da li dovodite u pitanje kada vam neko, ko vam nije posebno blizak i ko vas ne poznaje dugo, nešto kaže, onako u prolazu, a vama nije svakidašnje?

Da li kažete drugome ono što mislite i da li dovodite u pitanje kada vam neko, ko vam nije posebno blizak i ko vas ne poznaje dugo, nešto kaže, onako u prolazu, a vama nije svakidašnje?
Kada mi bilo šta kaže ko me dobro ne poznaje digne mi se pritisak u 200. Negativno naravno. A pozotivnim komentarima nikadq ne pridajem neki značaj.

Da me komentariše mogu samo otac, majka i rođena sestra i niko više. Ostali sa mnom mogu samo da ćaskaju o svemu i svačemu ali o meni nikako.

Treba se više sekirati. Treba stalno misliti o tome šta govore ovi koji nas poznaju, a još više se brinuti oko toga šta kažu ovi što nas ne poznaju.

Jer bez sekiracije nema brige, što bi rekli naši stari.

Treba se više sekirati. Treba stalno misliti o tome šta govore ovi koji nas poznaju, a još više se brinuti oko toga šta kažu ovi što nas ne poznaju.

Jer bez sekiracije nema brige, što bi rekli naši stari.
Osim majke, oca, sestre i pokojne babe niko nije sa mnom pojeo kilo soli. Samo me njihovo mišljenje zanima. Ovo ostalo su čiste gluposti i ne zanima me. Naročito mišljenja nazovi prijatelja i kvazirodbine.

Osim majke, oca, sestre i pokojne babe niko nije sa mnom pojeo kilo soli. Samo me njihovo mišljenje zanima. Ovo ostalo su čiste gluposti i ne zanima me. Naročito mišljenja nazovi prijatelja i kvazirodbine.
Prijatelji su najgori.

To što prijatelji umeju da ti prirede, niko ne ume.

Treba bežati od prijatelja.

šta su mi rekli , ko šta i kako
iskreno
interesuje me samo ono što i ko kaže sa unutrašnje strane vrata od stana , samo dotle , dalje već ništa i niko
_a posebno šta mi kažu sinovi jedino njihovo poštujem i cenim_

Back