Moram da pitam

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobba:
Zasto se oni mladi loze na tete od 35 - 45 g
njima je samo da ih kresnu
a one opet uzivaju
pitam se sta ima magicno u toj kominacji

ona "matora" a on opet "balo" ...............:p

al' im je sex jako dobar....................cak fenomenalan.........tako se meni cini barem
Moram da odgovorim:
Klinci su jako potentni i kad se razrade, mogu beskrajno da tandaraju i imaju mnogo volje za dotichnu radnju, a uz to im je i Stojko josh uvek tvrd ko kamen... a to tete jako lozi ;)

Tokan:
Gde u Beogradu?? :) A sto se tice tih teta, ja mogu da pricam iz polozaja mladih ( imam 20 godina) Meni je gotiva da imam sex sa nekom matorkom ( bez uvrede) jer eto one znaju sta hoce, mi dobijemo ono sto zelimo i svi srecni i zadovoljni.

A kako mozes da dodirujes njihovu smezuranu kozu i da uzivas u toj rutini, kao da vodis ljubav sa mrtvom kokoskom?

Zene oko 35 godina, su ok. Zasto se pale na mladje? Zato sto pocinju da shvataju da su dosta toga propustile kao mlade, zato sto su se neckale, pa sada pokusavaju da nadoknade. Osim toga, mlad muskarc moze mnogo vise puta od matorog, plus je u boljoj formi, plus ima vise interesovanja, a to starijim damama imponuje. Jednostavno je to tako...
A usput, ko ce da bira smrezuranu zenu? niko, nego se uzimaju dobro ocuvane. A nisam ni primetio da zene propadnu bas tako brzo...

Revolveras:
Zene oko 35 godina, su ok. Zasto se pale na mladje? Zato sto pocinju da shvataju da su dosta toga propustile kao mlade, zato sto su se neckale, pa sada pokusavaju da nadoknade. Osim toga, mlad muskarc moze mnogo vise puta od matorog, plus je u boljoj formi, plus ima vise interesovanja, a to starijim damama imponuje. Jednostavno je to tako...
A usput, ko ce da bira smrezuranu zenu? niko, nego se uzimaju dobro ocuvane. A nisam ni primetio da zene propadnu bas tako brzo...

naravno
i ja isto verujem da zene danas tesko da su neocuvane
svaka se licka i doteruje
................................:D

bobba:
a one opet uzivaju

al' im je sex jako dobar....................cak fenomenalan.........tako se meni cini barem

35.....pa to nije matoro,vec od +........ne znam kakve su od 40..... :roll:

bobba:
a one opet uzivaju

Volem starije. Volem i mladje. Volem zhene.

Back