Moralno opravdanje za rušenje 'Blizanaca'?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Uvodna napomena: Ništa NE tvrdim, samo pitam! :super:

Prvi citat za početak: " НАТО је, након што је РТС одбио захтев да емитује шест сати програма западних медија током дана, прогласио РТС легитимном метом сматрајући га делом „ратне машинерије“, који спроводи пропаганду и не извештава адекватно о збивањима у рату, првенствено избегавајући информисање о масовним прогонима и злочинима над Албанцима од стране југословенске војске, полиције и паравојних формација.[3][4]..."
https://sr.wikipedia.org/wiki/Бомбардовање_зграде_РТС

Zatim bi išli citati o 'opravdanosti' za rušenje 'Blizanaca', tj. proglašavanje ekonomskih centara USA kao legitimnim metama jer finansiraju američke aktivnosti širom sveta, a na štetu muslimana ( a nema ratne mašinerije BEZ para! :rotf:):
https://sr.wikipedia.org/wiki/Бомбардовање_зграде_РТС

A onda ide i pitanje: Ako je USA imala pravo da nakon toga radi odmazde udara na neke države, ima li i Srbija pravo da udara na neke/sve države koje su učestvovale u tom bombardovanju Srbije 1999-e, ili samo dozvoljavale korištenje svoga vazdušnog i kopnenog prostora za NATO-trupe? :rotf::rotf:

Moje životno razočaranje jeste saznanje da u Kulama nije ubijeno 15 000 komada kako je najavljivano sa televizora neposredno nakon udara aviona,nego mnogo manje komada.Kad sam čuo da je samo 3 000 prestao sam da pratim,Do sad je Covid 19 kod njih ubio više od 650 000.Jeste da su ovi rikavele od Covid-19 uglavnom vremesni kao ja ali šta je 3 000 prema 650 000.Da se svi u so pretvore.ne bi im mogli ručak posoltii :mrgreen:

Moje životno razočaranje jeste saznanje da u Kulama nije ubijeno 15 000 komada kako je najavljivano sa televizora neposredno nakon udara aviona,nego mnogo manje komada.Kad sam čuo da je samo 3 000 prestao sam da pratim,Do sad je Covid 19 kod njih ubio više od 650 000.Jeste da su ovi rikavele od Covid-19 uglavnom vremesni kao ja ali šta je 3 000 prema 650 000.Da se svi u so pretvore.ne bi im mogli ručak posoltii :mrgreen:
Ne ugrožavaj temu! U to vreme, u Kulama je i trebalo biti barem toliko zaposlenih, plus 'nešto' poslovnih partnera/posetitelja! Gde su bili, ako nisu bili na radnim mestima? Svi zaspali i zakasnili na posao nakon nedeljnog tuluma kod neke Monike? :hahaha1:
PS: 650 000 ubio virus... na radost mnogih njihovih naslednika, penzionih fondova itd? :hahaha1: :hahaha1:

Poslednja izmena:
Ne ugrožavaj temu! U to vreme, u Kulama je i trebalo biti barem toliko zaposlenih, plus 'nešto' poslovnih partnera/posetitelja! Gde su bili, ako nisu bili na radnim mestima? Svi zaspali i zakasnili na posao nakon nedeljnog tuluma kod neke Monike? :hahaha1:
Ne znam.Znam samo da sam se tad zaprepastio da je samo 3000. Utehu sam tražio u alkoholu.A u čemu bi drugom kad drogu ne trošim. Znam da je sve zavera i da nikakvih aviona nije bilo-Da su sami sebi... kako bi mogli da ... Bagra je to.Veliki su to razbojnici.Izvukli celih 12000.***** im materina.

PS: 650 000 ubio virus... na radost mnogih njihovih naslednika, penzionih fondova itd? :hahaha1: :hahaha1:
11/09 je bio utorak... A i to se desilo pre pocetka radnog vremena.
A radovati se necijoj pogibiji...malo je reci da je ogavno,cak i za krstine dezurne mrzitelje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back