Moralne dileme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
snoshaj efendija:
Jeste, zene ce da otvore dusu i da kazu da su bile bukvalno naterane da izgube nevinost sa skotom to je tvoje iskustvo...ali nece da priznaju da su obradjivale crnju.Cemu selektivnost?Ionako nijedna od vas ne vidi nista lose u tome da bude sa crncem.Zasto precutati onda tu sitnicu?zato sto je niko nista nije ni pitao...nebitno da li je sex u pitanju ili nesto drugo, zbog cega bi iko imao potrebu da se ispoveda u pogledu svoje proslosti

P.S.Dobra vam ta prica o zjapljenju...bas sam se nasmejala :) ;)

Jecapeca:
On je bio jedan divan covek, ostavila sam ga i nisam htela ozbiljniju vezu sa njim samo zato sto je bio crnac i sto nisam naisla na odobravanje moje majke. Inace je bio fenomenalan u krevetu i nije smrdeo! I da, imao je za 50% vecu onu stvar od svih sa kojima sam bila.

Ne rece posle koliko vremena si provalila da je crnac. :roll:

Draga "Jacapeco", nisam mogla da odolim a da se ne javim na ovo vrlo intrigantno pitanje.
Mislim da si ti sama sebi odgovorila kad si rekla da si nasla nekoga s kim zelis biti skroz iskrena. Ja sam za iskrenost, ali je nekada bolje precutati nesto. Za iskrenost sam u slucaju da je stvarno rijec o nekoj vrlo lijepoj i vrijednoj vezi. Ne bih se npr. lijepo osjecala kad bih svom partneru pogledala u oci i osjecala svaki put grizu savjesti jer ga lazem, jer misli da sam nesto sto nisam. S druge strane, sama moras odvagatai koliko ta veza zasluzuje svim svojim aspektima da mu se ispovijedis.
Medjutim, tvoj problem je nesto drugo: ti sama si nesigurna u sebe. Imala si odnose sa 14 muskaraca. Nisam upratila kroz topic koliko ti imas godina, ali eto pretpostavicu da si blizu svog sadasnjeg decka (25), iako nisam konzervativna nesto posebno, mislim da je to velik broj muskaraca. Ali, svi smo mi razliciti i o tome ne treba ni raspravljati. Medjutim, prije svega ti moras da prihvatis samu sebe kao takvu i da stojis iza svih svojih poteza u zivotu, pa i iza toga da si bila s tolikim brojem muskaraca. Onda ce ti lakse biti koliko-toliko. Kako mislis da ce te neko shvatiti i prihvatiti ako ni ti samoj sebi ne vjerujes u ono sto govoris.
Druga greska je pitanje crnca. Da li je neko crn ili bijel to nema nikakve veze. Odnosno, na to jos jedino misle konzervativni tipovi ljudi, u koje, na tvoju zalost, spada i tvoj decko.
Prvo priznaj samoj sebi neke stvari o zivotu. Nakon toga ces se vise vjerovatno voljeti i cijeniti. U tom slucaju, cak i ako te tvoj decko napusti ukoliko ne bude mogao prihvatiti neke stvari, koje ces mu mozda reci, tebi ce ostati jedna "Jacapeca" svjesna svojih postupaka, postupaka kojih se nece stidjeti jer ih je cinila nekada zato sto je to mislila da tako treba. Kad se ti tako postavis, svarice te i ostali ljudi, ma kakvo njihovo iskustvo prije toga bilo.

Puno pozdrava iz Sarajeva.

Jecapeca:
Imam jedan problem. Sa deckom se zabavljam vec nekoliko meseci. On je divan, duhovit, sarmantan, zgodan, lep, sjajan u krevetu bla bla, jednom recju idealan!!! Konacno mi se ispunio san da nadjem nekog s kim bi zelela da budem skroz iskrena, kome zelim da se predam u potpunosti.
Moja dilema je da li da mu kazem neke moje grehe iz proslosti, kada sam jos bila mlada i dosta eksperimentisala u seksu i ljubavi ili da precutim to i zivim sa tim da nisam bila iskrena prema njemu i da on ne voli mene vec tu neku drugu osobu koja nisam ja.
Najvise od svega se plasim da li da mu kazem da sam bila jedno vreme u seksualnoj vezi sa crncem, studentom iz Nigerije. Znam koliko je on konzervativan i nekoliko puta mi je rekao da mu nije jasno sta to crnci imaju na sebi sto privlaci devojke kada se njemu gade :cry: :cry: :cry:
Sta biste vi radile, biel potpuno iskrene i rizikovale da ga izgubite ili progutale to i nastavile da zivite u lazi?

Imam jedan problem. Sa deckom se zabavljam vec nekoliko meseci. On je divan, duhovit, sarmantan, zgodan, lep, sjajan u krevetu bla bla, jednom recju idealan!!! Konacno mi se ispunio san da nadjem nekog s kim bi zelela da budem skroz iskrena, kome zelim da se predam u potpunosti.
Moja dilema je da li da mu kazem neke moje grehe iz proslosti, kada sam jos bila mlada i dosta eksperimentisala u seksu i ljubavi ili da precutim to i zivim sa tim da nisam bila iskrena prema njemu i da on ne voli mene vec tu neku drugu osobu koja nisam ja.
Najvise od svega se plasim da li da mu kazem da sam bila jedno vreme u seksualnoj vezi sa crncem, studentom iz Nigerije. Znam koliko je on konzervativan i nekoliko puta mi je rekao da mu nije jasno sta to crnci imaju na sebi sto privlaci devojke kada se njemu gade :cry: :cry: :cry:
Sta biste vi radile, biel potpuno iskrene i rizikovale da ga izgubite ili progutale to i nastavile da zivite u lazi?

Nemoj da mu kažeš, nisi luda pa da te ostavi, vidiš da je neka konzerva. Šta fali životu u laži? Svi mi živimo u laži. Lažu nas svakodnevno od kad smo se rodili.

Nadam se da nisi ništa priznala i razočarana otišla za Nigeriju, već da si ćutala, da ste se ovekovečili i uzeli. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back