Moralna pobeda Vucica.....

sumnjivo lice:
Jadan si.Lepo sam ti rekao mora da te je neki tajin prijatelj....u detinjstvu..
Zato si tako frustriran.O sebi nemas sta da kazes.Siromasan si u svakom pogledu.
Zao mi te je naj iskrenije.Sa tobom nema normalnog razgovora,ti si samo iskompleksirani decacic koji misli da je cinizam vrhunski stil izrazavanja.

:D :D :D :D :D

Aha..........nego, kolko naplacujes???

Kad budes video da bilo gde podrzavam radikale ja cu ti popusiti miska.

Ne verujem da je neka kinta....tu ti negde oko stanice ordiniras...s nogu :D :D :D

skarfejs:

Aha..........nego, kolko naplacujes???

Ne verujem da je neka kinta....tu ti negde oko stanice ordiniras...s nogu :D :D :D
Vidi se po pisanju da si ustvari neki balavac.Verovatni ne starij od dvadeset i pet.Zivis kod roditelja,pa kazes ne morasda radis.Mama ti od penzije kupuje cigare(ti ne radis,nemas para).Reci mi kako izgleda kad te matorci izdrzavaju?
P.S.Ako mislis da ces da me uvredis takvim pisanjem gresis.Tvoje reci ne maju tezinu.
:lol: :lol: :lol:

skarfejs:
Do yaya je kad te matorci izdrzavaju.........:):):)

Kako je kad moras da rmbacis oko stajge, na kolenima , za par Evrica????

A ne kupuju mi plljuge, jer ne pushim:)

Ti, vidim, i oglase dajes o pusenju........razvijas biznis??:):):):):)

:lol: :lol: :lol:
Kakav si ti klipan.Ne radi i zivis kod mame i tate.A nasao si na forumu da prosipas pamet kako treba da se zivi u Srbiji.Ti si mamin i tatin teoreticar :lol: .Sigurno je ono:Ljubi ga taja kako je on meni pametan i nacitan mada sa prakticnim zivotom nema veze.
Kad momcino budes ziveo stvaran zivot i placao i izdrzavao porodicu tada nekom soli pamet.Verovatno ces i u tridesetim ziveti kod roditelja,tamo je naj sigurnije a ovaj svet je tako tezak :mad: :mad:
P.S.Neverovatno koliko se ofiras kad si frustriran.Sad sam video i da si naj obicniji lazov.
Rekao si Bilji pre neki dan kako ti je odlican prijatelj koji je bio u tigrovima poginuo.I da je tebi rekao kako su Krajisnici *****.Pa koliko si ti tada imao godina kad je rat zavrsen pre deset godina.Ili si ti tom tipu sa svijih dvenaest ili trinaest godina tada bio najboji prijatelj.Verovatni si prisluskivao momka a posle se hvalio kako ste prijatelji :lol: :lol: :lol:
Kakav si ti jadni lazov :lol: :lol:
P.P.S.Kad napustis toplo i sigurno porodicno gnezdo javi se da diskutujemo.Za ribe ne smem ni da te pitam da krava nosi gace ti nikad pi..u ne bi video.

Pa zar ti stvarno mislis, seljacino gastarbaterska da cu tebi da polazem racume o mojim godinama, porodici, poslu????

Pa ti si , bre smesniji nego u najludjim snovima :D :D :D :D :D

Ma, znas koliko me zabole, sta neki izbegao sa vrha neke planine, klozetar u Minhenu misli o meni?? :D :D :D :D :D

Stvarno si ,bre smor, nevidjen....idi, bre , ribaj klozete, izduvaj nekom u tim istim klozetima, i cuti, kenjaj :D :D :D

I ne zaboravi da radis i dalje na marketingu :D

@SUMNJIVO LICE
Kad budes video da bilo gde podrzavam radikale ja cu ti popusiti miska.

p.s.

Ajde, sad si vec dosadan...........metlu u ruke, pa na posao....

skarfejs:

Pa zar ti stvarno mislis, seljacino gastarbaterska da cu tebi da polazem racume o mojim godinama, porodici, poslu????

Pa ti si , bre smesniji nego u najludjim snovima :D :D :D :D :D

Ma, znas koliko me zabole, sta neki izbegao sa vrha neke planine, klozetar u Minhenu misli o meni?? :D :D :D :D :D

Stvarno si ,bre smor, nevidjen....idi, bre , ribaj klozete, izduvaj nekom u tim istim klozetima, i cuti, kenjaj :D :D :D

I ne zaboravi da radis i dalje na marketingu :D

@SUMNJIVO LICE

p.s.

Ajde, sad si vec dosadan...........metlu u ruke, pa na posao....
mala lazovcino :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A, posto se uz pesmu bolje metlom vitla...........

SAMO ZA ........"SUMNJIVO LICE"

Osecam se ko poslednje go*no
A to skrivam i cuvam ko tajnu

Samo cutim, a glasno bi psovno
Oj, Frankfurtu, ***** li ti Majnu

Ne izlazim, samo kuci sedim
Vredno sljakam svoje dane radne
Svaku marku gledam da pristedim

Jedva cekam da subota padne
Kad subotom narodnjaci dodju
Ja na vratu okacim kravatu
Pa izvedem sebe i gospodju
I ponesem celu svoju platu
:wink:
Kada cujem zvuke rodnog kraja
Ja se onda otkacim do jaja
Kad muzika kolce mi zasviri
Praziluk mi iz dupeta viri

Pijem pice, jedem cevapcice
Sa kosulje pokidam dugmice
Pevaljka se malo razgoliti
Celo drustvo markama je kiti ...
U nedelju, u podne se budim
Da se bilo cega setim ja se trudim
Samleven sam ko mleveno meso
A mozda mi neko i zenu kreso

sumnjivo lice:
Pa dobro nisam se uhvatio striktno zakupa stanova,mozda to tako izgleda.Ono sto me naj vise nervira su namesteni tenderi.Recimo konkretno gradjevina sto je moje polje interesovanja.Ne poznavanje svetskih normi i trendova u gradnji.Hebiga izgleda da u Srbiji samo ta privredna grana zivi.
Cesto sam u Novom Sadu i nikako da shvatim sto je taj grad toliko zapusten.Novi Sad za razliku od ostalih gradova u Srbiji ima Petrovaradin i tvrdjavu.Lezi na Dunavu a turisticka ruta Dunava se zavrsava u Budimpesti.Banje,dok nisam dosao ovde nisam znao koliko su banje u Evropi posecene.Ostvaruju dobit kao i neke zemlje sa izlaskom na more.
Ali izgleda dok god imamo vize nece nam krenuti apsolutno nista.Ovima na vlasti kao da je cilj da nam vize ostanu sto duze da ljudi ne vide kako se zivi van Srbije.

Pa to i nije bas neka odlika ove ili one vlasti...to se u Srbiji radi dobih 20 godina cim je malo zaziveo privati kapital...ajde da se bogatimo na racun drzavnog...pa pocetkom 90-ih svi danas vodeci biznismeni su se obogatili isisavanjem kapitala iz drzavnih preduzeca.
Ispada da to i nema mnogo veze sa ovim ili onim politickim partijama...uvek je isto i niko ne zeli da tio promeni jer im ta situacija savrsno odgovara jer kako bi se inace ljudi obogatili.Jedino sta ih moze naterati da se tu ista promeni jeste pritisak EU.Bez toga stvari mogu ostati takve jos 100 godina

_Milanche_:
Pa to i nije bas neka odlika ove ili one vlasti...to se u Srbiji radi dobih 20 godina cim je malo zaziveo privati kapital...ajde da se bogatimo na racun drzavnog...pa pocetkom 90-ih svi danas vodeci biznismeni su se obogatili isisavanjem kapitala iz drzavnih preduzeca.
Ispada da to i nema mnogo veze sa ovim ili onim politickim partijama...uvek je isto i niko ne zeli da tio promeni jer im ta situacija savrsno odgovara jer kako bi se inace ljudi obogatili.Jedino sta ih moze naterati da se tu ista promeni jeste pritisak EU.Bez toga stvari mogu ostati takve jos 100 godina
Tu se slazemo 100%

_Milanche_:

Problem je sto su se oni obogatili unesrecivsi milione i sto su za to ostali nekaznjeni - oni drugacije i ne mogu da funkcionisu i uopste nemaju nameru da se zaustave...ako ti mislis da ce ih u tome spreciti EU veliki si optimista. Zasto bi EU to radila?

...neko je ovde rekao da treba povecati poreze na kuce, stanove....doci ce i to na red kad ne budemo mogli otplacivati kredite ali od toga niko od nas nece imati koristi

Andreavk:
Problem je sto su se oni obogatili unesrecivsi milione i sto su za to ostali nekaznjeni - oni drugacije i ne mogu da funkcionisu i uopste nemaju nameru da se zaustave...ako ti mislis da ce ih u tome spreciti EU veliki si optimista. Zasto bi EU to radila?

...neko je ovde rekao da treba povecati poreze na kuce, stanove....doci ce i to na red kad ne budemo mogli otplacivati kredite ali od toga niko od nas nece imati koristi

EU ima neka pravila koja moramo ispuniti da bi m se priblizili,ta pravila oni su napravili zbog sebe i po njima njihov sistem funkcionise.Samo to moze naterati nase politcare da se zbvog toga uvede nekakav red u funkcionisanje drzave.bez pristiska oni to nece uraditi.
Haos je napravio Sloba i Radikali a haos su odrzali oni koji su dosli posle.Najbolji primer kako se haso i dalje jace jeste donosenje Zakona o policiji koji bi slobodno mogli da nazovemo "Zakon za zastitu korupcije"...
Neka neko uzme taj zakon i neka procita i neka posebno obrati paznju na deo vezan za kontrolu policije...kao i crtanom filmu...zakljucak je neko ne zeli da ima efikasnu policiju ocisnjenu od korupcije jer je ona osnovni preduslov za borbu protiv korupcje inace...eto tako stoje stvari.

Nije Andrea samo Hag i Mladic sve su to obaveze koje se moraju ispuniti...Hag je jedna od prvih a posle imadju ostalog samo 16000 stranica zakonskih tekstova...u kojima su sadrzani razni mehanizmi kontrole i ostalo...svasta tu ima realno kad zakljucimo ugovor o stabilizaciji i asocijaciji jos jedno 10 ak godina rada na mehanizmima reforme drzavnog aparata...

Back