mora li savremeni bas tako...

..Jasno mi je da muskarci vole brzinu ali ovakvi primeri .nista ne dokazuju ..osim gluposti ..cesto se pitam..da li one koji dozive nesrecu treba zaliti..

Ovi primeri koje sam stavio pokazuju koliko samo snimak voznje moze da te ponese.
A kako je tek tesko samom vozacu da se kontrolise kad svu tu moc i snagu oseca pod rukom
Zato i kazem, ako nekog muskarca ti snimci i zvuci ostave ravnodusnim, sumnjam nesto da je muskarac

Ovi primeri koje sam stavio pokazuju koliko samo snimak voznje moze da te ponese.
A kako je tek tesko samom vozacu da se kontrolise kad svu tu moc i snagu oseca pod rukom
Zato i kazem, ako nekog muskarca ti snimci i zvuci ostave ravnodusnim, sumnjam nesto da je muskarac

Slzem se..i sama sam osetila par puta koliko brzina moze da ponese..vozila sam brzi auto..koji je cupao asfalt..i znam taj osecaj ..adrenalin skace i hvala lepo..ne bih vise..ali voziti po putevima takvim brzinama je suludo..za sve one koji vole brzinu da ga klepne po hipofizi.:D.postoje piste..F1..motori ..platis i..vozis..izludujes se ..pa natrag u normalnu voznju..e sada ..sta je to za koga normalno..

To nije ni Ninja ni Hayabusa...

Honda CBR 1100 XX Blackbird...

2003-Honda-CBR1100XX-SuperBlackbirda-small.jpg

87451664.OsOTsPsi.jpg

http://www.motorsports-network.com/HONDA/cbr1100.htm

Jedino ga iebu onih 37 ccm viška (1137ccm) pa mu je registracija basnoslovna za naše uslove...

Poslednja izmena:
Slzem se..i sama sam osetila par puta koliko brzina moze da ponese..vozila sam brzi auto..koji je cupao asfalt..i znam taj osecaj ..adrenalin skace i hvala lepo..ne bih vise..ali voziti po putevima takvim brzinama je suludo..za sve one koji vole brzinu da ga klepne po hipofizi.:D.postoje piste..F1..motori ..platis i..vozis..izludujes se ..pa natrag u normalnu voznju..e sada ..sta je to za koga normalno..

Još da mi kažeš gde ja to u južnoj Srbiji da nađem pistu i odma' idem...kol'ko košta da košta...

Ne mora bre bas covek uvek da bude razuman i pametan.

Ako je ziv covek i ako mu nije sto godina mora ponekad da bude i malo nerazuman, malo lud, malo nesto da stavi na kocku. Kad ce ako nece kad je mlad? Ili treba vecito da bude proracunat i zabrinut i namrsten od silne serioznosti?

Ikodinovic je sam pao, sam se ubio, i ne vidim zasto mi sad treba da cokcemo i odmahujemo glavom.

Back