mora li savremeni bas tako...

kad gledaš neku kroopnu sliku...može da nas nije briga...da kažemo kako mediji nisu fer...jer je to saob. nezgoda...i ja sam sve to tako doživeo isto...al, ipak...sinoć su nedostajala 2 njegova gola...pa tako...red je da smo uvek i objektivni...ako se već troodimo da to jesmo...ili kažemo samo tako za sebe......onda dosledno objektivni....

Jeste, red je da smo objektivni. A objektivno je da je sport medijski isforsiran. Šta kad nastrada profesionalac iz oblasti koja nije tako medijski propraćena (a njegovo umeće silno nedostaje timu ljudi sa kojim radi), da li će onda takvu situaciju neko da diže na nivo opšte tragedije?

kad gledaš neku kroopnu sliku...može da nas nije briga...da kažemo kako mediji nisu fer...jer je to saob. nezgoda...i ja sam sve to tako doživeo isto...al, ipak...sinoć su nedostajala 2 njegova gola...pa tako...red je da smo uvek i objektivni...ako se već troodimo da to jesmo...ili kažemo samo tako za sebe......onda dosledno objektivni....

Pa da se razboleo,opet bi nam nedostajao...
On je prebrzo vozio motor,tj preko ogranicanja brzine.Da je vozio sporije bilo bi mi ga zao ,a ovako mi je vise zao njegove porodice nego njega.
Generalno svi smo poceli puno da se tripujemo i to na pogresne stvari.Onaj se tripuje da je brzi od zvuka,ovaj se tripuje da je novi Al Kapone i da moze da pobije ceo grad i da ostane na slobodi itd (samo pogledajte koliko je njih poginulo od prebrze voznje i od raznih obracuna)...

pa dobro...ali je većina konstatovala da je boodala....al neki od nas i da nam je trebao...i šo ja da se nerviram što više nismo prvaci u vaterpolu.....ja cenim da je reč o neodgovornom ponašanju...pre svega čovek je otac, pa onda sve ostalo....i tako, možemo da prišivamo svašta na lik i delo čoveka koga lično ne poznajemo...i, ne znam šta više toopimo o saobraćaju.....mi zakon nemamo.....postoji nacrt....pa će valjda onaj debeli pomoćnik premijera da prosledi nacrt skoopštini i tako dalje.............znaš ša...imala je pravo jedna od kandidatata....ta -kinja........ovde sistem ne foonkcioniše sistemski...i to sistemski je noolta tačka.......pa smo mi svi, pojedinci...kolateralne štete sistemskog nefoonkcionisanja..... dača, paja........vozač jooga... danas prva vest koju sam čuo...neka devojka stradala na skooteru...iščoopana rooka iz ramene...kosti...lekari se bore za život......i ta cisterna koja je verovatno bila neobeležena......na tom pootu.......i sve je to jedan kroog...nefoonkcionisanja...

Ako se icega plasim tokom voznje to su motoristi u gradu i na putu..o velikim brzinama i preticanju sa desne..tik uz kola ..i slicno i da ne pricam..zato nije ni cudo da se desavaju nesrece..Zao mi ga je kao coveka ali isto tako ne mogu da shvatim tu nepromisljenost..i osecaj da si mnogo jak i da mozes sve ..e pa ..na kraju ispada da se ne moze bas sve..

novinari su krivci takođe.......zbog toga što pišu o privatnom životu ..........šo skreću pažnju sa kroocijalnih stvari...njihov je posao da pokoošaju da alarmiraju javnost....da prenose ko, šta, gde kako..te odgovore treba da daju ako pišu o saobraćajnim nesrećama.....a ne odakle je je jedan učesnik krenuo i gde je pošao......ogavna piskarala...koja samo pišu.......o tome što narod voli da čita.....pa to...zli narod...

Ako se icega plasim tokom voznje to su motoristi u gradu i na putu..o velikim brzinama i preticanju sa desne..tik uz kola ..i slicno i da ne pricam..zato nije ni cudo da se desavaju nesrece..Zao mi ga je kao coveka ali isto tako ne mogu da shvatim tu nepromisljenost..i osecaj da si mnogo jak i da mozes sve ..e pa ..na kraju ispada da se ne moze bas sve..

aj sad lepo priznaj das bila u minicu i da su ti butke bile bronzane... sta ti je zensko koje se pravi naivno....

U minicu sam uvek a noge mi nisu jos uvek bronzane ali radim na tome.. naivno se suncam ..:D

nemo nas foliras.... aj kobajagi ti sedis u autu i drqash volanchinu a npr. koja prolazi na suzukiju i odvrne gashcinu do daske na semaforu.... okrene glavu prema tebi, spusti djozluke sa shlema, ti instiktivno skupish nogice, blago se najezhish po njima i ... daj fotku da vidimo sha je to video :lol:

.....ja cenim da je reč o neodgovornom ponašanju...pre svega čovek je otac, pa onda sve ostalo....i tako, možemo da prišivamo svašta na lik i delo čoveka koga lično ne poznajemo...i, ne znam šta više toopimo o saobraćaju.....mi zakon nemamo.....postoji nacrt....pa će valjda onaj debeli pomoćnik premijera da prosledi nacrt skoopštini i tako dalje.............znaš ša...imala je pravo jedna od kandidatata....ta -kinja........ovde sistem ne foonkcioniše sistemski...i to sistemski je noolta tačka.......pa smo mi svi, pojedinci...kolateralne štete sistemskog nefoonkcionisanja..... dača, paja........vozač jooga... danas prva vest koju sam čuo...neka devojka stradala na skooteru...iščoopana rooka iz ramene...kosti...lekari se bore za život......i ta cisterna koja je verovatno bila neobeležena......na tom pootu.......i sve je to jedan kroog...nefoonkcionisanja...

Najbolji primer neodgovornog ponasanja:

nemo nas foliras.... aj kobajagi ti sedis u autu i drqash volanchinu a npr. koja prolazi na suzukiju i odvrne gashcinu do daske na semaforu.... okrene glavu prema tebi, spusti djozluke sa shlema, ti instiktivno skupish nogice, blago se najezhish po njima i ... daj fotku da vidimo sha je to video :lol:
Aj kobajagi..to sto je video ..video je samo On..sta da ti radim..:hahaha: i mora li savremeni bas tako...:))

.....pa ja uopšte to nisam ni pomislio.....eo, ima tamo tema na filozofiji...valjda vako iglasi.."da li život svakoga od nas vredi isto...??".....i meni je prvo palo na pamet i ako te ne mrzi pročitaj šta sam rekao....objektivno gledano....da li neko možda pamti ime devojke koja je poginoola na exiitu kada je na nju palo drvo...?? ime, odakle je.....u ovom sloočaju mi i nemamo imena učesnika ...možda bismo zapamtili odakle su....možda neki detalj...ali nam o tome niko ništa nije napisao...ne znamo mi tu ništa....ali i da su nam rekli imena ljoodi...ne bismo zapamtili....i to je objektivno i tvrditi drookčije je licemerno......

SharonStone14vv.jpg

:cool:

.....pa ja uopšte to nisam ni pomislio.....eo, ima tamo tema na filozofiji...valjda vako iglasi.."da li život svakoga od nas vredi isto...??".....i meni je prvo palo na pamet i ako te ne mrzi pročitaj šta sam rekao....objektivno gledano....da li neko možda pamti ime devojke koja je poginoola na exiitu kada je na nju palo drvo...?? ime, odakle je.....u ovom sloočaju mi i nemamo imena učesnika ...možda bismo zapamtili odakle su....možda neki detalj...ali nam o tome niko ništa nije napisao...ne znamo mi tu ništa....ali i da su nam rekli imena ljoodi...ne bismo zapamtili....i to je objektivno i tvrditi drookčije je licemerno......
Pročitala sam šta si napisao na toj temi. Donekle se možda i slažem da je tako, ali ne i u konkretnom primeru - zabole me za vaterpoliste i njihove uspehe i neuspehe, pa to ti je. Da li bi se ti toliko zabrinuo za nekog kuglaša – brani boje države i tako to?

Devojka sa Egzita (zapamtila sam odakle je, koliko je imala godina, a ime, po običaju, zaboravila) – e, vidiš, to mi je bilo baš grozno. Potpuno bizarna smrt, nastradala ni kriva ni dužna. Ali, ona nije bila medijska ličnost i ne znamo apsolutno ništa o njoj od pre nesreće, pa sve to deluje manje tragično. A meni su takve situacije mučnije. Uz to, bez obzira da li je u pitanju ''zaslužan građanin'' ili ne, stvarno mi je različito da li je u pitanju običan sticaj okolnosti ili se neko igrao ruskog ruleta, pa posle: ups, šta bi.

e..pa zapamtio bih i da je kooglaš..al tebi baš smetaju ti..odvratni, razbacani vaterpolisti..?? ( : šalim se....gleaj....kad se poznatom desi tragedija...učesnik je događaja i to na otvorenom..gde smo svi ravnopravni...onda ćemo mi uvek njega da osoođoojemo..i kad nije, a posebno ako jeste krivac..uzročnik..... da je nn....pa dobro....uh ..devojka..ja sam video fotku u novinama..lice pamtim.....trebalo bi gradonačelnik ns zajedno sa organizorom u pritvor...pa da se malo propitooju....strašno..

Back