МОНТЕНЕГРО: МАЛА ДРЖАВА А ПРАВИ ВЕЛИКА СР***ЊА!

Ма схватио сам, Српкиња удата за Црногорца и чим добила црногорску личну карту, окренула ћурак наопако. Ако си тако сретнија, само вози Мишко!

Пре ће бити Грк албанског порекла са урођеним анимозитетом према Србима.
Саветник баш по мери.

...lupas glupsto blago receno....a sto se Nikolaidisa tice uopste me ne zanima, ono sto sam napisala za njega je istina...

Nikolaidisu je otac grk a majka siptarka iz Ulcinja,znaci cist crnogorac,nije srbin ni promil.

...lupas glupsto blago receno....a sto se Nikolaidisa tice uopste me ne zanima, ono sto sam napisala za njega je istina...

Читај шта човек каже!?
Овај епитет ,,...лупаш глупости...'' , сада припиши себи и тако сакриј анимозитет према Србима.

Читај шта човек каже!?
Овај епитет ,,...лупаш глупости...'' , сада припиши себи и тако сакриј анимозитет према Србима.

..opet lupas gluposti....ili ti je dosadno jako, ili imas problem sa citanjem postova, citas kako ti odgovara i tako i tumacis,
samo ti misli sta ti je volja, znas li koliko me zanima misljenje takvih kao ti po pitanju mog identiteta...i moje ljubavi prema Srbima i Srbiji....????
...cinjenica je da ne znas nista ni o meni ni o mnogim ljudima koji zive u Cg vec si jednostavno zatrovan mrznjom, na nesrecu nisi jedini,
sto je tuzno, najblaze receno....

Kud si započeo ovaj spisak bar ga završi.
Koliko je samo moja grana (Erakovići) jaka: Obradovići, Kujovići, Šukovići, Didanovići sa Zlatibora,
svi od istog pretka. Moj sin zna 14 direktnih predaka.
Pa kad si već počeo završi.
PS: Ako nisi pročitao Stara Crna Gora (mislim Hrebeljanović) uradi to.

А што тај списак не завршавате тамо на неком Вашем Монтенегринском Форуму? Како ћемо Вас разумети ако једног дана започнете на новом Монтенегро писму и језику да пишете? Хоће ли се преводити као Хрвати српске фимове са хрватским глумцима.

Kud si započeo ovaj spisak bar ga završi.
Koliko je samo moja grana (Erakovići) jaka: Obradovići, Kujovići, Šukovići, Didanovići sa Zlatibora,
svi od istog pretka. Moj sin zna 14 direktnih predaka.
Pa kad si već počeo završi.
PS: Ako nisi pročitao Stara Crna Gora (mislim Hrebeljanović) uradi to.

Ako je meni upuceno da i odgovorim .
To su sva prezimena na N u Crnoj Gori , nijesam druga prezimena
postavljao .

Knjigu Stara Crna Gora je napisao Jovan Erdeljanovic , a ja sam je procitao
odavno ;) .

A evo i tvog prezimena ;)

Eraković, iz Brešova Dola (u Velestovu) - Cetinje, predak došao u Banjane (Nikšić),
jedna grana kasnije i kao: Pejović, bližnji srodnici (istorodnih) Kilibarde, kao u Bogmilovićima (Pješivci) Bošković,
Perović i Mijušković koji su Todorovi potomci; Oglađenica (Valjevo), porijeklom iz Njeguša (Cetinje). Vidi: Heraković;
u Moraču (Kolašin), došli iz Njeguša (Cetinje) i Erak. Od njih u Lubnici (Berane) kao: Obradović od njih Ontović; Bjelopavlići,
grana Brajovića, jedni i kao: Saveljić. Od njih su u Podgorini (Valjevo) i Samokovu (Rusija); Pošćenje (Žabljak)

Bravo Drago. U pravu si. Mi smo Erakovići -> Obradovići iz Lubnica.

Drago me zovu a Dragan mi je ime ;) . Ima Erakovica i odje na primorje !
Profesorica Ruskog mi se prezivala Erakovic , zaboravio sam joj ime .

Oве дијалоге сте могли и на ПП јер немају везе са темом. Осим ако сте намерни да на овај начин тему спамујете.
Хајде, преселите се на ПП, бар док размрчите родослове.

Опет сте направили ср**ње!
Има да ври вода а Вама шта Бог да.

Ne sjekiraj se ti za njih , veci su oni prijatelji privatno no sto pojedini
mogu zamislit . A u Bazenu nek pobjedi bolji .
A voda ce da vri u svakom slucaju , jer kad udari junak na junaka
mora sve da gori !

Milo "češlja" Lukšića

Igor Lukšić i Milo Đukanović
22.02.2012
Dimitrije Jovićević
Prije nego što se premijer Crne Gore Igor Lukšić i njegovi ministri svakog četvrtka okupe na sjednici Vlade, uključe kompjutere i počnu raspravu, bivši premijer i šef DPS-a Milo Đukanović dokumenta koja se odnose na aktuelnu sjednicu ima na svom stolu u štampanoj verziji.
Generalni sekretar Vlade Žarko Šturanović, koji slovi za jednog od povjerljivijih ljudi bivšeg premijera Đukanovića, a koji je ostao da upravlja Vladinom administracijom i nakon dolaska Lukšića na premijersko mjesto, predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću prije svake Vladine sjednice dostavlja materijale o kojima treba da odlučuje Lukšićev kabinet.
http://www.slobodnaevropa.org/conte...orske_vlade_milo_ceslja_luksica/24492632.html
Да се зна ко је газда!
Дон Мило ништа не препушта случају. Сви конци су у његовим рукама па било да се ради о шверцу цигарета, увозу разних ,,лековитих'' трава, доношења Закона, .... спровођења избора. Он је прави Дон.
Има још неких Монтенегрина, занешењака који то не виде и заклињу се у поштење Мила а ево и на Западу већ дуго виде Мила као Дона и пишу о томе.

Nema od toga nista , vidjeces . Tog Zukorlica ne vole ni njegovi puno .

Prijatelju moj , ova vlast i ova opozicija ne bitno kako se zovu jer mjenjaju
imena su na celu CG vise od 20 godina . Ocu rec isti ljudi su u parlamentu
vec toliko dugo , samo ih rotiraju sa funkcije na funkciju .
Ljudi moji ne moze Milo da pokrade svake izbore da sa
tolikom prednoscu pobjedjuje superiorno . Znas ti koliko
je ovih navodno iz opozicije koji glasaju za njega i neposredno
lobiraju . Svi su na odlicna radna mjesta , sve privilegije imaju .
Kod nas nema oipozicije , svi su na vlasti .
Sjebase ovu lijepu zemlju , za par godina cu morat da platim
( nekim Rusima ili ko zna kome ) da podjem na plazu na kojoj sam
odraso jer ko zna cija ce biti .
I tako kad nam nesto od zemlje prodaju , onda ubace kosku oko
crkve ( Spska , Crnogorska ) ili tako te teme Crnogorstva i Srpstva
i narod poludi oce ce jedan drugome oci da izvade . A ovi zavrsavaju
svoj poso .

No sto je Njegos Reko
U pamet se dobro Crnogorci ! Ovo sve treba iscerat iz one skupstine !
I vlast i " opoziciju " . Mislim da im je od 90god do sad bilo dosta .

Ćalović: Stiglo crnogorsko proljeće
Na glavnom Trgu Republike u Podgorici okupilo se nešto manje od deset hiljada ljudi na protestu pod sloganom "Vrijeme je!", koji su zajednički organizovali MANS, Unija slobodnih sindikata i Studentske unije.

Na transparentima su se mogle pročitati parole "Zatvorili ste nam fabrike, šta nudite našoj djeci kao budućnost", "Želimo vladu građana", "Fitilj je kratak", "Čist račun, duga ljubav", "Nekada zlatna, a sada gladna vremena", "Stop trovanju naše djece", "Deratizacija Vlade", "Ostavke, izbori", ali i stilizovana pesnica koja drži mikrofon.

U ime organizatora prisutnima se obratio Srđa Keković, generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore, i poželio im dobrodošlicu na drugi građanski protest "za bolju Crnu Goru, državu građanske pravde u kojoj će svi građani imati pravo na rad, slobodu misli i govora - pravo na dostojan život". On je istakao i da je to "socijalni bunt bez političkih obilježja".
"To građani Crne Gore zaslužuju i to Crna Gora može da im pruži. Naravno, prije toga moramo je osloboditi stega, nepotizma, korupcije i kriminala. Moramo natjerati institucije sistema da rade svoj posao a ne da fingiraju i nijemo posmatraju kako razni tajkuni i strani investitori razvlače i u privatne džepove trpaju društveno bogatstvo koje su generacije prije toga mukotrpno stvarali", kazao je Keković okupljenima.
http://www.voanews.com/serbian/news/Montenegro-protest-03-18-143100336.html

Eво прилике да се ослободите Дон Мила и уредите живот црногорског народа по својој мери!
Ако је пропустите, остаје Вам таворење а живот уређују националне мањине.

„Kada dođe 31. decembar da se okrenemo i vidimo šta su uradili crnogorski sportisti u 2012. godini.
Pogled je prelijep - košarkaši su imali sve pobjede u kvalifikacijama za EP, košarkašice su se plasirale
na EP, vaterpolisti imaju srebro sa EP i bili su četvrti na Olimpijskim igrama, fudbaleri zimuju na prvom mjestu...
Rukometaši su napravili čudo , o rukometašicama da ne pričam. Kako sam samo ponosan što sam Crnogorac”...

Back