mrvica i cile
Primećen član
- Poruka
- 918
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim životinje i imam kućne ljubimce.Ovakav vid nasilja otkriva i drugu vrstu problema, a to je, kako je nekom detetu u opšte palo na pamet da muči tako životinju? u kakvom okruženju to dete živi i sa kim?Ništa to nije stvar slučajnosti.Ne bih mogla da krivim tu decu, već njihove roditelje, možda ta deca doživljavaju neki vid nasilja nad sobom, kada na taj način ispoljavaju svoju nemoć.Jer kako se ponašaju odrasli i jači, prema njima, oni to iskazuju prema životinji, koja je u ovom slučaju nemoćna pred njima.
Te dečaka i njihove roditelje treba poslati na psihoterapiju, kako bi se pokušalo smanjenje devijantnog ponašanja i buduća sklonost izvršenju teških krivičnih dela, koja je u slučaju ove dece više nego verovatna.
Takođe, u cilju preventive, njihova imena treba dostaviti MUP-u, radi praćenja njihovog budućeg kriminalnog delovanja, koje je, ukoliko ozbiljna psihoterapija izostane ili ne uspe da kontroliše njihove poremećaje, sasvim izvesno.
Takva deca idu u školu sa drugom decom, maltretiraju nejake, razvijaju se u bahate i preke ljude, opasne po okolinu. Smatraju da mogu da čine ono što žele. Razvijaju se u ljude, zasnivaju porodicu... zamislite njihove potomke i svest i vaspitanje koju im prenose... ma to je igranka bez prestanka.
Oprostite, nisam htela da otvaram novu temu a morala sam da vam kazem, pa se zakacila na ovu zbog cijeg sadrzaja nisam ljudski spavala , mislim sadrzaja MONSTRUOZNO!,Ovo sto vam zelim reci je sasvim suprotno.
Naime, na lokalnoj TV u Nisu, koja ima prilicno visok rejting, bio prilog o azilu za pse.Nisam gledala od pocetka ali ono sto sam videla, prelelepo. Ima ih oko 400, uslovi sasvim pristojni.
Ljudi dovode decu da ih vide kao u ZOO vrt.
Bravo za moj Nis, bravo za DZZ i hvala Bogu sto Nis nece ostati samo dvopadezno paprikaliste.
Eto, ja samo da se pohvalim!
Jedva cekam da profunkcionise taj Zakon ciji nam je izvod postavila Marsupilami!Samo kazne, kazne, kazne....
E pa ja moram jos jednom da prokomentarisem. Dosla mi sestricina u Beograd da studira i zove sestra, kumi moli da odem i pogledam sta joj je sa vodokotlicem koji ne radi. Ja tek stigla sa posla, pokupim moju lepsu polovinu, natovarimo se ko mazge alatom i odemo kod nje. Posto imam psa u stanu povedem i njega da ne bude jadnicak ceo dan sam. Kad smo stigli sa vrata krenu gundjanje tipa da li pas mora da udje, neka ostane ispred stana upravo smo sredili stan!!!! Zavrsilo se tako sto sam ja bila u hodniku sa psom dok je ovaj moj sredio sta je mogao. Odosmo ko ludi a ja hocu da puknem od besa.
Nisam odavno dozivela ovakvo ponizenje, bezobrazluk i nevaspitanje a da ne pricam da je meni pas clan porodice.
Nisam se pokupila i otisla samo zbog mame moje i navodno dobrih familijarnih odnosa. Vise me videti nece.
Nije bas zlostavljanje zivotinja u pitanju ali mislim, s obzirom na stav, da su i za to sposobne.