november child
Elita
- Poruka
- 18.222
E vala, radije ću celog života živeti kao beg ....![]()
..e vala i ja, ma shta da je alternativa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vala, radije ću celog života živeti kao beg ....![]()
Mene baš privlače žene s parama.Ne znam zašto,ali obično uvek mi se takve dopadnu.Naravno,tek kasnije otkrijem da imaju pare.
Tako da ... mali je broj ružnih žena sa dubokim džepom.Lepota se danas prodaje i kod žena i kod muškaraca,pa se dobro zaradjuje na tome.![]()
Хехехе, у Словенији муж плаћа своје, а жена своје.
Бож' те сачувај да муж плати цео рачун.
Тај сегмент ми је одвратан код западњака.
Зато су ми јужњаци милији: Грци, Италијани, Шпанци, и наравно, наши одавде.
Дакле, у мом случају, лова није пресудна, чак ни није критеријум.
Само да није неки нерадник.
Хехехе, у Словенији муж плаћа своје, а жена своје.
Бож' те сачувај да муж плати цео рачун.
Тај сегмент ми је одвратан код западњака.
Зато су ми јужњаци милији: Грци, Италијани, Шпанци, и наравно, наши одавде.
Дакле, у мом случају, лова није пресудна, чак ни није критеријум.
Само да није неки нерадник.
Мој бивши је умео да каже: ''Мушкарац ако је и ружан, увек нешто може да га извади, а жена ко је ружна, џабе јој све.''
Увек сам тврдила да није управу, међутим, мушки поступци ме демантују.
To me sad podseti na opšte poznatu činjenicu:
Srbi su svuda poželjni turisti!
Gde god da odemo, trošimo do poslednjeg cvonjka, kao da sutra ne postoji!
A Nemci i ostali zapadnjaci se stišću za pare i prebrojavaju svaki novčić.
Najbolja mi je fora kada njih 4-5 dele račun od večere, pa ladno preračunavaju svoj deo digitronom
E vala, radije ću celog života živeti kao beg, nego ležati na parama i bojati se da ih potrošim!
Zato uvek biram zabavnog, bez obzira na izgled i debljinu novčanika!![]()
Boga mi, ja sam misleo da cu postati milioner preko noci kad hoces vraga...
Znaci ja sam poceo temu iz razloga sto se to meni upravo dogadja
I moram priznati da ona poslovica "Od bogatih se uci sparati" stvarno ima veliku svrhu...
Dodje mi da joj JA posudim novac
A ja jos jadan navalio, te joj pricam koliki mi tel.racun, te kako me odrase za promenu kocnica, hahaha, a ona samo Ok, ok, pa znam skupo je, pa znam da nemas isl, a ja se pitam, alo zeno imas 432mil( video svojim ocima) na kontu, pa sta cekas, hahaha... kad ono prc
Znaci, savet svima
Vatajte lepu a siromasnu, jer od bogatih se vi necete obogatiti, jedino cete nauciti kako se sparaju pare, posto ja definitivno vise trosim od nje
Lepo iskustvo, da se uverim u ono, u sto sam uvek sumnjao, da su bogati ljudi jako jako skrti!
Nije pošalica...
Ni ja nisam mogla da verujem...
Žena voli novac ali ga ne troši već šteka...
Ima milione, a iste cipele nosi po 10 godina...
Inače, vrlo pametna, obrazovana žena, uspešna u svojoj struci i poslu... muž takođe-samo se po njemu vidi da ima...
Stvarno treba biti materialista da bi pristao na tako nesto i u teskim finansijskim g****ma ... Ja nemogu da glumim seks,prijateljstvo,vezu za pare,mislim to bi mogao i morao samo ukoliko mi je zivot u opasnosti,lupam sad,drugi svetski rat,jevrejskog porekla sam,a jedna nemica me zavolela zeli vezu i nudi mi pomoc ...
Pitanje kako shvatiti tvoju poruku.Ja jos nisam video niti cuo za nekoga da drzi 400 miliona ne bitno koja valuta na racunu a da je neka steka.Em je ogroman rizik izgubiti jedan znacajan deo zbog inflacije(ne smem da zamislim posledice ukoliko su dinari),em nicemu ne sluzi,em takvi slucajevi su izuzetno retki,a verovatno nemoguci u Srbiji.Stvarno mi nije jasno sta si ti video i kako si mogao da vidis valjda tajne stvari.Neozbiljna prica.
u CH ti obicno banka salje izvestaj sa stednog racuna, pa pise... Obicno to rade mesecno, na pola godine ili na godinu. Nisu dinari nego CHF. A ima ona i sestru, mama...tata...su isto tu...paa..... ovo je samo njen deo....inace ima 24 god... i zabole je hoce li izgubiti sta il' nece...al' nece izgubiti zato sto je u jako sigurnim rukama sav taj novac. Zabole je dal' ce izgubiti, al da da nekom, toooo vec neide
Stvarno je takva...znaci...stvarno.....
Dali si imao priliku, da budes sa nekom koja je bas bogata, pa da tvrdis da nebi mogao da se pretvaras?![]()
To me sad podseti na opšte poznatu činjenicu:
Srbi su svuda poželjni turisti!
Gde god da odemo, trošimo do poslednjeg cvonjka, kao da sutra ne postoji!
A Nemci i ostali zapadnjaci se stišću za pare i prebrojavaju svaki novčić.
Najbolja mi je fora kada njih 4-5 dele račun od večere, pa ladno preračunavaju svoj deo digitronom
E vala, radije ću celog života živeti kao beg, nego ležati na parama i bojati se da ih potrošim!
Zato uvek biram zabavnog, bez obzira na izgled i debljinu novčanika!![]()
Stvarno treba biti materialista da bi pristao na tako nesto i u teskim finansijskim g****ma ... Ja nemogu da glumim seks,prijateljstvo,vezu za pare,mislim to bi mogao i morao samo ukoliko mi je zivot u opasnosti,lupam sad,drugi svetski rat,jevrejskog porekla sam,a jedna nemica me zavolela zeli vezu i nudi mi pomoc ...
Pitanje kako shvatiti tvoju poruku.Ja jos nisam video niti cuo za nekoga da drzi 400 miliona ne bitno koja valuta na racunu a da je neka steka.Em je ogroman rizik izgubiti jedan znacajan deo zbog inflacije(ne smem da zamislim posledice ukoliko su dinari),em nicemu ne sluzi,em takvi slucajevi su izuzetno retki,a verovatno nemoguci u Srbiji.Stvarno mi nije jasno sta si ti video i kako si mogao da vidis valjda tajne stvari.Neozbiljna prica.
u CH ti obicno banka salje izvestaj sa stednog racuna, pa pise... Obicno to rade mesecno, na pola godine ili na godinu. Nisu dinari nego CHF. A ima ona i sestru, mama...tata...su isto tu...paa..... ovo je samo njen deo....inace ima 24 god... i zabole je hoce li izgubiti sta il' nece...al' nece izgubiti zato sto je u jako sigurnim rukama sav taj novac. Zabole je dal' ce izgubiti, al da da nekom, toooo vec neide
Stvarno je takva...znaci...stvarno.....
Dali si imao priliku, da budes sa nekom koja je bas bogata, pa da tvrdis da nebi mogao da se pretvaras?![]()
Znas kako imam takvo vaspitanje da ne bi mogao da se pretvaram ni u sta sto nisam.Upoznao sam i ja ljude koji imaju para i primio sam vise puta coveka u svojoj kuci cija je porodica medju 40 najbogatijih porodica francuske prema Forbes-u 2008 i nepada mi na pamet da se pravim dobar da bi nesto izvukao od njega.
Pored toga ozbezbedjen sam i imao sam i imam jako lep zivot,iako nisam bogatas.
Ali razumem da su neki ljudi zeljni nekih stvari kada nisu nikad nista imali u zivotu,svaka prica je razliciti,sve zavisi gde si odrastao i kako i s kim,ne postujem neka ponasanja,jer mislim da nisu pravilna,ali ih ipak razumem jako cesto.
ma da, tako ni ja nisam znao da je boombarka, a dovezla mi se ispred kuće sa x3.. ( :
e, ovo drugo - niša nisam razumeo...okej kao lepota se lepo da unovčiti..al ovde nisu u pitanju žene koje su stekle minulim, nego su bogate, bogatije od izabranika..
Mislim da bi vecina izabrala ruznu a bogatu, kao i u obratnom slucajuNeznam dali je bila ova tema, posto ja i pretraga nismo dobri prijatelji i nista nece da mi kaze
Situacija je sledeca.
Znaci upoznate devojku, sve ok pametna je, prica lepo, jako kulturna, posle saznate jos da ima brdo love. Znaci multimilionerka, nezna sta ce sa novcem. Ali postoji jedan problem. Nesvidja vam se izgledom. Znaci uopste nije vas tip cure. Nimalo vas ne privlaci, ni nacin kako se oblaci, a ni njen sam izgled.
Iako je ludo zaljubljena u vas, dali bi bili spremni biti sa njom, njoj govoriti kako je volite, spavati sa njom, a ovamo misliti samo na pare?
Sta bi vam bilo bitnije, vasa sreca ili njene pare? Doduse danas su pare sreca al, opet...
I jos jedan kriterij, ako je prevarite goood bye money...
Ko bi izabrao ruznu curu i pare, a ko neku lepu i siromasnu?
Izvinjavam se ako je tema vec bila.
Pozdrav
Neznam dali je bila ova tema, posto ja i pretraga nismo dobri prijatelji i nista nece da mi kaze
Situacija je sledeca.
Znaci upoznate devojku, sve ok pametna je, prica lepo, jako kulturna, posle saznate jos da ima brdo love. Znaci multimilionerka, nezna sta ce sa novcem. Ali postoji jedan problem. Nesvidja vam se izgledom. Znaci uopste nije vas tip cure. Nimalo vas ne privlaci, ni nacin kako se oblaci, a ni njen sam izgled.
Iako je ludo zaljubljena u vas, dali bi bili spremni biti sa njom, njoj govoriti kako je volite, spavati sa njom, a ovamo misliti samo na pare?
Sta bi vam bilo bitnije, vasa sreca ili njene pare? Doduse danas su pare sreca al, opet...
I jos jedan kriterij, ako je prevarite goood bye money...
Ko bi izabrao ruznu curu i pare, a ko neku lepu i siromasnu?
Izvinjavam se ako je tema vec bila.
Pozdrav
Mislim da bi vecina izabrala ruznu a bogatu, kao i u obratnom slucaju![]()
Meni treba lepotica pare cu sam da zaradim![]()
Nema ruznih zena, a nema ni lepih sve je stvar ukusa pojedinca.
Ima bogatih i siromasnih, kao sto ima kurwi i prostitutki jedne se prcaju iz zadovoljstva druge za novac isto je i kod muskaraca.
Zaboravio si da spomenes da taj covek koji upozna multimilijarderku ima, recimo, bolesnu tetku, i da tetka moze da se leci samo u skupom inostranstvuMislim, da dilema bude malo veca - tu se sad pojavljuje i momenat zrtvovanja... koga zrtvovati - tetku ili sebe?
Ali na kraju, kad se tetka izleci, da se on ipak i zaljubi u milionerku...
Posle mogu sa tetkom da otvore sirotiste i pomazu cigancicima...
zena koja voli seks je *****, fino, fino... a sto je muskarac koji je stalno sa nekom drugom?
aa, to se ne pita, ok
![]()
E pa ti bi hteo i jare i pare...nece moci...Kao i zene i muskarci izgleda sanjaju da pored sebe imaju sve idealno...Znam dosta njih koji su se opredelili za ljubav a ne za bogatstvo...kasnije kad ih taj zanos prodje zale sto se nisu bolje "usantovali" Mozda su najpametniji oni koji su uzeli pare jer njih bas i nema toliko i nije lako doci do para, a ljubav, pa mozes se za dz zaljubljivati koliko hoces...