Money

• Začetnik teme Začetnik teme DEVIL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene baš privlače žene s parama. :)Ne znam zašto,ali obično uvek mi se takve dopadnu.Naravno,tek kasnije otkrijem da imaju pare. :)
Tako da ... mali je broj ružnih žena sa dubokim džepom.Lepota se danas prodaje i kod žena i kod muškaraca,pa se dobro zaradjuje na tome.:ok:

ma da, tako ni ja nisam znao da je boombarka, a dovezla mi se ispred kuće sa x3.. ( :
e, ovo drugo - niša nisam razumeo...okej kao lepota se lepo da unovčiti..al ovde nisu u pitanju žene koje su stekle minulim, nego su bogate, bogatije od izabranika..

Хехехе, у Словенији муж плаћа своје, а жена своје.
Бож' те сачувај да муж плати цео рачун.:mrgreen:

Тај сегмент ми је одвратан код западњака.
Зато су ми јужњаци милији: Грци, Италијани, Шпанци, и наравно, наши одавде.

Дакле, у мом случају, лова није пресудна, чак ни није критеријум.
Само да није неки нерадник.

jeste, da nije neki ladolež-ka...bila priča kod gorice i jelice kako se plaća u slo.
kao, tamo nije baš isključeno da svako plati svoj račun, ali i postoji i kriterijum bliskosti..na primer izađeš sa drugaricom sa kojom si bliska, i jednim drugom..npr. forumašem..i kad treba da se plati, onda jedna od drugarica plaća piće za sebe i drugaricu -zajednički račun za njih dve, a momak sam plaća svoj račun jer nisu "dovoljno bliski" .... ( :
e... ovajdićeš se kod grka ( :

Хехехе, у Словенији муж плаћа своје, а жена своје.
Бож' те сачувај да муж плати цео рачун.:mrgreen:

Тај сегмент ми је одвратан код западњака.
Зато су ми јужњаци милији: Грци, Италијани, Шпанци, и наравно, наши одавде.

Дакле, у мом случају, лова није пресудна, чак ни није критеријум.
Само да није неки нерадник.

Meni je to ok... ne mora nuzno tako, ali sta tu u stvari smeta? Svako plati svoje, i cao. A ne ja pijem viski, a drugarica kiselu vodu, i onda ona casti... a mozda je bez love, pa treba da me proklinje... ili ja da ne pijem sta mi se pije iz brige prema njoj... i jos moram da pamtim ko je platio prosli put... i tako sa dvadeset prijatelja sa kojima sam bila u kafani :) Mnogo komplikovano... ja praktikujem i jedno i drugo, sa nekim ljudima svako placa svoje, a sa drugima placa onaj koji se u tom trenutku oseca galantno...

Мој бивши је умео да каже: ''Мушкарац ако је и ружан, увек нешто може да га извади, а жена ко је ружна, џабе јој све.''

Увек сам тврдила да није управу, међутим, мушки поступци ме демантују.

Ima i izreka:"I najružniji muškarac je lepši od najlepše žene.":think:;)

To me sad podseti na opšte poznatu činjenicu:
Srbi su svuda poželjni turisti!
Gde god da odemo, trošimo do poslednjeg cvonjka, kao da sutra ne postoji!
A Nemci i ostali zapadnjaci se stišću za pare i prebrojavaju svaki novčić.
Najbolja mi je fora kada njih 4-5 dele račun od večere, pa ladno preračunavaju svoj deo digitronom :eek:

E vala, radije ću celog života živeti kao beg, nego ležati na parama i bojati se da ih potrošim!

Zato uvek biram zabavnog, bez obzira na izgled i debljinu novčanika! :super:

Tooo majstorko :super:

p.s-mrzim stekare :evil:

Poslednja izmena:
Stvarno treba biti materialista da bi pristao na tako nesto i u teskim finansijskim g****ma ... Ja nemogu da glumim seks,prijateljstvo,vezu za pare,mislim to bi mogao i morao samo ukoliko mi je zivot u opasnosti,lupam sad,drugi svetski rat,jevrejskog porekla sam,a jedna nemica me zavolela zeli vezu i nudi mi pomoc ...

Boga mi, ja sam misleo da cu postati milioner preko noci kad hoces vraga...
Znaci ja sam poceo temu iz razloga sto se to meni upravo dogadja:D
I moram priznati da ona poslovica "Od bogatih se uci sparati" stvarno ima veliku svrhu...
Dodje mi da joj JA posudim novac:D
A ja jos jadan navalio, te joj pricam koliki mi tel.racun, te kako me odrase za promenu kocnica, hahaha:D, a ona samo Ok, ok, pa znam skupo je, pa znam da nemas isl, a ja se pitam, alo zeno imas 432mil( video svojim ocima) na kontu, pa sta cekas, hahaha... kad ono prc:D
Znaci, savet svima:D
Vatajte lepu a siromasnu:D, jer od bogatih se vi necete obogatiti, jedino cete nauciti kako se sparaju pare, posto ja definitivno vise trosim od nje :D
Lepo iskustvo, da se uverim u ono, u sto sam uvek sumnjao, da su bogati ljudi jako jako skrti!

Pitanje kako shvatiti tvoju poruku.Ja jos nisam video niti cuo za nekoga da drzi 400 miliona ne bitno koja valuta na racunu a da je neka steka.Em je ogroman rizik izgubiti jedan znacajan deo zbog inflacije(ne smem da zamislim posledice ukoliko su dinari),em nicemu ne sluzi,em takvi slucajevi su izuzetno retki,a verovatno nemoguci u Srbiji.Stvarno mi nije jasno sta si ti video i kako si mogao da vidis valjda tajne stvari.Neozbiljna prica.

Nije pošalica...
Ni ja nisam mogla da verujem...
Žena voli novac ali ga ne troši već šteka...
Ima milione, a iste cipele nosi po 10 godina...
Inače, vrlo pametna, obrazovana žena, uspešna u svojoj struci i poslu... muž takođe-samo se po njemu vidi da ima...

Skroz trulo,to nije nikakav zivot,nema sta da joj se zavidi,osim mozda da je obezbedjena na neki nacin i da moze se leci i od najgorih bolesti ukoliko se razboli,ukoliko ima vise miliona eura kapitala na raspolaganju.

Stvarno treba biti materialista da bi pristao na tako nesto i u teskim finansijskim g****ma ... Ja nemogu da glumim seks,prijateljstvo,vezu za pare,mislim to bi mogao i morao samo ukoliko mi je zivot u opasnosti,lupam sad,drugi svetski rat,jevrejskog porekla sam,a jedna nemica me zavolela zeli vezu i nudi mi pomoc ...

Pitanje kako shvatiti tvoju poruku.Ja jos nisam video niti cuo za nekoga da drzi 400 miliona ne bitno koja valuta na racunu a da je neka steka.Em je ogroman rizik izgubiti jedan znacajan deo zbog inflacije(ne smem da zamislim posledice ukoliko su dinari),em nicemu ne sluzi,em takvi slucajevi su izuzetno retki,a verovatno nemoguci u Srbiji.Stvarno mi nije jasno sta si ti video i kako si mogao da vidis valjda tajne stvari.Neozbiljna prica.

u CH ti obicno banka salje izvestaj sa stednog racuna, pa pise... Obicno to rade mesecno, na pola godine ili na godinu. Nisu dinari nego CHF. A ima ona i sestru, mama...tata...su isto tu...paa..... ovo je samo njen deo....inace ima 24 god... i zabole je hoce li izgubiti sta il' nece...al' nece izgubiti zato sto je u jako sigurnim rukama sav taj novac. Zabole je dal' ce izgubiti, al da da nekom, toooo vec neide:D
Stvarno je takva...znaci...stvarno.....
Dali si imao priliku, da budes sa nekom koja je bas bogata, pa da tvrdis da nebi mogao da se pretvaras?:)

To me sad podseti na opšte poznatu činjenicu:
Srbi su svuda poželjni turisti!
Gde god da odemo, trošimo do poslednjeg cvonjka, kao da sutra ne postoji!
A Nemci i ostali zapadnjaci se stišću za pare i prebrojavaju svaki novčić.
Najbolja mi je fora kada njih 4-5 dele račun od večere, pa ladno preračunavaju svoj deo digitronom :eek:

E vala, radije ću celog života živeti kao beg, nego ležati na parama i bojati se da ih potrošim!

Zato uvek biram zabavnog, bez obzira na izgled i debljinu novčanika! :super:

Pa to vazi za nemce da su steke,to je tamo tako,jednostavno su disciplinovani narod ...
Ali to sto neki dele racun,svako svoj deo,to nema veze sa stekom,jednostavno ljudi ne vole kad im neko nesto casti(takvi su na primer katalonci).Takodje takvi su i francuzi recimo,svako svoj deo do zadnjeg centa ali nisu zbog toga steke,na protiv vole trose dosta(odmori pogotovo,restorani,dobra hrana,kafici ...itd).Oni retko kad nesto stede,placaju ceo zivot kiriju umesto da uzmu kucu ili stan i zive kao da im je zadnji dan,puno njih tako funkcionisu.
A to u Srbiji takav nam je mentalitet,ljudi vole slavlje a plate su tako male da nema sta da se stedi,nema svrhe.

u CH ti obicno banka salje izvestaj sa stednog racuna, pa pise... Obicno to rade mesecno, na pola godine ili na godinu. Nisu dinari nego CHF. A ima ona i sestru, mama...tata...su isto tu...paa..... ovo je samo njen deo....inace ima 24 god... i zabole je hoce li izgubiti sta il' nece...al' nece izgubiti zato sto je u jako sigurnim rukama sav taj novac. Zabole je dal' ce izgubiti, al da da nekom, toooo vec neide:D
Stvarno je takva...znaci...stvarno.....
Dali si imao priliku, da budes sa nekom koja je bas bogata, pa da tvrdis da nebi mogao da se pretvaras?:)

Znas kako imam takvo vaspitanje da ne bi mogao da se pretvaram ni u sta sto nisam.Upoznao sam i ja ljude koji imaju para i primio sam vise puta coveka u svojoj kuci cija je porodica medju 40 najbogatijih porodica francuske prema Forbes-u 2008 i nepada mi na pamet da se pravim dobar da bi nesto izvukao od njega.
Pored toga ozbezbedjen sam i imao sam i imam jako lep zivot,iako nisam bogatas.
Ali razumem da su neki ljudi zeljni nekih stvari kada nisu nikad nista imali u zivotu,svaka prica je razliciti,sve zavisi gde si odrastao i kako i s kim,ne postujem neka ponasanja,jer mislim da nisu pravilna,ali ih ipak razumem jako cesto.

ma da, tako ni ja nisam znao da je boombarka, a dovezla mi se ispred kuće sa x3.. ( :
e, ovo drugo - niša nisam razumeo...okej kao lepota se lepo da unovčiti..al ovde nisu u pitanju žene koje su stekle minulim, nego su bogate, bogatije od izabranika..

Suština moje priče je da se bogatstvo danas može veoma lako steći i da na osnovu toga nikad ne treba posmatrati ljude u drugačijem smislu

Neznam dali je bila ova tema, posto ja i pretraga nismo dobri prijatelji i nista nece da mi kaze:(

Situacija je sledeca.

Znaci upoznate devojku, sve ok pametna je, prica lepo, jako kulturna, posle saznate jos da ima brdo love. Znaci multimilionerka, nezna sta ce sa novcem. Ali postoji jedan problem. Nesvidja vam se izgledom. Znaci uopste nije vas tip cure. Nimalo vas ne privlaci, ni nacin kako se oblaci, a ni njen sam izgled.
Iako je ludo zaljubljena u vas, dali bi bili spremni biti sa njom, njoj govoriti kako je volite, spavati sa njom, a ovamo misliti samo na pare?
Sta bi vam bilo bitnije, vasa sreca ili njene pare? Doduse danas su pare sreca al, opet...
I jos jedan kriterij, ako je prevarite goood bye money...

Ko bi izabrao ruznu curu i pare, a ko neku lepu i siromasnu?

Izvinjavam se ako je tema vec bila.

Pozdrav
Mislim da bi vecina izabrala ruznu a bogatu, kao i u obratnom slucaju:roll:

Neznam dali je bila ova tema, posto ja i pretraga nismo dobri prijatelji i nista nece da mi kaze:(

Situacija je sledeca.

Znaci upoznate devojku, sve ok pametna je, prica lepo, jako kulturna, posle saznate jos da ima brdo love. Znaci multimilionerka, nezna sta ce sa novcem. Ali postoji jedan problem. Nesvidja vam se izgledom. Znaci uopste nije vas tip cure. Nimalo vas ne privlaci, ni nacin kako se oblaci, a ni njen sam izgled.
Iako je ludo zaljubljena u vas, dali bi bili spremni biti sa njom, njoj govoriti kako je volite, spavati sa njom, a ovamo misliti samo na pare?
Sta bi vam bilo bitnije, vasa sreca ili njene pare? Doduse danas su pare sreca al, opet...
I jos jedan kriterij, ako je prevarite goood bye money...

Ko bi izabrao ruznu curu i pare, a ko neku lepu i siromasnu?

Izvinjavam se ako je tema vec bila.

Pozdrav

Nema ruznih zena, a nema ni lepih sve je stvar ukusa pojedinca. Ima bogatih i siromasnih, kao sto ima kurwi i prostitutki jedne se prcaju iz zadovoljstva druge za novac isto je i kod muskaraca.
Ja mu dojem kurwa, ne prodajem sebe, a novac nije bitan al' ne smeta ako ga ima.

Poslednja izmena:
Mislim da bi vecina izabrala ruznu a bogatu, kao i u obratnom slucaju:roll:

ne bih ja evo na primer ja nevolim kad devojka ima pare ja vise volim one malko siromasnije. a *** ja sam muskarac valjda je treba da pazim o zeni a ne ona o meni, i valjda ja njoj treba da placam pice i da kupujem poklone a ne ona meni. ona samo treba da me bas onako nezno ljubi i hmmmmmm da me masira po ledjima :) i nista vise.

Nema ruznih zena, a nema ni lepih sve je stvar ukusa pojedinca.

je, samo sto se nikako ne daju pronaci ti pojedinci koji hoce ruzne.
lapsus - ne ruzne, vec smatrane ruznim :)

Ima bogatih i siromasnih, kao sto ima kurwi i prostitutki jedne se prcaju iz zadovoljstva druge za novac isto je i kod muskaraca.

zena koja voli seks je *****, fino, fino... a sto je muskarac koji je stalno sa nekom drugom?
aa, to se ne pita, ok :)

Zaboravio si da spomenes da taj covek koji upozna multimilijarderku ima, recimo, bolesnu tetku, i da tetka moze da se leci samo u skupom inostranstvu :lol: Mislim, da dilema bude malo veca - tu se sad pojavljuje i momenat zrtvovanja... koga zrtvovati - tetku ili sebe?
Ali na kraju, kad se tetka izleci, da se on ipak i zaljubi u milionerku...
Posle mogu sa tetkom da otvore sirotiste i pomazu cigancicima...

:eek:
udari licencu na ovo, sunca ti :eek: i posalji onima sto snimaju sapunice, bices milonerka :eek:

:D

E pa ti bi hteo i jare i pare...nece moci...Kao i zene i muskarci izgleda sanjaju da pored sebe imaju sve idealno...Znam dosta njih koji su se opredelili za ljubav a ne za bogatstvo...kasnije kad ih taj zanos prodje zale sto se nisu bolje "usantovali" Mozda su najpametniji oni koji su uzeli pare jer njih bas i nema toliko i nije lako doci do para, a ljubav, pa mozes se za dz zaljubljivati koliko hoces...

E pa ti bi hteo i jare i pare...nece moci...Kao i zene i muskarci izgleda sanjaju da pored sebe imaju sve idealno...Znam dosta njih koji su se opredelili za ljubav a ne za bogatstvo...kasnije kad ih taj zanos prodje zale sto se nisu bolje "usantovali" Mozda su najpametniji oni koji su uzeli pare jer njih bas i nema toliko i nije lako doci do para, a ljubav, pa mozes se za dz zaljubljivati koliko hoces...

Ma sve il' nista:D

Back