MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
32. коментар.......

Ganci, nisi mi odgovorio kakvo vam je ovo selo oko stadiona, pa zar vi niste iz Beograda? :lol:

250px-Fk_Red_Star_stadium.jpg

33. коментар....

А тема га "не занима"!!!!!!!!!!!!
:rotf::rotf::rotf:

Ma ne zanima ga, kako ne vidis da ga ne zanima? Kao sto uopste nije opterecen Srbima (kao i vecina "susjeda"), koji ovde pisu gluposti iz dana u dan. ;) Ne znam u cemu je fora, evo i ova sokica kuka kako smo svi egoisti, ovakvi-onakvi, sta onda koji moj trazite ovde? K*rac mozda? Kazi lepo sta ti treba, zasto ste ovde iako ste nepozeljni. Mazohisti? :eek:

a ca su "glavoli",bog te maza..

ČINJENJE, DELOVANJE.

kao ovo ovde, samo ovo ovde je u šuplje. glagoli imaju svrhu u real lifu- :)

inače, ozbiiljno, ja ne PODNOSIM Slavoniju, ali ima ona i puno vrlo dobrih komentara. Samo uvek to neznam, neželim, nebih.... de, nije valjda toliko tupa. što reče onaj tupadžija paprika, čovek se uči dok je živ. a i žena. koja je ionako čovek u svakom slučaju. bliže i dalje.

Uprava Zvezde dogovorila je, saznaje MONDO, gotovo sve detalje višegodišnjeg ugovora sa Prosinečkim, koji bi trebalo da bude imenovan za trener prvog tima u četvrtak na sednici Upravnog odbora kluba.

Pregovori Zvezde i jednog od najomiljenijeg fudbalera istorijske generacije kluba nisu završeni, ali se očekuje da će dogovor pasti u četvrtak, kada Prosinečki bude ponovo stigao na "Marakanu".

Posle blistave igračke karijere u Crvenoj zvezdi, potom Realu i Barseloni, Robert Prosinečki se 1997. godine vratio u Zagreb, gde je tri godine nastupao za Kroaciju (Dinamo), a trenerskim poslom počeo je da se bavi pre četiri godine kada je postao prvi asistent selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.

Angažman u Zvezdi Prosinečkom će biti prvi samostalni trenerski posao.

Prosinečki je prethodni put boravio u Beogradu prošle subote kada je gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (2:2).

http://www.mondo.rs/s191295/Fudbal/MONDO-_Prosinecki_najblizi_klupi_Zvezde.html

Vracarac, gde si sa onim spiskom

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dal je moguce da se vi jos natežete oko žuće...:think:
neka im je sa srecom:whistling::whistling:

kako doso ...uz pice i ice ..a kako ce otici ..sa nogom u guzzici ..lao i svi treneri u bližoj i daljoj okolici:per:

a možda i uzme neke pare ..nek su mu sa srecom ...možda:hahaha::hahaha::hahaha:

e kada pocne skandiramnje nakon drugog porauza :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ma ne zanima ga, kako ne vidis da ga ne zanima? Kao sto uopste nije opterecen Srbima (kao i vecina "susjeda"), koji ovde pisu gluposti iz dana u dan. ;) Ne znam u cemu je fora, evo i ova sokica kuka kako smo svi egoisti, ovakvi-onakvi, sta onda koji moj trazite ovde? K*rac mozda? Kazi lepo sta ti treba, zasto ste ovde iako ste nepozeljni. Mazohisti? :eek:

ne prosipaj vodu uzalud..... nikad ne znas kada ce ti trebati

Vračarac se usplahirio ko jato roda a govori za sebe da nije Delija!!!

Simptomatično je da vam Hrvati dovode nogometne klubove u red.

Prvo Franjo Partizana, sada Robi C.Zvezdu...

Ako budete dobri ubuduće i ako se lijepo izvinete još koji put dajemo vam pokojnog Ćiru Blaževića za izbornika kao znak dobre volje.

Mi smo široke ruke, eto dali smo vam Nikolu Pilića da osvojite Davis Cup.

Зли Хрвати долазе на наш форум и пишу на нашим темама :sad2:

:rida:

i ti si egoista a nisi Srbin. dakle?

samo trućaš i zloupotrebljavaš jadnog garfilda. i njega ste prisvojili kao i teslu-

ebo, naroda koji ume samo DA FALSIFIKUJE I KRADE

kolektivno. složno. sinhronizovano. uvekl samo da kaki.

cemu opet take reci ...generaslizacija..satanizacija globalizacije ..ustašiadija....:hahaha:

zar stvarno u srpskom ne posjedujete i druge reci:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back