Momci za ženidbu

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.762
Ima raznih
Ima matori ima matoriji a ima i malo manje matori
Onda ima debeli a visoki a ima mršavi a niski pa onda ima ćelavih, ćoravih, maljavih, sa kraću nogu... Ima i kosati... tetovirani ko da ih sanitarna isproveravala... Ima ih nit tamo nit vamo... nit smrdi nit miriše... Ima glupih a ima i glupljih... Ima i ovih što farbaju kosu odnosno skidaju gaće preko glave kako se ta frizura naziva narodski

Napišite o kakvom maštate a ja ću ga sa Politike uputim ovde pa se vi upoznajte i ebavajte posle kako znate i umete, ono da ima žensko pri sebi ne bi visilo po vasceli dan na Politici i tupilo Stojka...

Ajmo slobodne - slobodno
Da uozbiljimo forum jedino žene mogu da srede
Onolika snaga se uludo troši
Će se pomlate medjusobno a posle neće znati da napišu u policiju zašto su se uopšte pomlatili i za čije babe zdravlje?
Jes da su matori al to od 14-te godine nije odmaklo, ne brinite ništa
Nema laži nema prevare nema garancije

:kafa:

Poslednja izmena:
Da, ali ja mislim i na drugare
Sve to željno a smotano pred ženskom
Ne morate da me uzimate za kuma
A, je li? Ono ,,drug moje žene,,?! Čuvaj se!
Znam ovog jednog koji traži ženu već 7, 8 godina. Sve je mreže razmrsio, zavirio i nema.
Skontala sam i profil žene koju traži.
Emancipovana, a tradicionalna. Duhovita i ozbiljna. Lijepa, a kratkovida. Bogata. Darežljiva. Sexualni akademac. Kuharica. Strankinja.

A, je li? Ono ,,drug moje žene,,?! Čuvaj se!
Znam ovog jednog koji traži ženu već 7, 8 godina. Sve je mreže razmrsio, zavirio i nema.
Skontala sam i profil žene koju traži.
Emancipovana, a tradicionalna. Duhovita i ozbiljna. Lijepa, a kratkovida. Bogata. Darežljiva. Sexualni akademac. Kuharica. Strankinja.
Ja imam neke bezmudaše od drugara
Izvalio sam da jedino od mene sakrivaju žene kad odem u goste
Te nije tu (a kine u drugoj sobi), te došlaumorna sa posla, te izašla do prijateljice (a cepa turska serija i plače) te ovo te ono...

Je li ti to meni onako diskretno napominješ da si slobodan? :rotf:
Kada bolje razmislim ja i ti bi živjeli ko bogovi od parizera.:zper:
1753612616012.jpeg

Back