Momci imam jedno pitanje...

iggymag:
iva1313:
Sta da se kaze osim da je doslo neko blesavo vreme :lol:
UOSTALOM SAME SMO SE BORILE ZA RAVNOPRAVNOST :D
MUSKARCI SE PONEKAD BOJE DEVOJAKA KOJE DOBRO
IZGLEDAJU,IMAJU DOBAR USPESAN POSAO....
FINANSIJSKI SU STABILNE,NEZAVISNE,....
I POSTO SE PITAJU STA JOS MOGU DA JOJ PONUDE...
PONEKAD NISTA NI NE POKUSAVAJU....
TAKVE DEVOJKE,NAZALOST,MORAJU PONEKAD SAME DA PREUZMU
INICIJATIVU.... :D
.....U OSTALOM....STA TU IMA LOSE....TO JE SJAJNO...
...VREME JE DA MALO ZENE BIRAJU :D :D

Eto istine totalno istinite...i shta tu ima loshe...sve u svemu svi imaju slichne potrebe...al`pakovanje je pakovanje....NEMA ONE RECHI NAZALOST, I NE TREBA DA JE BUDE....cure navalite kao shto mi navaljujemo...sve ce da bude opushtenije...Poz double 13 :wink:

:lol: :lol: :lol:

Mislim da se pitanje odnosilo na preuzimanje inicijative u sexu :?: ili sam ja pogresno razumeo :?: a ne u upoznavanju po autobusima i sl.....
Ako sam ja dobro razumeo takve stvari kod devojke me definitivno odbijaju i cine da se osecam lose...ako ne bi na kraju dovele i do neuspeha samog sexa :cry:
Generalno ne volim bilo kakvu pricu u toku sexa,mada volim ponekad da cujem neko poluizgovoreno 'to' ili 'da' :)

Sport_Billy:
Mislim da se pitanje odnosilo na preuzimanje inicijative u sexu :?: ili sam ja pogresno razumeo :?: a ne u upoznavanju po autobusima i sl.....
Ako sam ja dobro razumeo takve stvari kod devojke me definitivno odbijaju i cine da se osecam lose...ako ne bi na kraju dovele i do neuspeha samog sexa :cry:
Generalno ne volim bilo kakvu pricu u toku sexa,mada volim ponekad da cujem neko poluizgovoreno 'to' ili 'da' :)

Pitanje se odnosilo na preuzimanje inicijative PRE sexa, bilo njega posle ili ne... (bolje da) :lol:

Sport_Billy:

Pa, to stoji. Osim mozda nekog usmeravanja. To mi radi, sad malo jace, volim grublju igru, volim da sve bude polako i nezno, itd... Naravno, s vremenom polako ulazimo u tajne jedno drugoga i nema vise potrebe za tim, tada totalno stoji to o cemu pricas...

U poslovnim komunikacijama postoji jedno pravilo: pregovori predstavljaju takav odnos u kome obe strane dobijaju bar neku satisfakciju. To bi ja rekao da vazi i za seks. Ako ne obracas paznju na njene zelje, fantazije i potrebe, kadtad ce to puci... Znaci po mom iskustvu, treba razviti iskren i otvoren odnos da bi moglo da se prica otvoreno i o seksu.

Naravno ove sve mozes da bacis u vodu, ako je u pitanju veza za jednu, dve ili tri noci. ;)

iggymag:
iva1313:
HVALA...HVALA....NE TREBA CVECE.... :wink:

Ma treba...zamalo da izvalim glupos` al` necu :oops: Konachno da se ja slazem sa nechim-ma cool sam...ma shta ja to...iva1313 je konachno primetila lepe stvari...malena bravo :oops: 8) 8) 8)
TI MISLIS DA SAM JA UVEK DEPRESIVNA..KAO KAD SAM SE PRIJAVILA NA OVAJ FORUM...
...ISKRENO DIGLA SAM RUKE,OD TRAZENJA SAVRSENOG ...
...STIZE LEPO VREME....A COVEK JE ONDA NEKAKO RASPOLOZENIJI...TAKO I JA.....
UZIVAM....MA ZIVOT JE JEDAN....IDEMO....
.....PA GDE STIGNEMO....POLJUBAC :lol:

iva1313:
iggymag:
iva1313:
HVALA...HVALA....NE TREBA CVECE.... :wink:

Ma treba...zamalo da izvalim glupos` al` necu :oops: Konachno da se ja slazem sa nechim-ma cool sam...ma shta ja to...iva1313 je konachno primetila lepe stvari...malena bravo :oops: 8) 8) 8)
TI MISLIS DA SAM JA UVEK DEPRESIVNA..KAO KAD SAM SE PRIJAVILA NA OVAJ FORUM...
...ISKRENO DIGLA SAM RUKE,OD TRAZENJA SAVRSENOG ...
...STIZE LEPO VREME....A COVEK JE ONDA NEKAKO RASPOLOZENIJI...TAKO I JA.....
UZIVAM....MA ZIVOT JE JEDAN....IDEMO....
.....PA GDE STIGNEMO....POLJUBAC :lol:

Ma tako...lepo vreme...lep pogledi koji se srecu...ukrshtaju...i kad ima shta da se vidi na suncem obasjanim licima(i ne samo licima :oops: )...navijam za tebe(al` ne svoj chasovnik koji nije rolex)... :wink:

nezadovoljena:
Kako dozivljavate to kada devojka potpuno preuzima inicijativu!!! Mislim POTPUNO!!! Kazem sta hocu od tebe, potpunog neznanca, ali meni trenutno veoma simpaticnog!!!
Lepo. Onda se razumemo. Ako se razumemo onda je potrebno da se držimo dogovora. Kada se držimo dogovora, sve ide kako treba. Ukoliko je sve kako treba onda i treba da bude tako.
Ima li jednostavnijeg recepta za međusobno razumevanje?

sve zavisi od toga koliko si perverzna i na sta bi trazila da pristanem .... npr brijanje grudi ili ... ma nikako brijanje nedolazi u obzir sem lica posto priznajem da je moja brada ko smirgla i ono vezivanje i piskiriskenje kakanje i slicne gadosti nedolaze u obzir al ako si mastovita to pozdravljam i to bi prihvatio ... :wink:

iva1313:
Sta da se kaze osim da je doslo neko blesavo vreme :lol:
UOSTALOM SAME SMO SE BORILE ZA RAVNOPRAVNOST :D
MUSKARCI SE PONEKAD BOJE DEVOJAKA KOJE DOBRO
IZGLEDAJU,IMAJU DOBAR USPESAN POSAO....
FINANSIJSKI SU STABILNE,NEZAVISNE,....
I POSTO SE PITAJU STA JOS MOGU DA JOJ PONUDE...
PONEKAD NISTA NI NE POKUSAVAJU....
TAKVE DEVOJKE,NAZALOST,MORAJU PONEKAD SAME DA PREUZMU
INICIJATIVU.... :D
.....U OSTALOM....STA TU IMA LOSE....TO JE SJAJNO...
...VREME JE DA MALO ZENE BIRAJU :D :D

to kad kazes nezaavisna=> muskarci nemaju sta da ponude podseca me na neko trziste...huh kao neka globalna pijaca -jezim se od toga

Back