nezadovoljena
Početnik
- Poruka
- 12
Kako dozivljavate to kada devojka potpuno preuzima inicijativu!!! Mislim POTPUNO!!! Kazem sta hocu od tebe, potpunog neznanca, ali meni trenutno veoma simpaticnog!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nezadovoljena:Kako dozivljavate to kada devojka potpuno preuzima inicijativu!!! Mislim POTPUNO!!! Kazem sta hocu od tebe, potpunog neznanca, ali meni trenutno veoma simpaticnog!!!
nezadovoljena:Pa nisam ni mislila da nije uspela u svojoj nameri :wink:
Samo mi je pod upitnikom vas osecaj posle!!!
Nikad posle svojih takvih ludosti nisam pitala "tog nekog"...
iluzionista:nezadovoljena:Pa nisam ni mislila da nije uspela u svojoj nameri :wink:
Samo mi je pod upitnikom vas osecaj posle!!!
Nikad posle svojih takvih ludosti nisam pitala "tog nekog"...
Pa, ja sam bio impresioniran njenom hrabroscu. Prica je bila tipa:
"Cao, izvini, verovatno ces misliti da je glupo, ali ja sam tebe nekoliko puta videla u autobusu br. xx i sebi rekla: Kakvo bozanstveno stvorenje... I sada kada sam te videla ponovo, jednostavno sam morala da te upoznam. Inace, ja ovo nikad ne radim i ne znam sta mi bi sada..." itd...
Ja sam bio toliko impresioniran da je nisam ni pitao ni za br. telefona ni nista, vec sam joj dao svoj telefon i sutradan me je nazvala. Naravno pitao sam je za ime.Itd...
Gazdarica:O, imamo i bozanstveno stvorenje na forumu
Sorry, ne odoljeh...ops:
izvini ali prosto nemogu da odolim da pitam... u koju kategoriju si smestio nevine? 8)srebro:Obožavam otvorenost,direktnost i žensku inicijativu.Ima li išta lepše nego kad ti osoba odmah kaže/pokaže šta hoće od tebe i ima li nešto gore nego kada te žensko samo teleći gleda i čeka da se nešto desi?
Kakve veze ima nevinost sa ovom temomblondi:izvini ali prosto nemogu da odolim da pitam... u koju kategoriju si smestio nevine? 8)srebro:Obožavam otvorenost,direktnost i žensku inicijativu.Ima li išta lepše nego kad ti osoba odmah kaže/pokaže šta hoće od tebe i ima li nešto gore nego kada te žensko samo teleći gleda i čeka da se nešto desi?
pa tvoja podela na one što 'znaju i na teletinu' i kakve ti 'voliš' mi je malo neobična za tvoj stav od ranije... nekako mi se ne uklapa?! 8)srebro:Kakve veze ima nevinost sa ovom temomblondi:izvini ali prosto nemogu da odolim da pitam... u koju kategoriju si smestio nevine? 8)srebro:Obožavam otvorenost,direktnost i žensku inicijativu.Ima li išta lepše nego kad ti osoba odmah kaže/pokaže šta hoće od tebe i ima li nešto gore nego kada te žensko samo teleći gleda i čeka da se nešto desi?![]()
nezadovoljena:Kako dozivljavate to kada devojka potpuno preuzima inicijativu!!! Mislim POTPUNO!!! Kazem sta hocu od tebe, potpunog neznanca, ali meni trenutno veoma simpaticnog!!!
Bustura:Pa dok sam yiveo u Srbiji nisu mi se desavale takve stvari.Valjda nisam bio Boyanstveno stvorenje.![]()
Mada je imalo situacija kada neke devojke pokazuju inicijativu.Ali to su stidni ili bezobrayni pogledi.
Blagi dodiri idr.
Medjutim ovde stvari stoje malo drugacije.Devojke ladnjaka startuju muskarce.a najveci dokay je taj da je moja supruga manje vise mene yaprosila a ne ja nju.Doduse nije klasicno.Ali ipak obradjivala me je dobrih desetak dana.dok nisam odlucio.Tako je to.
Ja ne znam zašto ti misliš da svaka devojka koja nije smotana mora biti *****...blondi:pa tvoja podela na one što 'znaju i na teletinu' i kakve ti 'voliš' mi je malo neobična za tvoj stav od ranije... nekako mi se ne uklapa?! 8)srebro:Kakve veze ima nevinost sa ovom temomblondi:izvini ali prosto nemogu da odolim da pitam... u koju kategoriju si smestio nevine? 8)srebro:Obožavam otvorenost,direktnost i žensku inicijativu.Ima li išta lepše nego kad ti osoba odmah kaže/pokaže šta hoće od tebe i ima li nešto gore nego kada te žensko samo teleći gleda i čeka da se nešto desi?![]()
PS... pitanje je sasvim na mestu... u koju kategoriju pašu nevine 'kaže/pokaže' ili 'teleči pogled'?
svašta... da mi je znati odakle si sad izvukao *****? ili je za tebe svaka koja nije nevina *****?srebro:Ja ne znam zašto ti misliš da svaka devojka koja nije smotana mora biti *****...
Pa ne baš..ali blizu siblondi:svašta... da mi je znati odakle si sad izvukao *****? ili je za tebe svaka koja nije nevina *****?srebro:Ja ne znam zašto ti misliš da svaka devojka koja nije smotana mora biti *****...![]()
nezadovoljena:Kad cu ja to da vidim uzivo 8)Bash mi je tako neshto ultra 8)
Ti si ona pravanezadovoljena:Kako dozivljavate to kada devojka potpuno preuzima inicijativu!!! Mislim POTPUNO!!! Kazem sta hocu od tebe, potpunog neznanca, ali meni trenutno veoma simpaticnog!!!
iva1313:Sta da se kaze osim da je doslo neko blesavo vreme![]()
UOSTALOM SAME SMO SE BORILE ZA RAVNOPRAVNOST![]()
MUSKARCI SE PONEKAD BOJE DEVOJAKA KOJE DOBRO
IZGLEDAJU,IMAJU DOBAR USPESAN POSAO....
FINANSIJSKI SU STABILNE,NEZAVISNE,....
I POSTO SE PITAJU STA JOS MOGU DA JOJ PONUDE...
PONEKAD NISTA NI NE POKUSAVAJU....
TAKVE DEVOJKE,NAZALOST,MORAJU PONEKAD SAME DA PREUZMU
INICIJATIVU....![]()
.....U OSTALOM....STA TU IMA LOSE....TO JE SJAJNO...
...VREME JE DA MALO ZENE BIRAJU![]()
![]()