Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
Igraj ti igrice, ali proucavaj i RL po malo... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexandra9:Igraj ti igrice, ali proucavaj i RL po malo... :wink:
Mike girl:NAPRED DEVOJKO SAMO TAKO!!!!!!I TREBA DA TI SE SVIDJAJU NE DOSTIZNI!!!!!!!Jeste boli,ali oni te nikad nece povrediti...vechno samo tvoji...pronadji negde moju temu Strashno sam zaljubljena u lice sa TV i bice ti jasno da smo na istoj liniji.
-JA OBOZAVAM MIKE SHINODU!!!!!On je moj zivot i bice...zauvek...
ma tako je!! :wink: :wink: nadji negde moju tu temu strashno sam zaljubljena u lice sa TV i palkata ona je negde na drugim stranama..mala luda:Mike girl:NAPRED DEVOJKO SAMO TAKO!!!!!!I TREBA DA TI SE SVIDJAJU NE DOSTIZNI!!!!!!!Jeste boli,ali oni te nikad nece povrediti...vechno samo tvoji...pronadji negde moju temu Strashno sam zaljubljena u lice sa TV i bice ti jasno da smo na istoj liniji.
-JA OBOZAVAM MIKE SHINODU!!!!!On je moj zivot i bice...zauvek...
Ti si okkkkkkkkkkkkkkkk...Bas su super tipovi,i bolje na njih da se przim,nego na...Ja sam zaljubljena u Robbia i uvek cu biti./Koja je tvoja tema?
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...mala luda:Strasno mi se svidjaju tri tipa.Svi su mi nedostizni.
1.Robby Williams-ljubav mog zivota
2.Callan Mullvay-gledali ste ga u Nestasnim Godinama
3.Andrija Milosevic-Banjo iz Mjesovitog braka.
Ako neko nesto zna o njima neka mi javi
Alexandra9:deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :?![]()
oh yeah...Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :?![]()
from time to time,to taste the feast...the tale of beauty and the beast :wink:
Slazem se u potpunosti sa tobom.Ali lepo je mastati... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:Devilishgirl:Prevazisla sam "lozenje" na poznate licnosti.
Nije zato sto su nedostupni/nedostizni(who knows?), nego su mi svi dojadili. Kakav uzas..nekoliko miliona devojaka "umire" za istim frajerom.
![]()
A sladjih i boljih mladica ima svuda, samo...valjda neke devojke takvi ne privlacenisu bili na tv-u valjda
![]()
Alexandra9:oh yeah...Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :?![]()
however cruel the mirrors of sin
remember beauty is found within...
maja_:Alexandra9:oh yeah...Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :?![]()
hej Alexandra9,koje si ti godishte ako se smije znat',onako pitam :wink:
Alexandra9:maja_:Alexandra9:oh yeah...Bleak WinterFullMoon:Alexandra9:deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :?![]()
hej Alexandra9,koje si ti godishte ako se smije znat',onako pitam :wink:
'87...
why? :? :wink:
ako mislis zbog izraza ,,deco'', ne brini to mi je uzrecica... Ja sam jos ovde najvece dete od svih... 8)