momci,devojkeeeeee

• Začetnik teme Začetnik teme mala luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mike girl:
NAPRED DEVOJKO SAMO TAKO!!!!!!I TREBA DA TI SE SVIDJAJU NE DOSTIZNI!!!!!!!Jeste boli,ali oni te nikad nece povrediti...vechno samo tvoji...pronadji negde moju temu Strashno sam zaljubljena u lice sa TV i bice ti jasno da smo na istoj liniji.
-JA OBOZAVAM MIKE SHINODU!!!!!On je moj zivot i bice...zauvek...

Ti si okkkkkkkkkkkkkkkk...Bas su super tipovi,i bolje na njih da se przim,nego na...Ja sam zaljubljena u Robbia i uvek cu biti./Koja je tvoja tema?

mala luda:
Mike girl:
NAPRED DEVOJKO SAMO TAKO!!!!!!I TREBA DA TI SE SVIDJAJU NE DOSTIZNI!!!!!!!Jeste boli,ali oni te nikad nece povrediti...vechno samo tvoji...pronadji negde moju temu Strashno sam zaljubljena u lice sa TV i bice ti jasno da smo na istoj liniji.
-JA OBOZAVAM MIKE SHINODU!!!!!On je moj zivot i bice...zauvek...

Ti si okkkkkkkkkkkkkkkk...Bas su super tipovi,i bolje na njih da se przim,nego na...Ja sam zaljubljena u Robbia i uvek cu biti./Koja je tvoja tema?
ma tako je!! :wink: :wink: nadji negde moju tu temu strashno sam zaljubljena u lice sa TV i palkata ona je negde na drugim stranama..

Oh lord!Pa covece sta je muskaraca,a vi se zagledate bas u neke nedostizne misleci da su oni savrseni kao sto mozda izgledaju na tv-u!Uzas...pogledajte malo oko sebe..ili jos bolje just relax yourself and the right princ on the white horse will come soon! :D

Prevazisla sam "lozenje" na poznate licnosti.
:roll: Nije zato sto su nedostupni/nedostizni(who knows?), nego su mi svi dojadili. Kakav uzas..nekoliko miliona devojaka "umire" za istim frajerom. :lol:
A sladjih i boljih mladica ima svuda, samo...valjda neke devojke takvi ne privlace :roll: nisu bili na tv-u valjda :lol:

Devilishgirl:
Prevazisla sam "lozenje" na poznate licnosti.
:roll: Nije zato sto su nedostupni/nedostizni(who knows?), nego su mi svi dojadili. Kakav uzas..nekoliko miliona devojaka "umire" za istim frajerom. :lol:
A sladjih i boljih mladica ima svuda, samo...valjda neke devojke takvi ne privlace :roll: nisu bili na tv-u valjda :lol:
Slazem se u potpunosti sa tobom.Ali lepo je mastati... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

posto zivim u rs,nemojte se zacuditi na neka imena likova koji su super:
1.justin timberlake
2.sasa lozar
3.enver lugavic kice
4.lee ryan (blue)
5.moj momak
ne znam ko sta misli ali neka nista ne kritikuje,PLEASE!!

maja_:
Alexandra9:
Bleak WinterFullMoon:
Alexandra9:
deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :? :lol:

from time to time,to taste the feast...the tale of beauty and the beast :wink:
oh yeah...
however cruel the mirrors of sin
remember beauty is found within...

hej Alexandra9,koje si ti godishte ako se smije znat',onako pitam :wink:

'87...
why? :? :wink:
ako mislis zbog izraza ,,deco'', ne brini to mi je uzrecica... Ja sam jos ovde najvece dete od svih... 8)

Alexandra9:
maja_:
Alexandra9:
Bleak WinterFullMoon:
Alexandra9:
deco, da li se vi odlepite sa ekrana s' vremena na vreme?... :? :lol:

from time to time,to taste the feast...the tale of beauty and the beast :wink:
oh yeah...
however cruel the mirrors of sin
remember beauty is found within...

hej Alexandra9,koje si ti godishte ako se smije znat',onako pitam :wink:

'87...
why? :? :wink:
ako mislis zbog izraza ,,deco'', ne brini to mi je uzrecica... Ja sam jos ovde najvece dete od svih... 8)

hehehhe,a bash sam se zbog tog i pitala :)a,skoro svi su ovdje, makar malo, u dusi kids... :wink:

Back