Momci,aj odgovorite mi iskrenoo..

Ima devojku 1,5 godinu..I ja mu lepo rekla da mi se ne obraca..sta ja imam od njega kad je on sa njom..? Javljao mi se i kad raskine sa njom,ali i dalje hoce na jedno vece..ali ja nisam pristala.

I kad raskine s na primer Marom, onda ce da bude sa tobom kao devojkom, ali ce opet da se kreše na jedno veče sa Darom, Sarom, Klarom? Je l' ti to tako vise odgovara?
Tako da takav ti ni ne treba u životu za nesto ozbiljnije...a ovu ponudu za jedno veče, ili uzmi ili skroz zaboravi na to...mislim ako te trenutno svrbi.

Previse se slobodno ovde ponasa...i to je za njega normalno, a ja toliku slobodu sam za sad video samo kod Kaleta Dzedaja.

Зар је забрањено јавно изнети своје мишљење? У ком ти свету живиш ако твоја околина не сме да износи своје мишљење?

Јебени конформизам. Буди некад оно што јеси, ***** околину.

Зар је забрањено јавно изнети своје мишљење? У ком ти свету живиш ако твоја околина не сме да износи своје мишљење?

Јебени конформизам. Буди некад оно што јеси, ***** околину.

Svaka klinka nova koja dodje na forum prvo bude ponudjena da se igra sa Direktovim plisanim medom? Vise je smorio sa takvim bezobraznim fazonima, bilo je zanimljivo prvih 30 puta.

Back