ivana96
Zainteresovan član
- Poruka
- 227
Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema'' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema''![]()

a cekaj sad ti kaze ocu s tobom ozbiljno na duze jedno 6794 veceri..i ti mu das prvo on te sutne..jesi pametnija onda?ma devojku 1,5 godinu..I ja mu lepo rekla da mi se ne obraca..sta ja imam od njega kad je on sa njom..? Javljao mi se i kad raskine sa njom,ali i dalje hoce na jedno vece..ali ja nisam pristala.

Ti si mlada , pa pretpostavljam da je i on .ma devojku 1,5 godinu..I ja mu lepo rekla da mi se ne obraca..sta ja imam od njega kad je on sa njom..? Javljao mi se i kad raskine sa njom,ali i dalje hoce na jedno vece..ali ja nisam pristala.

Искрено? У питању је експеримент, или опклада, у фазону - кладим се да ћу успети ту и ту рибу да смувам на једно вече, да будем са њом, а после тога, када јутро сване, да је педалирам (чисти авантуризам). Нико није толико оран и расположен да са једном истом особом проведе по шест месеци, годину дана - везу (свака част онима који то изгурају). Све се сада полаже на блиц методу, а девојке се третирају као гаће и чарапе - што их више (свучеш) и промениш, ти си већи баја.Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema''![]()
Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema''![]()
Ti si mlada , pa pretpostavljam da je i on .
Tako kao ovaj se postavljaju nevaspitani balavci .
Reci mu da proba na jednu noc sa svojom mamom .
)) везе за једно вече су начин живота у тридесетимаA tek 'ebanje ne dolazi u obzir.Znaci da je pametno sto sam ga se manula...Не свиђаш му се довољно...он би да 'ебе без обавезе...не би то баш било на једно вече...звао би те он бар један пут недељно да му празниш ја... временом би све више и више падала у његовим очима док те на крају не би шутнуо...
Друга варијанта која је мало вероватна је да би се зближили после првог секса,јер би вам секс био ВРРРРРРХХХХ ....али то је у домену теорије...
Са које си ти планете кеве ти)) везе за једно вече су начин живота у тридесетима
Jako pametno receno.Искрено? У питању је експеримент, или опклада, у фазону - кладим се да ћу успети ту и ту рибу да смувам на једно вече, да будем са њом, а после тога, када јутро сване, да је педалирам (чисти авантуризам). Нико није толико оран и расположен да са једном истом особом проведе по шест месеци, годину дана - везу (свака част онима који то изгурају). Све се сада полаже на блиц методу, а девојке се третирају као гаће и чарапе - што их више (свучеш) и промениш, ти си већи баја.
Je l iz medicinske?![]()
![]()
On i tu jadnu devojku vara na metar od nje,sam mi je rekao.A ona ,glupa pa ga trpi. To je glupo zensko kad se zacopa u pogresnog.Ne svidjas mu se jb_g, ALi ako ima deovjku koj moj oce sa tobom retard onda?