momak oce pa nece

jeli vam se desilo tako nekad da vas neko muva i onda posle toga prestane da vas muva a nije vas ni kresno nego se eto tako ohladio?

Neznam sta da mislim o ovom decku pa bi vas molila da mi kazete dali da ga nazovem,recimo il da cekam da on mene nazove a on nece...

desilo mi se puno puta...pre sam to dozivljavala bas tragicno...sad bas i ne...shvatila koliko oni "misle o tome", pa resila da i ja toliko...ili, da u svakom slucaju ne mogu da uticem na neke stvari:)

Je l' se vi, dragi moji forumaši, stvarno toliko često i tako lako krešete? :mrgreen:

Pogledaj samo ove dileme ovdje, muvao me je, ali me nije kresnuo, mora da već kreše neku drugu...i svi (horski) kažu, ''pa normalno da već kreše neku drugu''...:mrgreen:

E sad sam se zabrinuo za sebe :D

čekaj...jel se kaže krenpita ili krempita...?
a015.gif

hmmmm ...zaebano ovo danas za dejchure... ili su mushkarci stoka pa traze odma', ili ne traze uopste , ili se femkaju... ko je sad tu pametan sta je ciniti... hmmmmm

Ma ne razmisljaj mnogo nego zivi zivot, danas je sve uglavnom foliranje pa o tome ne treba mnogo razmisljati , ako hoces nesto da uradis onda uradi jer ako razmisljas gubis samo vreme a vreme tečeeeeeeeeeeeeeeeee :bye::bye::bye::bye:

jeli vam se desilo tako nekad da vas neko muva i onda posle toga prestane da vas muva a nije vas ni kresno nego se eto tako ohladio?

Neznam sta da mislim o ovom decku pa bi vas molila da mi kazete dali da ga nazovem,recimo il da cekam da on mene nazove a on nece...

Ili nece,ja sam tako radio,pa jednostavno se predomislim,vidim nema srece tu nikako. Pri tome ne mislim cisto na kresanje vec uopsteno!

P.S. Sta je to sa zenama,zele da letis za njima,a kada covjeku dotuzi,onda se one popale,jao zasto vise nece! A ne vide problem da one izigravajuci ili pazeci na svoj "ponos" ne pridonose nista (ne u vidu "davanja) nego u tome sto smatraju :"Da samo muskarci treba da lete za njima!" :)

Iskreno to covjeka smori,pa uvijek odem,e onda dok se one odluce potruditi vec tamo popalis se na neku drugu¨!

Prosao voz! :gace:

;)

.........nemoj ga dzaba zvati ako ti je stalo do ponosa,posle ces samo vise plakat i kukat,.........ali recimo mozes da ga zovnes, da ga kresnes i da se onda vise ti njemu ne javljas!!!!..........frajer te naceko moras priznat.........Desilo mi se....j.bga.........ali kazu" da bi nesto dobio moras nesto i da izgubis"............

A, zasto nisi kreMpita???

Ako ti je stalo do njega naravno da treba da ga pozoves... Ali, nista se ne desava tek tako, odjednom... Mora da postoji neki razlog zasto se ohladio (ako se ohladio)... Zovi to pod obavezno i isteraj stvari na cistinu... :ok:

Back