- Poruka
- 42.590
ja se svako malo sokiram koliko su mi sinovi izrasli u zrele, pametne i dobre ljude.
nemam nista da im porucim.
bas se ponosim, ali onako potajno..
)
nemam nista da im porucim.
bas se ponosim, ali onako potajno..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što sa autorritarnim odnosima na relaciji roditelj-dete treba da raskrstimo uspešno u adolescentskoj fazi. Tu treba preći na ozbiljniji, iskreniji odnos u kom ako se ljudi vole i poštuju ne znači da se trebaju idealizovati.
I po formiranju porodic treba se okrenuti ka njoj, bez upliva uticaja primarne porodice, što je naš tradicionalni specijalitet.
Ne, u tome i jeste problem, deca se skroz pogrešno uče i vaspitavaju, u tome i jeste problem i zato će ovaj svet skoro da propadne.
Mislim, ja ne znam u čemu je problem sa vama roditeljima i čovek uopšte ne mora da bude ni psihijatar ni pedagog pa čak ni roditelj da ne primeti neke toliko očigledne stvari.
Ljudi, pa vi decu učite od malih nogu da ne poznaju autoritet, da se nikoga "ne boje", da biju glavom kroz zid i da ne iebu živu silu, pa čak i da ne fermaju rođene majke to jest vas. Ej, a šta je sa mozgom??? Pa zato i jeste sve ovako kako jeste, zato i jesu klinari ludi i zato se ubijaju, drogiraju, ginu po putevina... Zato što ih mame i tate uče da ne iebu živu silu. Ma to je njihov sinko, njihov ponos i dika i ko sme šta njemu da zabrani!
Ne, u tome i jeste problem, deca se skroz pogrešno uče i vaspitavaju, u tome i jeste problem i zato će ovaj svet skoro da propadne.
Mislim, ja ne znam u čemu je problem sa vama roditeljima i čovek uopšte ne mora da bude ni psihijatar ni pedagog pa čak ni roditelj da ne primeti neke toliko očigledne stvari.
Ljudi, pa vi decu učite od malih nogu da ne poznaju autoritet, da se nikoga "ne boje", da biju glavom kroz zid i da ne iebu živu silu, pa čak i da ne fermaju rođene majke to jest vas. Ej, a šta je sa mozgom??? Pa zato i jeste sve ovako kako jeste, zato i jesu klinari ludi i zato se ubijaju, drogiraju, ginu po putevina... Zato što ih mame i tate uče da ne iebu živu silu. Ma to je njihov sinko, njihov ponos i dika i ko sme šta njemu da zabrani!
ima jedna franačka poslovica...do 12te godine još i možeš od paža napraviti viteza, kasnije više nikada