Mom sinu...

Sadašnje i buduće majke.

Šta biste poručile svom malom gospodinu?

Да се никада не усуди ни да помисли да ми је ишта дужан или да осећа обавезу да било шта у животу прилагоди мени. Да је љубав- слобода. Да мисли искључиво својом главом а не да се повинује туђим шаблонима и кројевима.
Најпоноснија ћу бити ако израсте у стабилну и доследну особу која не пада под туђ утицај. И ако сачува овакво биће какво сада јесте.
Ма, изеш поруке и савете...
Захвалила бих му се што је изабрао да га баш ја родим. Мало ли је...

Све што сам иначе рекла својој ћерки на оној теми.

И плус, да буде господин, да је породица на првом месту, да је посао само начин да преживиш, не и сам живот.

Да се никада не усуди ни да помисли да ми је ишта дужан или да осећа обавезу да било шта у животу прилагоди мени. Да је љубав- слобода. Да мисли искључиво својом главом а не да се повинује туђим шаблонима и кројевима.
Најпоноснија ћу бити ако израсте у стабилну и доследну особу која не пада под туђ утицај. И ако сачува овакво биће какво сада јесте.
Ма, изеш поруке и савете...
Захвалила бих му се што је изабрао да га баш ја родим. Мало ли је...

Manje više isto.
To je suština.

Boko, neka mu je srećan rođendan a on i dalje radostan i zdrav :heart:

Mom sinu bih poručila da izdrži i da bude hrabar kao što znam da jeste.
Vodimo ga jutros u vrtić, on napravio policu, maše prstićem no no, al glasa ne pušta :sad2:

"To što si sad tako mali ostao sam u bolnici, to se sad možeš hvaliti drugarima u vrtiću da si bio hrabar. Tata je kao mali trogodišnjak proveo dve nedelje u bolnici potpuno sam i sad se uvek hvalim time kako nisam nijednom plakao".

Moj sinčić je čini mi se dobio od mene prave reči podrške, jer ga je to ohrabrilo. Pohvalio se da nije plakao kad je dobio iglu za vađenje krvi iz vene.

А, па биће то све добро, а и они навикну и очврсну, мада је мени то опет тужно, још су мали...

Back