Moljci

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.475
Ne znam ima li tema ako ima molim @Pinocchio da spoji.
Ničim izazvani pojavili su me se oni leteći kuhinjski moljci. Ništa mi nije u kesama osim PZP i tih sitnih stvari. Čitav dan pregledam i bacam ne mogu ništa da nadjem a oni lete.
Je li vam se dešavalo i kako ste rijesili?

Ničim izazvani pojavili su me se oni leteći kuhinjski moljci. Ništa mi nije u kesama osim PZP i tih sitnih stvari. Čitav dan pregledam i bacam ne mogu ništa da nadjem a oni lete.
Odakle se to stvori nije mi jasno.

Још када је цвет женке оставе ларве у цвет ...Око њих се створи плод ...Ларве порасту у гусенице и једу изнутра па изађу ...

Кад купиш неко зрневље које зна да се умољча прво држиш у сандучару замрзивачу .. да поцркају ларве ....

Rokj trajanja na ovsanim pahuljicama i generalno bilo čega od žitarica je primarno odštampan da upozori da će nakon toga verovatno da se razviju crvići i na kraju moljci. Pregledaj sve da nađeš. Takođe znaju da budu i u slatkišima, čokoladi na primer.
Moraš da nađeš gde im je leglo.

Mita je imao problema sa voćnim mušicama, ali se skorije teme o moljcima ne sećam. Osim na Književnosti. ;)
Jel ti to mislis da su moljci dva razlicita insekta?

Zezaš zbog množine ili prostorije obitavanja?

Ne znam da li su isti oni malo veći leteći što vole vunu ili oni koji jedu Mitine pahuljice. Pitaću sutra mog "bubologa".

Rokj trajanja na ovsanim pahuljicama i generalno bilo čega od žitarica je primarno odštampan da upozori da će nakon toga verovatno da se razviju crvići i na kraju moljci. Pregledaj sve da nađeš. Takođe znaju da budu i u slatkišima, čokoladi na primer.
Nista sa isteklim rokom nisam našla.
Mislim da je pšenica. Pola kese pšenice sam imala. Na to sam zaboravila .

Poslednja izmena:
Nista sa istaklim rokom nisam našla.
Mislim da je pšenica. Pola kese pšenice sam imala. Na to sam zaboravila .
Црви имају 21% протеина ... Тако да практично так'е производе треба наплаћивати више..јер имају нутриционистички буст

Рајд траке против мољаца. Залепиш са унутрашње стране висећег дела, до сутра ће се нахватати на тај лепак.

Back