- Poruka
- 1.285
Opet pokazuješ da si primitivan i neinteligentan.pa ti ih ovde branish svo vreme i kukash ko da si sam alah
Iz ovog posta se vidi da si ti jedan veliki generalizator, što je odlika primitivizma.
Branim one nad kojima je zločin počinjen, pa makar to bili Srbi, Jevreji ili muslimani.
Za razliku od tebe, nisam primitivni balkanski zatucani arealista.
Moje viđenje stvari: Nad Srbima je počinjen genocid u Hrvatskoj, RS je počinila genocid nad muslimanima u Podrinju. Hitler je počinio genocid nad Jevrejima, Izrael je etnički čistio nekoliko naselja u pojasu Gaze i ZO, muslimanski teroristi su činili terorističke akte nad Jevrejima.
Tvoje viđenje: Nad muslimanima nije bio genocid, Podrinje nije etnički očišćeno, Srbi su sveti narod (za razliku od ostalih), Srbi imaju najviše žrtava a ne muslimkani, Jevreji su gamad koju treba pobiti, Hrvate treba zaklati, opravdano je terorisati žene i decu u ime srpstva, nije opravdano terorisati Srbe u ime hrvatstva, Hitler je dobro činio kad je ubijao Jevreje, a loše kad je ubijao Srbe.
Naravno, priznaješ.a posle sam ja sta-kontradiktoran,glup,tra lala e da........i licemeran
Nemam opijate. A šta, ti se drogiraš, čim tražiš?daj bre podeli te opijate sa svima nemoj si sebican