Молитвени ход за Крст Часни и Слободу Златну

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ti ih ovde branish svo vreme i kukash ko da si sam alah
Opet pokazuješ da si primitivan i neinteligentan.
Iz ovog posta se vidi da si ti jedan veliki generalizator, što je odlika primitivizma.
Branim one nad kojima je zločin počinjen, pa makar to bili Srbi, Jevreji ili muslimani.
Za razliku od tebe, nisam primitivni balkanski zatucani arealista.

Moje viđenje stvari: Nad Srbima je počinjen genocid u Hrvatskoj, RS je počinila genocid nad muslimanima u Podrinju. Hitler je počinio genocid nad Jevrejima, Izrael je etnički čistio nekoliko naselja u pojasu Gaze i ZO, muslimanski teroristi su činili terorističke akte nad Jevrejima.

Tvoje viđenje: Nad muslimanima nije bio genocid, Podrinje nije etnički očišćeno, Srbi su sveti narod (za razliku od ostalih), Srbi imaju najviše žrtava a ne muslimkani, Jevreji su gamad koju treba pobiti, Hrvate treba zaklati, opravdano je terorisati žene i decu u ime srpstva, nije opravdano terorisati Srbe u ime hrvatstva, Hitler je dobro činio kad je ubijao Jevreje, a loše kad je ubijao Srbe.

a posle sam ja sta-kontradiktoran,glup,tra lala e da........i licemeran
Naravno, priznaješ.
daj bre podeli te opijate sa svima nemoj si sebican
Nemam opijate. A šta, ti se drogiraš, čim tražiš?

A Srebrenica je genocid ????
U Srebrenici se dogodio najveći genocid na tlu Evrope posle Drugog svetskog rata. To priznaju svi, od Tadića do Dodika i Mesića.

Da si rekao etnicko ciscenje , mogao bih ti donekle uzeti u obzir , genocid nije prava rijec .
Jeste prava reč, jer su imali nameru da muslimani nestanu iz Srebrenice, ubivši ih.
U Srebrenici je bilo i genocida i etničkog čišćenja.
A zlocin nad Srbima nije genocid?
A ko mari za milion Srba ubijenih od strane ustasa i muslimana ??????
Već sam ti rekao da ovde ne razgovaramo o tome, i da Jasenovac ne sme biti opravdanje za Podrinje.
Inače, Srbi jesu stradali u Drugom svetskom ratu, nažalost su stradali.

VRS je pokazala da nezaostaje puno za ustaškim pokretom, umesto da je RS odabrala pacifističku politiku, ona je odabrala ustašku.

Trazili su rat dobili su rat . Alija je Bosnu zapalio mirnu
Nisu tražili rat. Ko se prvi naoružao? Pa SDS:hahaha:
Ko je pretio muslimanskom ratu nestanak? Pa Karadžić.

Da te pitamo samo,sto si toliko zapenio,da pricas o Jevrejima,i da branis Jevreje,bez ikakovog povoda...........ovde je tema nesto drugo............a posle ce ispasti,mi antisemiti:rtfm:
Branim Jevreje jer se fašistička organizacija Obraz zalaže za njihovo masovno ubijanje. Počitaj temu ispočetka.
Isto kao što bih branio Srbe ako bi se neko zalagao za masovno ubijanje Srba.

U Srbiji postoje mozgovi koji će ići na skupove fašističke organizacije Obraz, istog onog Obraza čiji su članovi skrnavili grobove Jevreja koji su bili istaknuti vojnici u Vojsci Srbije za vreme Prvog svetskog rata.

Poslednja izmena:
Iz ovog posta se vidi da si ti jedan veliki generalizator, što je odlika primitivizma.
Branim one nad kojima je zločin počinjen, pa makar to bili Srbi, Jevreji ili muslimani.

Moje viđenje stvari: Nad Srbima je počinjen genocid u Hrvatskoj, RS je počinila genocid nad muslimanima u Podrinju. Hitler je počinio genocid nad Jevrejima, Izrael je etnički čistio nekoliko naselja u pojasu Gaze i ZO, muslimanski teroristi su činili terorističke akte nad Jevrejima.

Tvoje viđenje: Nad muslimanima nije bio genocid, Podrinje nije etnički očišćeno, Srbi su sveti narod (za razliku od ostalih), Srbi imaju najviše žrtava a ne muslimkani, Jevreji su gamad koju treba pobiti, Hrvate treba zaklati, opravdano je terorisati žene i decu u ime srpstva, nije opravdano terorisati Srbe u ime hrvatstva, Hitler je dobro činio kad je ubijao Jevreje, a loše kad je ubijao Srbe.

Naravno, priznaješ.

Pa i ti mene poistovecujes sa sesheljom :rtfm:
gledaj da li sam inteligentan ti nisi validan,i po 100-ti put cu ti reci,koliko sam inteligentan to su mi rekli psiholozi sa papirom crno na belo i tvoja dijagnoza mi nije potrebna.......
Opet ne znam koji je tvoj problem da osudjujes ljude da li su inteligentni ili nisu pogotovu kad za to nemas razloga a i nemas argumenata,ako se ja ne slazem sa tobom ne znaci da sam takav........uostalom posle mog IQ testa u v.odseku mi je odredjena spec.jed a svako ko ima imalo mozga zna da tamo ne moze da ode covek sa prosecnom inteligencijom,takodje imam jos par papirica u to ime tako da mi ti nisi uopste potreban,mozes samo da ispadnes glup,znaci nemoj da me smaras sa tim.

primitivan nisam ni po cemu,ni nacinu zivota ni razmisljanju.

ovako ........slushaj me sad dobro po zadnji put bez zaebavanja i nemoj da mi vrash.

Gde je to moje vidjenje i ko si ti da dajes moje vidjenje.

O tome ti non stop pricam-kada sam ja rekao da su jevreji gamad ili bilo shta slicno ajde reci mi,ili pokushavash da mi ubacis antisemitizam i fashizam.KADA SAM JA REKAO ISHTA SLICNO ili cak da treba ubiti jevreje-jesi li ti normalan decko.
Gde sam ja rekao da hrvate ili bilo koga treba zaklati I GDE SAM JA POMINJAO HRVATE
I GDE SAM REKAO DA JE OPRAVDANO terorisati bilo koga :dontunderstand:
Gde sam ja likovao hitlera ili da sam rekao da je dobro sto je ubijao jevreje,ti si jedini ovde iznosio kako su samo jevreji stradali a srbe svi zapostavljaju.
GDE SAM JA POMINJAO SVETI NAROD ILI BILO SHTA SLICNO

Sta jer ja moram da se slozim sa tobom da rs treba da se ukine ako ne onda sam-terorista,koljac,antisemita,nacista hitler-a shta si ti..

Ma nosi se more........prodajes tu najjeftinije fore srbomrscu nadam se da ce te banovati zbog ovoga bolesniku jedan:rtfm:

U Srebrenici se dogodio najveći genocid na tlu Evrope posle Drugog svetskog rata. To priznaju svi, od Tadića do Dodika i Mesića.

Jeste prava reč, jer su imali nameru da muslimani nestanu iz Srebrenice, ubivši ih.

Već sam ti rekao da ovde ne razgovaramo o tome, i da Jasenovac ne sme biti opravdanje za Podrinje.

VRS je pokazala da nezaostaje puno za ustaškim pokretom, umesto da je RS odabrala pacifističku politiku, ona je odabrala ustašku.

Sta mene boli briga sta ova Laktaska seljacina bleji ?
Sta Mesic kaze jos me manje interesuje , ali tek me interesuje sta kaze Boris Evropski

Da se nije naoruzao SDS bilo bi jama kao 42 , a znamo ko je ubio svata ....

Naravno, priznaješ.

Molim moderatore da ovaj put reaguju, u najvecem karikiranju i sirenju mrznje na forumu od ovog korisnika,neka svi procitaju postove i procene da li je ovo u redu.

De malo otidji na istoriju forum pa vidi temu Fazlagica krvopije koju sam ja napisao , e pa to se ne smije zaboraviti . Srebrenica je odgovor na stotine srpskih sela tipa Kravice

Branim Jevreje jer se fašistička organizacija Obraz zalaže za njihovo masovno ubijanje. Počitaj temu ispočetka.

U Srbiji postoje mozgovi koji će ići na skupove fašističke organizacije Obraz, istog onog Obraza čiji su članovi skrnavili grobove Jevreja koji su bili istaknuti vojnici u Vojsci Srbije za vreme Prvog svetskog rata.

U proglasu srpskim neprijateljima nema Jevreja .www.obraz.org.yu

Nabroj mi neke Jevrejske ratnike iz I svj . rata .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back