Nije to manija nego sagledavanje realnosti,kod njih je to na rutinskoj listi sa konkretnim brojevima koliko se puta sve to treba odrecitovati...pet puta,tri puta, x puta...Opet ti se priviđa papstvo. Čak i u molitvi Oče naš... Teška manija...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to manija nego sagledavanje realnosti,kod njih je to na rutinskoj listi sa konkretnim brojevima koliko se puta sve to treba odrecitovati...pet puta,tri puta, x puta...Opet ti se priviđa papstvo. Čak i u molitvi Oče naš... Teška manija...
Nije to manija nego sagledavanje realnosti,kod njih je to na rutinskoj listi sa konkretnim brojevima koliko se puta sve to treba odrecitovati...pet puta,tri puta, x puta...![]()
Ma jooook,procitao na njihovim oficijalnim mrezama,evo i tebi da se MALO obrazujes:
To si čuo u subotnjoj školi?
zato smo među njih neprijateljstvo i mržnju do Sudnjega dana ubacili; a Allah će ih, sigurno, obavijestiti o onome što su radili.
Zapadna crkva, isto kao i Istočna, ima neprekinuti kontinuitet od apostola do danas. Nisu nastali ko tvoji subotari u 19. veku.Ma jooook,procitao na njihovim oficijalnim mrezama,evo i tebi da se MALO obrazujes:
https://vjesnik.eu/zasto-su-prvi-krscani-molili-oce-nas-tri-puta-dnevno/
Vavilonska bludnica je velika jabuka." RUGALA SE SOVA SJENICI DA IMA VELIKU GLAVU "![]()
U svom postu rekao si istinu, ali je smiješno kad to radiš sa strane kuranske "mudrosti" ... JER I SAM ISLAM JE U PROKLETSTVU UNUTARNJEG SUKOBA.
Tako imamo šite i sunite kojim će prokletstvo isalama ići sve do sudnjeg dana.
Biblijska proroštva jasno kažu da će unutar samog zla (balilonske bludnice, islama) biti velike nesloga pa će Zvijer napasti babilonsku bludnicu. Zvijer će prema Zahariju "iz zemlje Šineara" (Iran) poslati moćno oružje "sa vjetrom u krilima" (rakete) koje će pasti u zapadnu Arabiju (sveta mjesta islama) gdje će sve uništiti a to uništenje i gorenje gledat će se sa brodova u Crvenom moru, kaže prorok. Gorit će Kaba i Meka....i "tamo više nikad neće arapin svoje šatore razapinjati" poručuje prorok. Mekanska svjetska šatorijada svake godine će uskoro završiti.
Taj odnos Irana i Arabije se naštimava od strane Amerike...pa i u ovom ratu kad trenutno Arabija svoj teritorij ustupa amerikancima na napad na Iran. Iran će imati prema proroku Zahariji dvije nuklearne rakete koje će upotrijebiti na Arabiju a ne Izrael...jer Izrael je zaštićen sa Neba od velikog zla.
Interesantan je ovaj tvoj stil komuniciranja,plasiras neku primedbu ili stogodariju i kada budes brzopotezno demantovan umesto priznanja da si pogresio ili bar jedno kurtoazno UUUUPS,PARDON ti se odmah prebacujes na lanskom snjegu i furas dalje kao da se nista nije desilo...Zapadna crkva, isto kao i Istočna, ima neprekinuti kontinuitet od apostola do danas. Nisu nastali ko tvoji subotari u 19. veku.
Dokaži da nisu!Interesantan je ovaj tvoj stil komuniciranja,plasiras neku primedbu ili stogodariju i kada budes brzopotezno demantovan umesto priznanja da si pogresio ili bar jedno kurtoazno UUUUPS,PARDON ti se odmah prebacujes na lanskom snjegu i furas dalje kao da se nista nije desilo...
A to o kontinuitetu mozes dokazati jedino ukoliko pokazes da znas sta znaci rec KONTINUITET i da nam nakontoga citiras gde su to i kada apostoli sluzili mrtvim ljudima kroz njihove slike,da su imali uniformisano svestenstvo i da su realno kadili.
Izvoli.
Ovo je pitanje iste kategorije kao da trazis da dokazem da se apostoli nisu pijancili po kafanama ili ku..li po javnim kucama...Dokaži da nisu!
Ајде, нађи у Библији где пише да апостоли и други Христови ученици нису молили "Оче наш..." Или да нису кадили на својим службама Богу.Ovo je pitanje iste kategorije kao da trazis da dokazem da se apostoli nisu pijancili po kafanama ili ku..li po javnim kucama...
NEVIDJENI TEOLOSKI BEZOBRAZLUK !!!
Za razliku od vas pagana,hriscani doslovno veruju onom sto REALNO pise u Bibliji dok ujedno simbolicki shvacaju sve sto je tako zapisabo...
NISTA NE DODAJU,NISTA NE ODUZIMAJU STOGA NISTA I NE PRETPOSTAVLJAJU DA BI NA OSNOVU NEDOKAZANE PRETPOSTAVKE NE BI IMALI POGRESNU VERSKU PRAKSU !!!
Jesi li procitao moj komentar,dobijas odgovora nakon sto dokazes da se apostoli nisu pijancili i ku..li,izvoli.Ајде, нађи у Библији где пише да апостоли и други Христови ученици нису молили "Оче наш..." Или да нису кадили на својим службама Богу.
Pa piše da su ostavili sve idući za Hristom i širili dobru vest po svetu, rukopalagali episkope, prezvitere i đakone, pa čak i usput radili poput sv. apostola Pavla koji je savjetovao celibat za one koji to mogu podneti. Nesrećo subotarska, apostolohulniče, kazniće te Jehova zato što omalovažavaš njegove apostole. Pokaj se brzo, dok još imaš vremena.Jesi li procitao moj komentar,dobijas odgovora nakon sto dokazes da se apostoli nisu pijancili i ku..li,izvoli.
Nisam te pitao sta su radili vec tvojom logikom sam te pitao za stvari koje nisu radili a koje trebas dokazati,jel primecujes konacno razliku ?Pa piše da su ostavili sve idući za Hristom i širili dobru vest po svetu, rukopalagali episkope, prezvitere i đakone, pa čak i usput radili poput sv. apostola Pavla koji je savjetovao celibat za one koji to mogu podneti. Nesrećo subotarska, apostolohulniče, kazniće te Jehova zato što omalovažavaš njegove apostole. Pokaj se brzo, dok još imaš vremena.
Ja u svojim razmišljanjima i komentarima ne vređam apostole i Hristove učenike kao ti.Nisam te pitao sta su radili vec tvojom logikom sam te pitao za stvari koje nisu radili a koje trebas dokazati,jel primecujes konacno razliku ?![]()
Kako ih nisi kada si ih ovde javno prestavio kao pagane s pozivom da dokazem da nisu sluzili mrtvacima kroz njihove slike,da nisu kadili i t.d. ?????????/Ja u svojim razmišljanjima i komentarima ne vređam apostole i Hristove učenike kao ti.
Ниси доказао.Kako ih nisi kada si ih ovde javno prestavio kao pagane s pozivom da dokazem da nisu sluzili mrtvacima kroz njihove slike,da nisu kadili i t.d. ?????????/
Molim te obrati paznju da ja nisam tvrdio da oni jesu to radili vec sam te radnje direktno svrstao u kategorije koje nisu radili ALI SAM TE POZVAO DA TO DOKAZES kako bi sam uvideo nelogicnost tvog verskog koncepta i nastupa na forumu !