Molim za pomoc oko pravljenja kopije DVD-a

Pangor

Početnik
Poruka
2
Pozdrav,
Nisam siguran da li postoji vec slicna tema,zato se izvinjavam unapred...
Naime,treba da napravim kopije dvd diskova na kojima su snimci svadbe,a koje sam dobio od coveka koji je snimao svadbu.Posto doticni gospodin trazi 10eur po kopiji,pravljenje samo jedne kopije sva cetiri diska bi me skupo kostalo,pa pokusavam sam to da uradim.Pokusao sam prosto da uradim iz windows eksplorera(tj. prostim kopiranjem)(da napomenem da se radi o win 7),uspeo sam da narezem disk,ali kada ga stavim u DVD plejer snimak se na svaki minut-dva usporava pa zatim ubrzava,kao kada premotavate,to traje par sekundi,onda ide normalno minut,dva,pa ponovousporenje -ubrzanje...Probao sam na DVD plejeru druge marke,i isto se desilo.Ne znam da li je doticni majstor stavio neku zastitu na te originalne diskove,probao sam da ih kopiram pomocu nera,ali mi je izbacio neku gresku,za koju mislim da nema neke veze sa diskom,vec sa losom verzijom nera.Ako neko zna da me posavetuje kako i pomocu kojih programa da napravim dobre kopije bio bih veoma zahvalan...

Instaliraj DVDFab 8.2.1.0, poslužit će ti i trial verzija da kopiraš nekoliko dvd-ova...

z6td0rjbz4afszodm0.png

DVD Shrink
DVD Decripter
Možeš naći besplatne verzije

Preporuka: nadji i instališi
SOFTWARE INFORMER
Samo pazi, skidaj samo besplatne verzije,
ne trijale i vremenski ograničene

tesko da on to moze zastititi osim da negde zagrebe disc da ga ne mozes kopirati..u neru idi prvo copy image file na hd pa ako ga iskopira onda sve ok nece biti problema..ako ne onda deo po deo ces prebacivati pomocu nekog programa dvd shink na pr..pa opet rezanje u neru

:klap::klap::klap::klap::klap:
Pravi recept

Ili:
Prvo DVD Shrink, koje će ispasti ako ima bad sektora
onda ideš na DVD Decripter, gde ćeš obeležiti da se loša mesta zamene nulama
ne praznim mestima, jer to može poremetiti titl.

Za rezanje, normalno, NERO

Poslednja izmena od moderatora:

Back