MOLIM ZA POMOĆ, HITNO!

Returnee

Početnik
Poruka
10
Imam sibirsku vevericu. izgleda da se razbolela ili joj nešto smeta, pošto već nekoliko dana ispušta čudne zvuke, uz to kao da škrguće zubima. Ubrzano diše ili ima grčeve u stomaku. Ako su Vam poznati ti simptomi i znate kako da joj pomognem, javite, molim Vas. Veterinar kaže da još nije imao takvog "pacijenta" i ne zna o čemu se radi.

Hvala unapred!

da mu nisi nesto dala da jede sto nesme?

Suncokret, žito, malo kukuruza, kikiriki, lešnik i jabuku. Ona višak skladišti u kavezu. Kikiriki sam joj namerno kupila u ljusci, mislila sam da će joj se tako više dopasti, ali imali su samo pečen u ljusci. Da li to smeta? Nije masno...

Одведи је на ветеринарски факултет. Они би требало да знају.

U Vršcu sam, a ovde nema veterinarskog fakulteta. Veterinar je već rekao da on nema iskustva s tim i da ne zna šta bi moglo da bude. Ima ovde i nešto kao državna veterinarska stanica, ali to sad ne radi.

Ispusta cudne zvuke? Da ne trazi partnera? Ide prolece pa mozda moze i to da bude

To sam i ja pomislila, samo me plaše drugi simptomi, a najviše to što joj se srednji deo tela ubrzano pomera, kao da ubrzano diše ili ima grčeve u stomaku, ne mogu to da definišem. Drugačije se ponaša, usporena je. Možda joj smeta suv vazduh u sobi?

Back