Molim za ples ....

Cupavka:
Brate slatki-kako to konkretno zvuci, a :) - lepo ti to motkom po glavi, scepaj za kosu i odvuci u pecinu :D :D :D ...zenama ne treba mnogo dati da se misle- treba ih vise yebati...;)...qq, sad ce neka iz feministickog pokreta da me tuzi kod modova :roll: :D

ovaj...sad kad je ekspanzija silnih nevladinih organizacija i pokreta za zastitu zena...da li si normalna da vako nesto napises??? :shock::lol::roll:

posle ludo provedene noci, decko me zaprosio " molim te udaj se za mene" i dao mi divan poljubac, i prsten. drugi put nakon 6 meseci zajednickog zivota decko me zaprosio " zelim a se vencamo i da nikada ne odes od mene"
treci put cu verovatno prihvatiti, ovaj me cini neverovatno sretnom, i sigurna sam da ce biti jakooooo romanticno :) :) :)

Kao, zivimo vec dugo zajedno, mozda vec imamo i decu a on kaze "Imam jedno iznenadjenje za tebe, imaces priliku da obuces izvanredno svecanu haljinu, pogodi" a ja onda pogadjam i ako ne pogodim on kaze "Zakazao sam vencanje u crkvi" a ja kazem "Vau, obuci cu ipak vencanicu ! ! ! ! !"

nasmejana pahulica:
posle ludo provedene noci, decko me zaprosio " molim te udaj se za mene" i dao mi divan poljubac, i prsten. drugi put nakon 6 meseci zajednickog zivota decko me zaprosio " zelim a se vencamo i da nikada ne odes od mene"
treci put cu verovatno prihvatiti, ovaj me cini neverovatno sretnom, i sigurna sam da ce biti jakooooo romanticno :) :) :)

Taj ce da te kosta....

Back