Molim za konkretnu pomoc

evo kad s emalo potrudi čovek sve se može.
samo malotruda i volje.evo bella,bez razvozanja u drugi kraj.

MIlica je našla dom.
sad jurimo prevoz do novog sada i pare za sterilizaciju
za centar za mešance.kao što sam rekla dajem deo.dajem vakcinu
galja više ne radi dzabe a za milicu nije odobreno ko za sve za 1000 din
nego oko4000-5000 što je mnogo.a u centru je oko 2000 sa smeštajem

Ja sam danas bila u tolikoj trci i frci oko tečinog parastosa da sam totalno smela sa uma odlazak u banku. :rumenko: Ne verujem da ovi rade sutra ali u ponedeljak ujutru svakako idem tamo, u istoj zgradi su poreska uprava i EFG banka pa... Ne mogu mnogo da odvojim ali svi po malo i skupiće se. Mina, svaka čast! :klap:

Drago mi je za Milicu, Mina :D. Bas si se potrudila. Svaka cast. Uplaticu i ja neku kintu, ako stignem, vec sutra. Ko god moze - nek' pomogne. Ne traze se ovde ogromne sume, vec vise nas koji ce dati po malo i eto resenja za psa za kojeg bi stvarno bilo steta da ga sutiraju kao vrecu buva ili seljakaju da bude teret nekom drugom. Sjajna si Mina :D.

P.S. A za koju napustenu zivotinju nije steta da zivi na ulici...:aha:

Poslednja izmena:
Molila bih sve koji mogu da uplate sutra-prekosutra jer je sterilizacija sredjena, treba i prevoz obezbediti a sve ce se prilicno brzo odvijati, ja se nadam da ce krajem ove/pocetkom sledece nedelje vec biti u novom domu:)

Hvala

Da li neko moze da preveze Milicu ovih dana (jos ne znamo tacno kad je sterilizacija) od Autokomande do Trznog centra na Vozdovcu i nazad, naravno uz placen benzin? Ruta nije dugacka a i Milica je potpuno mirna u kolima, lezi ni gavu ne dize. Jos nam je to ostalo, sve drugo je obezbedjeno

Milica je danas konacno u svom domu!!!

Nakon prebijanja, borvka kod jedne devojke, sterlizacije, boravka u pansionu, gospodjica je konacno zbrinuta-dobila je svoje vlasnike, divne ljude, svoje drugarice-mace, svoje dvoriste i svoju kucicu:)

Nadam se da ce biti srecna i da ce zaboraviti sve traume koje je imala.

Hvala svima koji su joj omogucili ovo (uplate su zaista mnogo znacile), hvala devojci koja nas je prevezla do Novog Sada i nije uzela ni dinara, i na kraju hvala minibg bez cijeg angazovanja se definitivno nista od ovoga ne bi desilo.

:super:

Back