Molim vase iskreno misljenje

Gazdarica:
Moji muskarci obicno su takvi da ih apsolutno ne privlaci bilo kakav kontakt seksualne ili srodne prirode sa drugim muskarcima, ali oni znaju da ja ne bih imala nista protiv da je drugacije...

Hvala ti puno.
Znaci, ti bi rado, opet hipoteticki, pusila zajedno svom tipu zajedno samnom?
Dali volis oral?
Dali tvoj tip ima veliki i dali je to tebi bitno uopste?

Ne, ne bih sa tobom pusila nikome... Ti me ne zanimas...
Ali da, u nekoj zamisljenoj situaciji mogla bih sa nekim muskarcem da oralno zadovoljavam svog muskarca...
I, nije to nesto o cemu mastam...
Da, volim oral, kita mu je pristojne velicine, i ne bih voljela da je malena...

Gazdarica:
Ne, ne bih sa tobom pusila nikome... Ti me ne zanimas...
Ali da, u nekoj zamisljenoj situaciji mogla bih sa nekim muskarcem da oralno zadovoljavam svog muskarca...
I, nije to nesto o cemu mastam...
Da, volim oral, kita mu je pristojne velicine, i ne bih voljela da je malena...

Pa kako mogu da te zanimam ili ne zanimam kad me ne znas, uostalom nije bitno, bitno je da bi radila to za nekim muskarcem.

Ok ovo gore iznad su definitivno skrenuli sa teme.Ovde nije rec ko ce kome da pusi i ko bi sa kim i ko nebi!
A inace ima jako mnogo ljudi koji na fleseve pomisle na odnos sa osobom suprotnog pola ali to ne mora da znaci da su homoseksualci.To je vec neko sigurno rekao do sada ovde samo sto je mene mrzelo da citam 20 strana.:))

SLR:
Ok ovo gore iznad su definitivno skrenuli sa teme.Ovde nije rec ko ce kome da pusi i ko bi sa kim i ko nebi!
A inace ima jako mnogo ljudi koji na fleseve pomisle na odnos sa osobom suprotnog pola ali to ne mora da znaci da su homoseksualci.To je vec neko sigurno rekao do sada ovde samo sto je mene mrzelo da citam 20 strana.:))

Ja sam rekla to. I to bash tim rechima-fleshevi i to.... AL nema veze, opushteno.. I mene ponekad mrzi da sve chitam....al drago mi je shto isto mislish.....

ZoricaS.:
au, je.bote, ubi se od zahvaljivanja!
znas sta, ti bi da nadjes neku devojcicu, koja bi da proba nesto sto tvoja riba nece!
i to je ok, ali to se valjda radi na On i Ona i sl...
gazdarice, Vi podrzavate ovo?
Gazdarica uvek podrzava homoseksualce...

A tema je sta ovde? Nema teme... vec pokusaj da se homosexualizam opise kao normalan i prirodan... nije i nikad nece biti... mozemo samo vremenom nauciti da tolerisemo "primace" .... mada i to tesko... Pogotovo kad ovako drsko namecu svoje stavove i nasilno sire gay ideologiju...
Musko i zensko je jedino ono sto se moze sklopiti 100%... sve ostalo je izvestaceno, nepotpuno, neiskreno i sve ostalo negativno...

Zacudjen:
Cao svim forumasima.
Interesuje me vase iskreno misljenje.
Smatram sebe hetero osobom ali ponekad imam neke afinitete prema muskarcima.
Prosto se javi velika zelja na momente pa se pitam dali sam normalan.
Blokiraju me normalne norme tako da to nikad nisam probao ali zanima me sto vise vasih misljenja na temu muske biseksualnosti. Dali sam biseks ili se to javlja u mislima vecine muskaraca.
Puno pozdrava svim dobronamernim.

Biseksualnost i homoseksualnost nisu bolesti, perverzije....sta god ti ovdasnji moralisti pricali, vazno je da se dobro osecas u svojoj kozi. Pa sta ako ti se svidjaju muskarci (neki, sa velikim kitama)? Budi iskren prema sebi, probaj ono sto te zanima.
Nisi nenormalan, potrazi par koji bi pristao da im se pridruzis i videces da li je to to ili nije...
Po ko zna koji put treba ponoviti, 10 odsto sveukupne populacije je homoseksualno orijentisano, samo se jos u zatucanim sredinama razlicite sexualne orijentacije smatraju za izopacenosti i poremecaje koje treba leciti (po mogucstvu motkom...) Nazalost, Srbija je jedna od takvih, ali to ne znaci da treba da se kajes celog zivota zbog neceg sto si zeleo da uradis a nisi jer su ti utuvili u glavu da je to poremecaj.
Sve najbolje!!!

Petar_Pan:
Gazdarica uvek podrzava homoseksualce...

A tema je sta ovde? Nema teme... vec pokusaj da se homosexualizam opise kao normalan i prirodan... nije i nikad nece biti... mozemo samo vremenom nauciti da tolerisemo "primace" .... mada i to tesko... Pogotovo kad ovako drsko namecu svoje stavove i nasilno sire gay ideologiju...
Musko i zensko je jedino ono sto se moze sklopiti 100%... sve ostalo je izvestaceno, nepotpuno, neiskreno i sve ostalo negativno...

Koliko sam ja ovde shvatio,niko ne podrzava homoseksualnost.Samo smatramo da je normalno ako neki heteroseksualac na trenutak pomisli na osobu suprotnog pola.Sto se tice homoseksualaca u potpunosti se slazem sa tobom.Muskarac je stvoren za zenu i zena je stvorena za muskarca i to je jedina zdrava kombinacija!

E mrzelo me je da citam sve ovo tako da nemojte me napasti ako se ponavljam...
Nemam nista protiv gay i bi opredeljenja, iskreno mislim da nisi nenormalan i da vise vuces ka biseksualcu, ali ISKRENO da mi decko predlozi da zajedno oralno zadovoljavamo nekog tipa, pa znaci ne da ne bih bila odusevljena...Samo bih mu pokazala vrata.Nemam nista protiv, ali nije tako nesto za mene.
Bas kao sto ne mrzim crvenu boju, ali je nikada ne nosim.Kapiras?

Back