Hihihi, nije ovo nista sta ce biti kad nagrne nocna ekipa... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Hihihi, nije ovo nista sta ce biti kad nagrne nocna ekipa...![]()
Gazdarica:Moji muskarci obicno su takvi da ih apsolutno ne privlaci bilo kakav kontakt seksualne ili srodne prirode sa drugim muskarcima, ali oni znaju da ja ne bih imala nista protiv da je drugacije...
Gazdarica:Ne, ne bih sa tobom pusila nikome... Ti me ne zanimas...
Ali da, u nekoj zamisljenoj situaciji mogla bih sa nekim muskarcem da oralno zadovoljavam svog muskarca...
I, nije to nesto o cemu mastam...
Da, volim oral, kita mu je pristojne velicine, i ne bih voljela da je malena...
naravno, potrebno je da se i ti meni svidis i tvoj tip da mi odgovara, ne bih svakome, samo retkima.Gazdarica:Tacno, ja i iznesoh svoj stav o tome, a to licno sa tobom nema nikakve veze!
SLR:Ok ovo gore iznad su definitivno skrenuli sa teme.Ovde nije rec ko ce kome da pusi i ko bi sa kim i ko nebi!
A inace ima jako mnogo ljudi koji na fleseve pomisle na odnos sa osobom suprotnog pola ali to ne mora da znaci da su homoseksualci.To je vec neko sigurno rekao do sada ovde samo sto je mene mrzelo da citam 20 strana.)
Gazdarica uvek podrzava homoseksualce...ZoricaS.:au, je.bote, ubi se od zahvaljivanja!
znas sta, ti bi da nadjes neku devojcicu, koja bi da proba nesto sto tvoja riba nece!
i to je ok, ali to se valjda radi na On i Ona i sl...
gazdarice, Vi podrzavate ovo?
Zacudjen:Cao svim forumasima.
Interesuje me vase iskreno misljenje.
Smatram sebe hetero osobom ali ponekad imam neke afinitete prema muskarcima.
Prosto se javi velika zelja na momente pa se pitam dali sam normalan.
Blokiraju me normalne norme tako da to nikad nisam probao ali zanima me sto vise vasih misljenja na temu muske biseksualnosti. Dali sam biseks ili se to javlja u mislima vecine muskaraca.
Puno pozdrava svim dobronamernim.
Petar_Pan:Gazdarica uvek podrzava homoseksualce...
A tema je sta ovde? Nema teme... vec pokusaj da se homosexualizam opise kao normalan i prirodan... nije i nikad nece biti... mozemo samo vremenom nauciti da tolerisemo "primace" .... mada i to tesko... Pogotovo kad ovako drsko namecu svoje stavove i nasilno sire gay ideologiju...
Musko i zensko je jedino ono sto se moze sklopiti 100%... sve ostalo je izvestaceno, nepotpuno, neiskreno i sve ostalo negativno...