Molim vas za pomoc oko napajanja

DusanDimitri

Početnik
Poruka
30
Dobar dan svima, imam jedno pitanje, tj. dva. Imam napajanje od 240w ako sa ja to lepo procitao, zanima me koja je najbolja graficka koja moze ici na to napajanje(nemam onaj AGP slot vec onaj drugi, ne znam kako se zove)?
Drugo pitanje-mogu li ja staviti napajanje koje god zelim, da izbacim to od 240w i stavim neko drugo ili je i to ograniceno pa ne mogu bilo koje napajanje? Maticna je inace hewlett-packard 3031h (xu1 processor) ako nesto od nje zavisi. Na njoj vec imam core2duo procesor 3.0ghz 6mb kesa, i 1gb rama. Hvala :)

Poslednja izmena:
Ako može da ti stane u kućište fizički, dimenzije, može i jače 400W a poželjno je.....A slot ti je onda PCI-E. Možeš da staviš drugu ali ne mnogo jaku, Low End kako bi rekli da bi ti je procesor mogao ispratiti...I dodaj još rama 1 kila je mlogo malo......

Za tvoju konfiguraciju,sto kaze Mord ne vise od 400w,ali ako bi dodavao jos neku komponentu,recimo jos jedan HDD.jer ako je originalna konfiguracija stavljeno je napajanje koje odgovara samoj.Jaca napajanja se dodaju samo ako se dogradjuje nesto od komponenata koji su veeci potrosaci.

Back