molim vas,pomozite nam...HELP!

mina21bg

Aktivan član
Poruka
1.778
stvar je jako hitna..

gospodja koja cuva pse koje smo zajedno spasavale bolesne ,pretucene i izgladnele sa ulice je na izdisaju snage..
50 pasa je gladno..nedeljno pojedu dzak granula plus kuvanu hranu..
potrebna nam je hitno pomoc u hrani..
postoji mogucnost kupovine nekih ostataka mlevenih za 40 dinara..

psi su naravno puni buva..bio bi luksuz kada bi neko donirao ektanol,neostomozan..

bajat hleb uvek treba...

takodje je potreban neko ko ce svu tu hranu da preveze od zemuna do sremcice..
https://www.facebook.com/event.php?eid=135015179877283&ref=nf

imamo psa dugija kome placamo pansion..skupljamo takodje od humanih i dobrih ljudi koji uplate novac

dugi je jedno namuceno bice i zaista ne vidim razlog zasto nas par hiljada ne bi nedeljno odvajali po 100-200 dinara da im pomognemo..

sve o dugiju mozete videti na linku

https://www.facebook.com/home.php#!/inbox/?compose&oid=142849279058508

takodje smo spasili jednog psa iz ne uslova i za njega se placa smestaj 50 eura mesecno..njega cak ni ne mozemo da oglasimo.

takodje se javila jedna gospodja ljubica iz mirijeva.
pronasla je malo mace koje je verovatno ili palo ili je udareno i ima nezgodan prelom butne kosti
operacija je moguca samo sa nekim udlagama kojih nema u srbiji ali nacice se,sve cemo da uradimo..
operacija bi kostala 12 000 dinara ..

zena bi macku zadrzala za sebe.ali nema novca da plati jer je nezaposlena u jako teskoj situaciji..

znate da racunate sami.
pomnozite sve svoje prijatelje koje znate da bi odvojili 100-200 dinara
pa napisite za par dana cemo sabrati

MOZETE LI DA SE ANGAZUJETE DA SAKUPIMO NOVAC I HRANU?

062 8 111 402

Udruzenja gradjana "ALFA" 160-333502-28 Banca Intesa Beograd

Poslednja izmena:
stvar je jako hitna..
gospodja koja cuva pse koje smo zajedno spasavale bolesne ,pretucene i izgladnele sa ulice je na izdisaju snage..
psi su naravno puni buva..bio bi luksuz kada bi neko donirao ektanol,neostomozan..
bajat hleb uvek treba...
imamo psa dugija kome placamo pansion..skupljamo takodje od humanih i dobrih ljudi koji uplate novac
dugi je jedno namuceno bice i zaista ne vidim razlog zasto nas par hiljada ne bi nedeljno odvajali po 100-200 dinara da im pomognemo..
takodje smo spasili jednog psa iz ne uslova i za njega se placa smestaj 50 eura mesecno..njega cak ni ne mozemo da oglasimo.
pronasla je malo mace koje je verovatno ili palo ili je udareno i ima nezgodan prelom butne kosti
operacija je moguca samo sa nekim udlagama kojih nema u srbiji ali nacice se,sve cemo da uradimo..
zena bi macku zadrzala za sebe.ali nema novca da plati jer je nezaposlena u jako teskoj situaciji..
znate da racunate sami.
062 8 111 402

Најкомпетентнији за помоћ је Организација за поштовање и бригу о животињама.
Одмах им пишите на:

orcabeograd@yahoo.com

orka da pomogne??
aj pisi ti da vidis sta ce da ti kazu.
molim te
da hoce neko da pomogne i da nisam pisala svim zivima kojima moze da s epise ne bih trazila pomo0c od vas
veruj mi niko!

Управо сам послао писмо организацији ,,Орка-Београд'', следеће садржине:

Poštovani,
Dostavljam Vam pismo naše Forumašice ,,mina21bg’’ na Krstarici koja traži pomoć za zbrinjavanje 50-tak pasa o kojima su brigu vodile žene koje to više nisu u mogućnosti, zbog zdravstvenih a mislim i materijalnih razloga.
Vaša organizacija je specijalizovana za probleme ove vrste pa se nadam da će te efikasno ovaj problem rešiti.
Prilog: Pismo-apel za pomoć Forumašice Mina21bg.

Треба очекивати њихов одговор. Ако не одговоре, треба поставити питање за разлог њиховог постојања.

Poslednja izmena:
za ovih par dana je stiglo novca za oko 40 kila hrane
za 50 pasa
ta hrana je naravno gotova.
psi jedu svaki dan..
pomozite nam ,molim vas..

zar vam nije zao da jedu hleb potopljen u vodi??

udomljavamo ih od kad ih spoasimo ali to ne ide tako lako sa tim brojem..jer nas narod hoce samo rasne pse...

stvar je jako hitna..

bajat hleb uvek treba...

znate da racunate sami.

062 8 111 402

Mogu da vam kažem fazon za bajat hleb...što se para tiče neću slati... sry ali ova zemlja je jednostavno takva... koliko koštaju preparati protiv buva gore navedeni i koja je količina potrebna?

Poslednja izmena:
pitanje za dobro dosli:

sta bi sa orkom??

i jedna slika za verovatnocu:
sledi veceras ne mou sad da je okacim
pas kome je sva dlaka otpala.
i onda nemojte da upa;ltite!!

ostavite baksis konobaru u kaficu!to znate gde idea brine vas gde ce vasih 100 -200 dinara da ode!!

svaka cast!!

da se razumete iole u svet znali bi da sa racuna udruzenja novac mozemo da podignemo samo sa fisklanim racuna i blok racunima veterinarskih usluga i hrane i lekova!!znaci novac u svakom slucaju mora da bude potrosen na to!istog datuma!

ti spi nisu jeli
pozajmljene su pare od kada sam stavila ovaj oglas

da hocete da pomogete licno bi kupili hranu i doneli
ili lekove ili otisli i dugiju platili pansion.

toliko.

ne ljutim se ni na koga.vase pare za koje tolko brinete nam ni ne trebaju
trebaju i pomazu humani ljudi koji znaju ...

samo sam ogorcena na sta sve trosimo u toku dana--nedelj4e.a za ovo nemate da odvojite 100 dinara!

naravno
jos jedno 37 titula mama da ima i 43 tata
pa da ga udome:(

nisi u pravu
ja poklanjala štene malinoa, rasno, tata ima silne cacibe, cacove i slično (moj Baja) mama takođe ocenjena peticom, nije izvođena po izložbama jer radi kao pravi radni pas u onezbeđenju i sl, dakle štene mi sledovalo za parenje, htela sam da ga poklonim (sa sve papirima) onome ko će da ga čuva kako treba i NIKO SE NIJE JAVIO, a kamoli da sam došla u situaciju da biram gde će mu biti najbolje....jednostavno ovde se čuvaju moderni psi:sad2: to su retriveri i kane korso....

nisi u pravu
ja poklanjala štene malinoa, rasno, tata ima silne cacibe, cacove i slično (moj Baja) mama takođe ocenjena peticom, nije izvođena po izložbama jer radi kao pravi radni pas u onezbeđenju i sl, dakle štene mi sledovalo za parenje, htela sam da ga poklonim (sa sve papirima) onome ko će da ga čuva kako treba i NIKO SE NIJE JAVIO, a kamoli da sam došla u situaciju da biram gde će mu biti najbolje....jednostavno ovde se čuvaju moderni psi:sad2: to su retriveri i kane korso....

Da, ali ti moderni psi su rasni, kao sto si i navela, retriveri i kane korso npr. Ljudi jos uvek ne znaju za malinoe i ostale belgijske ovcare, sto je njihova sreca, pa ih nece upropastiti kao sto su "pokvarene" neke od rasa koje su postale moderne u nekom trenutku. To su savrseni radni psi i za njih je najbolje da tako i ostane. Jos uvek se u vecini slucajeva pas tretira kao statusni simbol i po tom osnovu se ljudi odlucuju sta ce da uzmu.

pitanje za dobro dosli:
sta bi sa orkom??
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ја, малопре послао још једно писмо ОРКИ. Мудро ћуте. Имам утисак да је њима важније што су нашли ухлебљење у ОРКИ него да спроведу акцију у спасавању животиња.
Прилог данашњег писма:
Poštovani,
nedavno sam Vam pisao u vezi apela ,, mina21bg’’ za pomoć u zbrinjavanju 50-tak pasa. Odgovor koji od Vas nisam dobio nije tako ni važan koliko je važan Vaš odziv na ovaj apel i kontakt sa njom.
Dostavljam Vam br.mob.tel. ,, mina21bg’’ 062 8 111 402 kao i ponovljeni tekst apela.
Molim Vas, hitno učinite nešto!

ma boli njih uvo
dovedite novinare i doci ce i orka
oni znaju samo da se sepure kada je tu neka tv ili neke novine
ovako ih nigde nema...osim ako treba da konkurisu za neku kintu od drzave
polepili neke plakate po gradu i kao na taj nacin se bore za zivotinje...smejurija

nisi u pravu

zao mi je sto ti je to tako ispalo
ja kuci imam dva rasna kantoprevrtaca i volim ih
cinjenica ostaje da 99% ljudi hoce rasne pse
zasto je to tako ne znam, s obzirom na to da ih biraju po boji dlake i sl, a nikad po naravi ili mogucnostima za drzanje
u sustini, bolje i da ne poklonis, nego da poklonis nekome ko tako povrsno gleda na stvari

Prenosim potresan apel za pomoć:

Danas je pronađena mala terijerkica.Točak joj prešao preko leđa dok je ona bespomoćno jaukala..
Legla je pored točka, jer je premršava i iscrpljena....

Štene sa demodikozom ide na ulicu, jer nema gde...

...Lari istice pansion, para nemamo da platimo da ostane još, a na ulici je čekaju da je linčuju, verujte.

Nađeno i štene kome su ispala creva, u nedelju je operacija.

Bukvalno ih držimo u kolima.

Ljudi da li je moguce da vi sa dvorištem toliko ne možete da nam pomognete?
Nemojte više govoriti kako cemo se snaći i kako će se drugi javiti!

NEĆE!

Nikog nema!
Za sve bliže informacije, slike i ostalo pišite

062 811 14 02

KUCE I MACE NA POKLON

Back