Hammerhead
Primećen član
- Poruka
- 640
pre nego pocnete opet da pominjete ratove i kako treba ubijati: Lice i nalicije civilizacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre nego pocnete opet da pominjete ratove i kako treba ubijati: Lice i nalicije civilizacije
Rat je jedna uzasna stvar, ali, nazalost, nekad ga je nemoguce izbeci.
To kazu svi koji hoce da ratuju pa kazu "ovo je bila kap u punoj casi". Lako su vodje nalazile razloge za ratove.
aha, i ti stamblujes.. meni poslala drugarica.. e jel moze nekako da se te slike dodaju u ono obavezno citanje pre postovanja na politiki? mislim da bi bilo korisno... mada represivna mera
aha, i ti stamblujes.. meni poslala drugarica.. e jel moze nekako da se te slike dodaju u ono obavezno citanje pre postovanja na politiki? mislim da bi bilo korisno... mada represivna mera
Ne pada mi na pamet da gledam to
ne bih sad nikoga da pominjem po imenu ili nadimku, ali ima ih suvise... trebaju im ovakve slike, da malo porazmisle o njima, a ne da samo propuste kroz ushi info o tome... ne znaju ljudi sta je rat, pa se lako zanose i misle da je to decija igra
ako si se prepoznao to je tvoj problem, i treba da razmislis o sebi onda, ja nikoga nisam hteo da imenujem, a tema je vrlo jasna, znas i sam to. a onaj dodatak je odgovor na komentar na temu... na kraju krajeva, ako ti se ne dopada tema nemoj da je gledas
Interesantno je videti da je civilizacija samo Amerika ili ono sto nju interesuje ili "interesuje". 90%svega sto je na slikama je direktna ili indirektna posledica politike Amerike.
Think about that..
Aaaaaa, sad si izrekao anti-demokratsku jeres ...Interesantno je videti da je civilizacija samo Amerika ili ono sto nju interesuje ili "interesuje". 90%svega sto je na slikama je direktna ili indirektna posledica politike Amerike.
Think about that..
Aaaaaa, sad si izrekao anti-demokratsku jeres ...sad kad počnu da ti skaču po kičmi ...
![]()
Sta cu kada sam otvoreni pristalica radikalizma sa skrivenim primislima podrske ldp-u i demokratama..
Jos samo da pocnu da skacu po....ma nema vazno...
Ja ocekivao slike zaista ratnih stradanja kad ono, neki se ljubu tamo, neki setaju...dobro, neki i stradaju ali ima mnogo strasnijih slika ako nekom zeli da se zgadi rat...
Ma u stvari, za sve su zene krive...![]()