MOLIM SVE JEHOVINE SVEDOKE DA POGLEDAJU LINK KOJI SAM OSTAVIO U PRILOGU I DA DAJU KOM

• Začetnik teme Začetnik teme ajSad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li ti je neko dao odgovor?
da li si dosao do nekog zakljucka?
da li se vadis simpaticnim avatarom?
da li mislis da ljudi koji vole pse ne vole macke?
:cmok2:
:cao:

Naravno da neko jeste dao odgovor.
Naravno da sam došao do nekog zaključka.
Kažeš da se vadim simpatičnim avatarom. Iz čega se, po Tebi, ja to vadim?
Mislim da onaj, koji ima čisto srce ispunjeno Ljubavlju, voli sve životinje.

Zašto mi šalješ pusu, kada me prezireš jer, po Tebi, nisam hrišćanin jer se ne deklarišem kao Ti?
Da li Ti misliš da je to licemerje?

Naravno da neko jeste dao odgovor.
Naravno da sam došao do nekog zaključka.
Kažeš da se vadim simpatičnim avatarom. Iz čega se, po Tebi, ja to vadim?
Mislim da onaj, koji ima čisto srce ispunjeno Ljubavlju, voli sve životinje.

Zašto mi šalješ pusu, kada me prezireš jer, po Tebi, nisam hrišćanin jer se ne deklarišem kao Ti?
Da li Ti misliš da je to licemerje?

ja tebe ne prezirem..ti si bash simpatican i zanimljiv:) ponekad se zapitam jel zbog avatara:zper: ali nije,nego zbog price o ljubavi....kad neko stalno prica o ljubavi to je lepo...
eh bre dragone,,,,
da li uvek donosis preuranjene zakljucke?

jeste istina zato i kazem a imam i dokaz za to , bas JS ;)

to sto tako mislim i pricam je posledica ponasanja JS koje znam

Pricas na pamet prilicno...

Posto nisi Js ne mozes znati da li je neko JS zapravo...

Kakve dokaze???

Lepo ti je covek rekao, ako neko ne zivi ispravno onda i nije JS, ako zivi jeste...

I JS zive prema Biblijskim nacelima zbog Boga a ne ljudi...

I odgovaraju Bogu a ne ljudima...

ja tebe ne prezirem..ti si bash simpatican i zanimljiv:)

Mani se laskanja.;)
Ja rekoh mislim da onaj, koji svima govori da je Hrišćanin, a svu braću svoju, dakle, sve narode koji nisu Pravoslavni naziva otpadnicima, Taj je licemer.

ponekad se zapitam jel zbog avatara:zper: ali nije,nego zbog price o ljubavi....kad neko stalno prica o ljubavi to je lepo...
eh bre dragone,,,,
da li uvek donosis preuranjene zakljucke?

Ne pričam stalno o Ljubavi. Pričam i o licemerju, i o mržnji. ;)

Sta mi ne ide u prilog ne razumem...

Sto bi ja slusala misljenj enekoga ko nije Js o JS ? smesno...

Rekoh pitaj direktno sve sto te zanima nekog JS

mozes i mene na pp

Pa ne ide ti u prilog zato sto mi sve vise lici da se lazno predstavljas kao JS, moze biti da si nekad proucavala sa njima pa su te iskljucili.

Trebalo bi da te interesuje misljenje tog ko je pisao onaj sajt zato sto je meni bitno njegovo misljenje i kako mislis da demantujes to sto on tvrdi ako uopste ne znas ni sta tvrdi?

Kao sto sam te vec zamolio ako si stvarno JS, hoces li popricati sa nekim ko je bas upucen u te vase nauke?

I molim te odgovaraj konkretno na pitanja koja sam ti postavio i na sva pitanja koja sam ti postavio.

molim ostale da ne skrecu sa teme i da svoje rasprave prebace na drugo mesto

ok dragone
tvoj izbor
covek vidi ono sto zeli da vidi :cao:

Nije pitanje da li čovek želi da vidi nešto ili ne želi da vidi nešto, jer čovek može da vidi samo ono što želi da vidi, već je pitanje kakvo je oko kojim čovek nešto posmatra. Ako je oko kvarno i slika koju čovek vidi biće zamagljna i iskrivljena. Ako je pak oko zdravo i slika koju čovek vidi viće oštra i prava.

Nije pitanje da li čovek želi da vidi nešto ili ne želi da vidi nešto, jer čovek može da vidi samo ono što želi da vidi, već je pitanje kakvo je oko kojim čovek nešto posmatra. Ako je oko kvarno i slika koju čovek vidi biće zamagljna i iskrivljena. Ako je pak oko zdravo i slika koju čovek vidi viće oštra i prava.

pa cije je ovde oko kvarno?:)
ja vidim da se postavljac buni jer spamujemo temu,;)

jeste istina zato i kazem a imam i dokaz za to , bas JS ;)

to sto tako mislim i pricam je posledica ponasanja JS koje znam

kad bi JS znali koji ih likovi vode.
to su tako zatvoreni krugovi gde lideri imaju ulogu maltene božanstva, a stado nema šanse da im priđe.
Sekte u kojima egzekucije nisu strane.
Mislim da je pitanje godine kada će ti zombiji da se ili zabrane ili rasteraju gofnjivim motkama.

Kad se setim samo onog primera, gde je ćale pustio da mu dete umre, jer nije dozvolio da primi infuziju..Mislim, dokle to ide bre

http://www.jwfacts.com/

Dati sajt je na engleskom ali nadam se da ima i onih koji znaju engleski.

Molio bih vas da mi kazete da li je ovo sto je napisano

na ovom sajtu istina, po vasem misljenju, tj sta je konkretno neistina ako je ima.

Samo da kazem da mozete koristiti Google prevodilac i procitati tekst na srpskom jeziku.
Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back